Dhea

Dhea

Inhiba îmbătrânirea, hormon Anti aging

Dhea este hormonul stărui dick produs în cea mai mare cantitate din organismul uman, Este precursorul estrogenului, testosteronului, progesteronului și corticosteronului. Formulăm de simplu: trecând prin organism cu fluxul sanguin, se va transforma în hormonul de care organismul are cea mai mare nevoie la momentul respectiv. Joacă un rol important în apariția hirsutisumului (creșterea anormală a părului) și alopeciei, (cheliei) la femei.

Dhea ajunge în circulația din glandele suprarenale, respectiv, la bărbați și din testicule, după diferențierea sexuală. Nivelul Dhea este treptat începând cu vârsta de 7 ani, apoi după trei decenii, începe să scadă treptat. Sarcină și anticoncepționalele orale pot cauza o scădere minimă.

Dhea are legătură, în mod dovedit, cu trăsăturile caracteristice tinereții, ca energia. Libidoul crescut, tonusul muscular, rata de creștere, forța, culoarea părului, vitalitate a mentală, claritatea minții, memoria pe termen scurt, pielea netedă, aspectul fizic și postura generală bună,, precum și concepția pozitivă despre viață. Este un fapt acceptat pe scară largă că prezența Dhea in organizm scade cu trecerea timpului.

Ca urmare a nivelului scăzut de Dhea , scade secreția de hormoni, în general, vor fi accelerate procesele de îmbătrânire și afecțiunile asociate.(procese degenerative, arteroscleroză, diabet zaharat, cancer, osteoporoză, slăbirea sistemului imunitar. ) Capsula Dhea vă protejează și inversează aceste procese un nivel scăzut de Dhea reprezintă un risc aproape dublu al sclerozării arterei coronariene.

Producția de Dhea este inhibată și de hidrocortizon, adică hormonul stresului. Dacă crește nivelul acestuia, atunci crește și nivelul insulinei.,Dhea este produs de glanda suprarenală din colesterol, sau în cantități mici, de testicule sau ovare. Producerea lui este maximă până la 20 sau 25 de ani, apoi scade anual cu 2%. La 40 de ani Este doar 50%, în timp ce la 60 de ani atinge doar 10 – 20 %. Din producția de la vârsta de 20 de ani.

Producția de Dhea alt femeilor față de bărbați este de 80 90%. Nivelul scăzut al acestuia provoacă afecțiunile cardiace în măsură mai accentuată, de câți nivelul ridicat al colesterolului. Majoritatea medicamentelor administrate pentru nivelul ridicat de colesterol scade producția de Dhea . Nivelul de Dhea spune cât vom trăi.Dhea Este privit în prezent ca hormonul care contrabalansează efectul hormonilor stresului.

Este un antidepressant eficient. Efecte secundare. Acest produs conține 100 mg/ capsulă dehidroepiandrosteron de calitate farmaceutică , cu o puritate de 99%

Efecte principale

 1. Întinerire, întârzierea îmbătrânirii, zi rea ridurilor
 2. Creșterea energiei și performanței sexuale, tratamentul impotenței, învingerea depresiei.
 3. Creșterea cantității celulelor imunitare, întărirea sistemului imunitar
 4. Ameliorarea durerilor reumatice
 5. Amănarea apariției menopauzei
 6. Reducerea simptomelor sindromului premenstrual (PMS)
 7. Diminuarea simptomelor osteoporozei
 8. Reducerea simptomelor menopauzei
 9. Reducerea simptomelor lupusului
 10. Diminuarea simptomelor artritei
 11. Diminuarea simptomelor obezității
 12. Reducerea simptomelor herpetice
 13. Reduce probabilitatea apariției afecțiunilor cardiovasculare, sprijină vindecarea în cazul afecțiunilor existente de acest tip
 14. Diminuarea probabilității apariției cancerului cu excepția cancerului de sân și de prostată
 15. Scăderea riscului apariției afecțiunilor legate de stress și îmbătrânire
 16. Reduce petele de pigment care apar la bătrânețe, încetinește subțierea pielii și transformă în culoare sănătoasă culoare albicioasă a pielii, caracteristică bătrâneții Îmbunătățește densitatea osoasă, starea unghiilor, rîngroseaza firele de păr
 17. Modelează formarea periculoasă a gurilor de sânge

Nu utilizați în cazul existenței cancerului de sân sau de prostată!

Dozare recomandată

Între 30 și 40 de ani zilnic una Între 40 și 50 de ani zilnic două Mod regulat neregulat în medie pe săptămână patru sau cinci zile pentru bărbați . Femei după vârsta de 30 de ani o capsulă pe zi


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

dhea

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns