Eczema (Dermatita atopica)

Eczema (Dermatita atopica)

Cauze psihice:

nu am învățat să ne iubim pe noi înșine, din cauza fricii de rănile psihice trăim conform așteptărilor altora.

Acordă mi prea mare atenție părerii altora despre noi.

Ceea ce putem să oferim propriei persoane nu ne vor oferi alții!

Are mai multe tipuri.

Pe piele pe suprafețe mai mici sau mai mari apari vezici mici, usturătoare, pete roșii, inflamate și descuamate. În cazul eczemei care persistă pielea se îngroașă și devine uscată. Starea emoțională stresul influențează gravitatea și apariția simptomelor care pot fi reduse prin adaptarea alimentelor care alcalinizează.

Eczema poate fi cauzată și de o reacție alergică provocată de un aliment, polen păr de animale sau alte materiale. În organismul pacientului nivelul histaminei depășește nivelul normal. Dermatita de contact (vezi la articolul alergia) apare după contactul cu alergeni, de exemplu cu anumite plante (Anacardiaceae), bijuterii de nichel sau crom, vopsele, cosmetice, medicamente de uz extern agenți de curățare. În multe cazuri se asociază cu candidoza.

Terapie recomandată

  • Câte o lingură rasă de microbion pro plus fiber și keto Green se dizolvă în aproximativ 200 ml de apă, se poate aromatiza, după gust, cu vitamina C+D3+MSM instant, flavonoid complex sau suc de tomate, sau scad
  • Herbal este o băutură care conține bacterii eficiente, bune sau cu amestecul acestora și cu această băutură se administrează două capsule de Flora plus.
  • Se administrează cu o oră înainte sau după masă
  • Tratament minim trei luni!
  • Programul de 10 zile intestinal cleansing
  • Reg enor 4-6 luni
  • Krill oile 3×1-2 capsule
  • B -complex 2×1 capsule
  • Vitamina D3+K2
  • Complexul de alge 3×2 capsule
eczema

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns