5 pași simpli cu înaintarea în vârstă ocolind medicul

5 pasi

Metode simple în 5 pași ca să trăim sănătoși

Toți merităm să trăim mai sănătos în armonie cu noi și cu natura. Dacă incercăm să facem niște schimbări minore, o să avem rezultatul scontat pe termen lung. Să nu vă gândiți că ar trebui să facem performanțe sportive. Nu însa 20 de minute plimbare in aer liber și introducerea la fiecare masă legume, sunt obiceiuri mărunte care ne aduc pe termen lung sănătate. A face parte într-o grupă, într-un club, să avem o apartenență, este o verigă importantă .

Să mâncăm mai sănătos

Auzim de atâta ori, că suntem cea ce mâncăm. Cu înaintarea în vârstă apar problemele de digestie, balonare, constipație, diarie, dezhidratare. Conștient să bem apă purificată de preferat din filtru de apă cu ozmoză inversă instalat în bucătărie. Alimentele să fie bogate în enzime, mai mult crudități. Dacă nu este posibil verdețuri, atunci putem să înlocuim- să suplimentăm cu microbioni pro și cu un probiotic. Astfel înlăturăm și eliminăm problemele stomacului.
Secretul longevității este o alimentație bogată în zarzavat, fructe ceea ce sunt bogate în enzime și vitamine. Mai puțin carne căci se digeră mai lent. 75 % grăsimi de animale, 5 % carbohidrați, restul zarzavat și fructe.

Să focalizăm la prevenție

Prevenția este mult mai ieftină decât vindecarea. Conștient consumăm ceea ce nu mai produce organismul cu înaintarea în vârstă de exemplu: q 10, este considerat arcul vieții, asigură mai multă energie. Turmericul în caz când avem o inflamație. Conștient ne focalizăm la prevenție cu produse naturale care servesc sănătatea.
Articulațiile le rezolvăm cu glucozamin, condroitin, căci nu este suficient doar o cremă, întroducem calciu coral ca să întărim oasele. Căci suntem conștienți ca din alimente nu o putem rezolva. În esență suntem ceea ce mâncăm, deci este nevoie de o suplimentare cu suplimente naturale de calitate.

Să asigurăm un somn liniștit

Să ne culcăm înainte de miezul noptii, căci melatonina atunci este produs de organismul nostru. Camera sa fie aerisită. Să facem o listă de recunoștință. De ce pot să fiu recunoscătoare. Asta să fie un ritual obligatorie. Chiar dacă ne am certat cu cineva, să nu ne culcăm fără să ne iertăm pe noi și pe cei din jur, căci astea ne îmbolnăvesc. Singurul păcat fiind incapacitatea de a ne ierta pe noi și pe cei morti și vii. În cazul în care nici așa nu funcționează să avem un somn liniștit, să consumăm în timpul zilei NONI, care este și un antiimflamator, reglează și tensiunea și relaxează, în același timp și înainte de culcare melatonină.. Astfel asigurăm organismului relaxarea.

Să socializăm

Terapia socializării este ideal să avem o stare bună. Grupuri unde putem să ne întâlnim, să jucăm șah, să învățăm lucruri noi, etc. Cu cât avem mai mulți amici, prieteni cu atât mai mult păstrăm fericirea. Să vizionăm filme inspiraționale, să citim cărți etc. Ca să putem să ținem în frâu gândurile, căci din asta avem vreo 60 de mii pe zi, e necesar să fim în preajma persoanelor care gândesc pozitiv, cum ar fi și grupa noastră unde ne încărcăm bateriile, schimbând idei și gânduri. Membrii grupului aplică zilnic acești pași.

Să facem exerciții fizice

Când ne mișcăm ne energizăm organismul. Ne umplem cu energie și eliminăm și stresul. Sunt atâtea metode de sport. Plimbarea, pilates, yoga, întinderi etc.

Sunteți de acord cu acești pași ?

Doriți să fiți alături de noi ?
Prevenția este mai ieftină decât vindecarea, dacă sunteți de acord lăsați un comentariu.
În cazul in care rezonezi cu aceste idei, aștept să mă contactezi la nr de telefon 0740141386 sau lasă-mi datele de contact și iau legătura cu tine.
Să aveți zile frumoase cu multă sănătate.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns