Colostrum

Colostrum

Primul lapte de vacă, imediat după fătarea vițelului, imunoglobulină naturală

Artileria grea a imunității de la bebeluși la bunici

Este obținut din laptele de vacă din primele două zile după fătarea vițelului. În afară de efectul deosebit de nutritiv, conține în concentrații înalte anticorpi imunoglobuline naturale, leucocite, enzime, minerale, elemente, antioxidanți și o gamă largă de alți componenți importanți. Protejează împotriva diferitelor infecții. Substanțele active din colostru nu sunt prezente nicăieri într o cantitate și concentrație atât de armonioasă ca aici. De aceea, colostrum se mai numește primul vaccin.

Contine tour de lakcoferrina reduce în mod însemnat infecțio – zitatea virușilor. Cercetările au dovedit că în cazul anumitor infecții lactoferină de origine bovină sunt mult mai eficiente, decât cele de origine umană. Conform cercetărilor efectuate de profesorul Mero (de la universitatea Jvaskyla ) și de un grup de cercetători de la universitatea Miel. Componentele colostrului pătrund prin sistemul intestinal în fluxul sanguin.

Deoarece secvențele ADN în cauză ale acestor componenți sunt identice la om și la bovine, acestea se resorb la fel și sunt utilizate la fel, atât de organismul uman, că și de cel al animalelor. Colostrul a fost folosită în India deja acum 2000 de ani pentru vindecare a bolilor. In Europa este folosit de medicina populară începând cu secolul 18. Medical de famile al lui Goethe și Schiller.dr Hufeland a recunoscut aceste caracteristici remarcabile și l -a folosit pentru întărirea imunității pacienților săi.

Efectele vindecătoare ale primului lapte de la vacă au fost deja cunoscute în rândul populației de la țară încă înainte de cel de al doilea război mondial. Care sunt efectele? Tratamentul afecțiunilor autoimune Produs general pentru toate tipurile de infecții.

Activarea sistemului imunitar slăbit, ajută la atingerea echilibrului acestuia, în caz de hiperactivitate calmare a sistemului imunitar Protecție împotriva infecțiilor ( candida, E , Coli . Helicobacter, afecțiuni pulmonare, dermatologice, septicemie, afecțiuni dentare, salmonella ) Tratamentul afecțiunilor căilor respiratorii superioare, a gripei, atenuarea simptomelor alergice Reducerea riscului apariției cancerului, a tumorilor Distrugerea agenților patogeni care pătrund în organism

Reducerea efectelor secundare ale analgezicelor și alteori steroizi, blocare a infecțiilor intestinale, stimularea digestiei Favorizare a vindecării și protecția mucoasei stomacului și a intestinului Tratamentul afecțiunilor dermatologice, facilitează regenerarea țesuturilor pielii Stimularea regenerării cartilajelor, oaselor, mușchilor, pielii, nervilor și altor țesuturi lezate.

Vindecarea rănilor postoperatorii a , arsurilor și a altor leziuni Efect antioxidant, cu rolul încetinirii îmbătrânirii îmbunătățirea rezistenței, creșterea masei musculare și osoase Accelerarea regenerării musculare după o solicitare fizică Reglarea glicemiei, creșterea nivelului colesterolului bun Accelerarea arderii grăsimilor, facilitare a pierderii în greutate Îmbunătățirea dispoziției, stări generale, îmbunătățirea concentrării

Dozarea 3x4capsule doza poate fi mărită La nevoie La sugari puteți administra capsula desfăcând -o și amestecând conținutul în ceai , pentru întărirea imunității, imunizare, combaterea infecțiilor. Nu conține zahăr, sare, levură. Amidon, amelioratori de gust, derivați de cereale, soia, gluten, conservanți, antibiotice și derivați de hormoni sintetici.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

colostrum

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns