Boala Crohn

Boala Crohn

Sufletul trebuie vindecat ca celulele să fie sănătoase. Nu este nimic mai important la tratamentul afecțiunilor sufletului uman. Decât faptul că bolnavul să aibă credință… Și mai ales credința în propria vindecare. În faptul că mai are scopuri și sarcini în viață pe care trebuie să le facă. Cine poate să ofere toate acestea pacientului acela va vindeca.

Albert Wass

Gânduri legate de lipsa stimei de sine, de faptul că nu suntem îndemn de iubire, că suntem mai puțini decât alții. Burta noastra ijesztő Ronaldinho Ronaldo gól lesz energy le negatív twinmotion direkt nostra. Trebuie să ne găsim locul corespunzător în societate și în familie, ceea ce ne va aduce armonie și liniște. Inflamația cronică a peretelui colonului se explică prin tulburări ale sistemului imunitar.

Pe de altă parte poate avea printre cauze infecții sau alimentație necorespunzătoare în circa 45% dintre cazuri sunt atinse atât ileonul cât și colonul pot apărea și inflamații ale altor organe, calcul biliari, dereglări de absorbție, artrită, inflamații la ochi, răni În cavitatea bucală etc … Boala este inconsistentă, repetativă, cu răbufniri periodice.

Este o stare extrem de neplăcută, cu scaun cu sânge și puroi, cu durere abdominală de intensitate variabilă. Perioadele de inflamație și remisie pot fluctual frecvent. Medicina clasică aplică tratamentul cu imunosupresoare și steroizi. Credem că este o maladie a civilizației care poate fi vindecată prin schimbarea completă a modului de viață. Aceasta afirmație este susținută de pacienți vindecați care trăiesc fără medicamente de mai mulți ani.

Medicamentele antiinflamatorii administrate în aceste cazuri, de ex derivații de sulfasalazinâ, reduc nivelul de acid folic al organismului. Se recomandă de asemenea consumul de produse cu conținut ridicat de crom, ulei de krill are efect antiinflamator dovedit clinic!

Bazele tratamentului

La bază este modificarea regimului alimentar. Corespunde unui tratament cu suplimentul alimentar sub formă de lichid (Reg enor) timp de minim patru luni Modificarea atitudinii față de situația de viață în cauză, diminuarea stresului.

Consumul unei cantități mari de apă alcalină sau apă Lourdes , renunțarea completă la cafea, alchool, ceai negru, sucuri acidulate și alte băuturi răcoritoare. Exerciții zilnice de respirație yoga identificarea factorilor psihici ai afecțiunii. Atingere a echilibrului microbiologic detalii la candida alcalinizare.

Terapie recomandată

Câte o linguriță rasă de microbion pro plus fiber și keto Green se dizolvă în circa 200 ml de apă, se poate aromatiza, după gust, cu vitamina C plus D plus MSM instant, flavonoid complex sau suc de tomate, sau SCD Herbal. Este o băutură care conține bacterii eficiente, bune sau cu amestecul acestora și cu această băutură se administrează două capsule de Flora plus fiind un probiotic. Se administrează cu o oră înainte sau după masă.

  • Reg enor 3×1 căpăcel
  • Ulei de krill 3×2 capsule
  • Turmeric 3×1-2 capsule
  • Vitamina C 5000 mg pe zi
  • Mag-C -+B6 2×2 capsule
  • Vitamina D3+K2 2x3capsule
  • Colagen capsule sau pulbere

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

faringita

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns