Făuritorii Viitorului și cei mai importanți dascăli copii

Făuritorii Viitorului și cei mai importanți dascăli copii

Dacă nu ai o viziune despre ziua de mâine, atunci viitorul tău va fi doar umbra trecutului. (Albhonso R.Bernard ) Copilul va trata sănătatea la fel cum a tratat o toată familia lui.

Dacă vede dezinteres, va fi la fel de iresponsabil. Este deosebit de important deci să arătăm un exemplu bun copilului, să simtă că sănătatea este importantă, și trebuie să facă ceva pentru ea. Propuneri de suplimente alimentare și regim alimentar pentru a avea copiii sănătoși. Cel mai important factual sănătății copiilor este alimentația, atât din punct de vedere al sănătății fizice, căci din celălalt sănătății psihice.

Pe cât posibil, folosiți cât mai multe alimente bio!. Nu sunt cu atât mai scumpe, pe cât sunt de sănătoase! În locul uleiurilor vegetale folosiți grăsimi de origine animală untură de porc, gâscă, rață. Oferiți copiilor fructe produse local sau măcar în țările învecinate, apropiate. Reduceți cantitatea de carne, evitați mezelurile ieftine. Săptămânal, să aveți două sau trei zile fără carne. Uitați de majoritatea băuturilor răcoritoare.

Folosiți cu încredere condimente, boia dulce și sare. Există legume multe și variate profitați de ele! Carbohidrati : Este important să le oferim copiilor carbohidrați cu indicele glicemic și încărcătură glicemică reduse și pe cât posibil cât mai puțin prelucrați.

Nu consumați produsele de panificație De la brutărie! Reduceți cantitatea alimentelor preparate din făină, pâinea să fie cu un conținut redus de gluten sau fără gluten, respectiv dospit cu maia. Dați copiilor fructe, legume, cartofi dulci, dovleac, cartofi, orez doar urez brun. Ciocolata și prăjiturile să fie prezente doar pe masa de sărbătoare, nu zilnic. Preparate lactate. Subiectul lactatelor este întotdeauna unul sensibil, pentru că în principal datorită reclamelor oamenii au o impresie cu total greșită. Încercați să reduceți lactatele la minim.

Cel mai bine este să scoateți laptele din alimentație. Iaurturile au o influență benefică asupra florei intestinale dacă într adevăr conțin bacterii vii. Dacă iaurtul mucegăiește dacă nu este consumat, atunci conține sau conține prea puține bacterii vii. Un sfat privind dozajul vitaminelor practic nu se pot supra doza contrar tuturor opiniilor al armante !

Din vitamina D3 cu k2 se recomandă la copii administrarea de 10000UI la 7 kg greutate corporală, în timpul meselor. Pentru adulții este recomandată cantitatea de 4-8000UI.

Din uleiul de Krill se recomanda min.1000mg ,zilnic 2 la adulți 2-6 ( pentru acizii grași EPA și DHA)

  copii

  Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

  Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

  Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

  Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

  Strategii personalizate Royal

  https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate


  Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

  Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

  Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.
  Împărtășiți-l
  Previous Post
  Next Post

  Lasă un răspuns