Menopauza climax

Menopauza climax

Perioada climaxului poate fi caracterizată de tulburări ale sângerării, bufeuri de căldură, roșeață în obraji, tahicardie, cefalee, modificări rapide ale dispoziției. Cauza principală este schimbarea echilibrului hormonal obișnuit al ovarelor.

La început estrogenul va fi în exces, iar nivelul lui va scădea la minim împreună cu nivelul progesteronului. Modificarea efectului protector al estrogenului poate cauza ulterior apariția afecțiunilor cardiovasculare, depresia, irascibilitatea, diminuarea capacității de concentrare, tulburările de somn, scăderea apetitului sexual, oszteoporoza.

În tratarea și eliminarea simptomelor, are un rol important consumul de alimente și suplimente alimentare care conțin fitoestrogeni (soia semințe de in) terapia de suplimentare sintetică a hormonilor poate avea ca efect secundar afecțiuni cardiovasculare, atac cerebral, procese tumorale. Dacă menstruația nu s a oprit complet există șanse pentru restabilirea ei. Ciclul menstrual, respectiv echilibrul hormonal de la baza ciclului oferă protecția împotriva tumorilor, a infarctului și încetinește osteoporoza!

Terapie recomandată

 • DHEA întârzie declanșare a menopauzei una sau două capsule pe zi
 • Melatonină seara două capsule
 • Krill oil două ori două capsule
 • Q10 dimineața una sau trei capsule
 • Calciu coral okinawai și colagen capsule 3 ori două capsule
 • Vitamina D3 + k2 zilnic două sau trei tablete subt
 • Formula de stres cu vitamina C una și două capsule pe zi

În cazul instalării definitive a climaxului

 • Green multi complex două pe zi
 • calciu koral okinawai 2×2 capsule
 • Colagen capsule sau pulbere trei ori o doză dizolvată în apă sau 3 * 2 capsule
 • Q10 sau Qvital dimineața două la amiază una
 • Vitamina D3 + k 2 zilnic două sau trei tablete subt
climax

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns