Extract din sâmburi de grapefruit

Extract din sâmburi de grapefruit

Orice bacil are doi inamici puternici, lumina soarelui, respectiv un râs sănătos.

Eotvos Karoly

Preparat care poate fi administrat și sugarilor, nu este amar și nu conține alcool. Este folosit de secole ca și agent antibacterian, antiviral antifungic. Este cea mai bună alegere pentru cei care caută un produs anti microbian de spectru larg. Extractul din sâmburii de grapefruit conține în cantități mari bioflavonoide, glicozide, vitaminele C și E, precum și câteva proteine.

Aceasta sunt obținute din sâmburii fructului și membrana pulpei de fruct. Substanțele active din sâmburii de grapefruit distrug membrana citoplasmei agenților patogeni, practic îi înfometează fără să lezeze organismului uman. În 1980, pe o grămadă de bălegar, un grădinar amator atent A observat că sâmburii de grapefruit nu au putrezit în bălegar întâmplare a făcut că acest grădinar amator să fie în același timp medic și imunolog, specializat pe cercetarea medicamentelor naturale medicul Iacob Harich din Florida a început să studieze cu atenție fenomenul observat în grămada de bălegar.

Rezultatul a fost mult mai mult decât considerabil. Sâmburii de grapefruit ascund o substanță care este mai eficientă, decât toate antibioticele cunoscute și este mai inofensiv din toate punctele de vedere. Cercetările medicale de până acum au dovedit că folosiți chiar în cantități minime opt picături într un pahar de apă este eficient împotriva aproape 800 de bacterii, aproximativ 100 de tulpini de fungi, numeroase viruși și paraziți niciun alt Anti microbian nu dispune de proprietăți atât de diverse, nici pe de aproape.

Administrat în doze corespunzătoare, în profita efectului inhibitor asupra bacteriilor dăunătoare din intestine, nu influențează tulpinile de bacterii utile. Totodată după utilizarea extractului după distrugerea drojdiilor și altor agenți patogen flora intestinală sănătoasă va începe să se dezvolte.

S-a observat la multe persoane care sufereau de intoleranță la medicamente că extractul de sâmburi de grapefruit poate fi tolerat mai bine În timpul tratamentului decât orice alt preparat folosit până acum împotriva fungilor . În cazul tratamentului infecțiilor vaginale, 15 pacienți din 20 au semnalat că după trei zile de utilizare timp de 12 ore pe zi simptomele s au ameliorat. Este eficient și în tratamentul osteoporozei, pentru că reduce la minim pierderea densității osoase prin neutralizarea radicalilor liberi.

În afară de candida cleans, acesta este produsul cel mai mult utilizat pentru tratamentul candidozei. În călătoriile noastre prin Asia și Orientul îndepărtat, este elementul indispensabil din bagajul nostru de călătorie.

Efecte

 • În infecții ale căilor respiratorii superioare și în gât
 • Tratamentul gripei, răcelii, otitei, sinuzitei
 • Antioxidant puternic, intensifică funcționarea sistemului imunitar
 • Tratamentul indigestiilor, toxiinfecțiilor alimentare.
 • Contribuie la alcalinizarea sângelui și fluidelor corporale Îndepărtarea negilor de origine virală
 • Tratamentul și vindecarea infecțiilor cu candida și mucegai
 • Împotriva eczemei, coșurilor, erupților cutanate, amestecat în creme Întărirea sistemului imunitar
 • Tratamentul herpesului, Candidei bucale , al ulcerelor mai mici.
 • Tratamentul afecțiunilor dentare, tartrului, gingivitei, durerilor de dinți, cariilor, respirației urât mirositoare.
 • Îndepărtarea micozei pielii, piciorului și alte infecții fungice.
 • Eliminarea senzației de balonare, De abdomen prea plin , eliminarea diareei.
 • Îmbunătățirea digestiei și a petitului, contribuie la normalizarea florei intestinale.
 • Tratamentul foliculitei, rănilor tăiate, erupțiilor cutanate, varicelei, zonei zoster, mătreții
 • Îndepărtarea păduchilor aplicat extern.
 • Îngrijirea vaginului, tratamentul infecțiilor, irigații.
 • Ca și metodă de aromaterapie amestecată în apă de baie, inhalații, gargară
 • Dezodorizarea părților intime, dezinfectia axilei amestecat în creme
 • Tratamentul cistitei.
 • Îmbunătățește starea generală de spirit, crește dorința de a trăi.
 • Se poate folosi și ca agent general de curățare pentru conservarea fructelor.
 • Dozare recomandată
 • Utilizarea internă
 • Este permisă doar diluat !
 • Produs general de curățare a în gospodărie,

Precum și pentru dezinfectarea cărnii și a fructelor, respectiv se poate folosi și olog de salicilat la dulcețuri, gemuri. Se poate folosi cu încredere pentru eliminarea paraziților la flori și legume.

Distruge microbii, puterile și dăunătorii de plante. Atenție Nu consumați extractul de sâmburi de grafruit dacă luați următoarele medicamente Antihipertensive cu conținut de nicardipină, nifedipină, nimodipină, nisoldipină, medicament antialergic cu conținut de terfenadină(Caradonel și Teldane ), Antidepresanți, zoloft, Fevarin,Spitomin,,anticoagulant Warfarin, antibiotice și cordarone.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

grapefruit

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns