Osteoporoza

Osteoporoza

Conform statisticilor din anii 60 erau 130000 de pacienți afectați de osteoporoză în timp ce în anii 2005 numărul lor a crescut la 1,2 milioane.

Este vorba de o înzecire a numărului de bolnavi. Cauza principală este lipsa calciului din alimente și aportul redus de vitamina D. Cauze psihice; scade pofta de viață bolnavul este caracterizat de des interes și lipsa motivației. Trebuie să vă puneți întrebarea care sunt lucrurile de care vă agățați și care ar trebui schimbat deja. Trebuie să depășiți senzația de inutilitate. dezinteres.

Trebuie să aveți încredere în viață și să găsiți noi surse de motivare. Osteoporoza este o boală de civilizație care are ca rezultat oase subțiri, poroase. Această modificare patogenă a structurii osoase este explicată la femei prin scăderea producției de hormoni sexuali. Producția de hormoni sexuali scade și la bărbați, însă nu așa de brusc ca la femei.

Procesul de formare osoasă și la ei, deci rezultatul final este același. Printre cauzele principale se numără acidifierea organismului: lipsa vitamin a d, al calciului.. modul de viață sedentar, alimentația necorespunzătoare (multe proteine, zahăr, carbohidrați rafinați, băuturi carbogazoase. Cola, puține legume și fibre etc )

Există așa numita osteoporoză secundară, care apare drept consecință a administrării de medicamente (corticosteroizi, antispastice produse anticoagulante, antiacizi care conțin aluminiu, diuretice, mai ales steroizi). A consumului excesiv de alcool, a fumatului.

O parte a medicamentelor împotriva osteoporozei triplează riscul apariției osteonecrozei. Timpul osteonecrozei alimentarea cu sânge a oaselor se deteriorează treptat, substanța osoasă se pierde, osul se deformează, ceea ce provoacă dureri chinuitoare și incapacitatea de mișcare. Reforma alimentației constituie un pas foarte important; înlocuirea proteinelor, zahărului, alimentelor rafinate

Cu ce alimente curate din punct de vedere biologic, cu valoare nutrițională ridicată, fără lavra și zahăr. Un consum de 2-3 l de apă curată zilnic. Din cauza consumului de lapte și lactate în cantități mari intestinele devin lipicioase și contrar presupunerilor, laptele mai de grabă îngreunează absorbția calciului.

Miscare, sport în mod regulat, conform vârstei și stării fizice. Oasele sunt întărite nu de consumul de lapte, ce ai de consumul fructelor și legumelor. Fără mișcare nu există formare osoasă.

Terapie recomandată

  • Gluco plus
  • Vitamina D cu k 2
  • Calciu
  • Dhea


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

osteoporoza

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns