Cancerul

Cancerul

Sufletul trebuie vindecat ca celulele să fie sănătoase. Nu este nimic mai important la tratamentul afecțiunilor sufletului uman. Decât faptul că bolnavul să aibă credință… Și mai ales credința în propria vindecare. În faptul că mai are scopuri și sarcini în viață pe care trebuie să le facă. Cine poate să ofere toate acestea pacientului acela va vindeca.

Albert Wass

Am lucrat deja cu foarte mulți pacienți cu cancer și este un fapt foarte trist pentru că deseori aveam impresia că era ca și cum persoana de la etajul 5 se hotărează să se arunce pe geam, pentru că s a săturat de viață, nu mai are rost să trăiască. Deci se aruncă de la etajul 5 și se prăbușește. Dar pe la etajul 25 se răzgândește, spunând, vreau totuși să trăiesc. Acesta este momentul în care medicii spun că ai cancer. Eu încep să cad cu ei de la etajul 25 și începem să povestim. Eventual încetinește se poate prinde de ceva pe la etajul 10 și atârnă acolo puțin. Dar câteodată viteza este atât de mare, încât nimeni nu reușește să l prindă. Dacă își dă seama Pe la etajul 5 că totuși nu vrea să moară, este deja mult prea târziu.

András Feldmar

Dacă se aplică pentru un tip de boală, atunci în cazul bolilor de cancer este și mai valabil că trebuie să acționăm atunci când încă nu avem simptome. În prezent, toți avem nevoie de vitamine și suplimente alimentare alese cu grijă. De regulă, este nevoie de șase opt ani până când să apară boala după declanșarea procesului. Întotdeauna apar celule canceroase de ordinul milioanelor în organismul fiecărei persoane, dar dacă sistemul nostru imunitar este sănătos, atunci el poate învinge aceste celule. Pentru ca acest sistem miraculos de apărare să funcționeze corespunzător, are nevoie de susținere zilnică cu ajutorul vitaminelor și mineralelor printre altele. Mai multe sute de pacienți cu cancer care m au căutat au început fiecare cu propoziția ieri nu am avut încă nimic! Atunci când tumoarea începe să producă simptome, deja au trecut șase opt ani de la faza de început asimptomatică.

Ferenczy László

Numărul pacienților cu cancer a crescut de patru ori în ultimii patru cinci decenii. Cauze psihice:

O situație de viață individuală nesoluționată, capacitate diminuată de protecție față de provocări, traume neprocezate, izolare interioară, proliferarea sentimentelor negative. Este boala reprimărilor. La apariția cancerului, alimentația contribuie în proporție de 33%, iar fumatul în 31%! Factorii genetici contribuie doar cu 2%! În privința alimentației, un rol decisiv are aportul de lichide! În corpul unui om durata vieții se formează în mod permanent celulele canceroase. Acestea sunt învinse fără probleme de sistemul imunitar funcțional.

Toți factorii care slăbesc acest sistem miraculos și complex contribuie la creșterea și agresivitatea tumorii. Afecțiune sistematică. Datorită acestui fapt nu există și nu va exista un medicament miraculos care să l vindece singur! Însă există soluții pentru o viață de mai multe decenii, trăită în sănătatea după supraviețuirea statistică de 10% de cinci ani. În acest scop este nevoie de o schimbare completă a modului de viață!

Celulele canceroase nu pot fi detectate cu analizele obișnuite până când numărul lor nu se înmulțește la mai multe miliarde. Testele, screeningurile le pot detecta doar în acest caz. Anumiți parametrii direct sau indirect de laborator pot presemnala procese caracteristice. Ca de exemplu PCR care oferă informații cu privire la procesele inflamatorii din organism, nivelul vitaminei D care indică starea sistemului imunitar.PSA (antigen specific prostatic) și alți markeri tumorali, cu toate că eficiența acestora este pusă mult sub semnul întrebării în ultima vreme.

În prezent, printre medicamentele folosite în clinici, există foarte puține care au într adevăr efect profilactic eficient. Din partea medicinii tradiționale. Prevenția se limitează doar la testele de screening și acestea au și ele riscul lor deloc de neglijat. (Mamografie, RMN) prevenția reală, eficientă constă în modul de viață și consumul regulat al suplimentelor alimentare, alcătuite în mod corespunzător și corespunzătoare din punct de vedere calitativ și dacă testele de screening (mamografie, screening screening pulmonar, explorări etc )

Indică o anomalie, boala de regulă este atât de avansată, încât posibilitățile terapeutice sunt deja foarte limitate. O tumoare devine vizibilă când produce deja simptome. În această situație este deja într o asemenea dimensiune și stare, încât localizarea ei nu mai este posibilă complet nici pe cale chirurgicală. Dispune deja de o rețea de artere, câini metabolice și se întrețese în structurile țesuturilor sănătoase. Dacă se ajunge la o intervenție chirurgicală, ar fi importantă împiedicarea colonizării și poliferării celulelor canceroase care migrează în timpul operațiilor! Este nevoie de stimularea imunității !

Protocolul tradițional (operație, chimioterapie, radioterapie) poate oferi o stare asimptomatică doar în situații norocoase pentru o perioadă scurtă,! Doar o treime a pacienților reacționează bine la terapia directă, așa cum s a dovedit de rezultatele cercetărilor efectuate în SUA !

Numărul celulelor care migrează nu depășește încă numărul celulelor modificate care se formează zilnic în organismul unui om sănătos și care pot fi neutralizate în condiții normale de organism, însă organismul slăbit de operație și chimioterapie nu va fi capabil de acest lucru,! Pentru aceasta ar fi nevoie de un sistem imunitar sănătos, puternic (de rezistență). Însă acesta este blocat sau foarte slăbit la bolnavii cu cancer.

Și astfel, degeaba s a îndepărtat masa tumorală, funcționarea organismului Nu revine la starea inițială,. Pe deasupra, operația va solicita organismul și va slăbi în mod drastic sistemul imunitar deja slăbit. Chimioterapia și radioterapia vor reduce la început dimensiunile tumorii. Însă prin aplicarea îndelungată a chimioterapiei și a radiațiilor nu se va ajunge la distrugerea mai multor tumori.

Atunci când în corp vor ajunge prea multe otrăvuri din cauza chimioterapiei și a radiațiilor, sistemul imunitar va slăbi sau va intra în colaps. Și astfel organismul bolnavului nu va fi capabil să reziste infecțiile și complicațiilor,, creând condițiile apariției metastazelor în decurs de la 1 5 ani. În timp ce distruge celulele canceroase, radioterapia arde,, strivește și distruge celulele, țesuturile și organele sănătoase, slăbind și mai mult organismul deja slăbit. Reacționând la citostatice și efectele radiologice, celulele canceroase pot deveni prin mutații mai rezistente, ceva îngreuna distrugerea lor.

Intervențiile chirurgicale pot cauza, de asemenea, răspândirea celulelor canceroase în alte părți ale organismului.având în vedere că apariția tumorii depinde de mai mulți factori și tratamentul ar trebui să fie multilateral, țintând întreg organismul uman, nu doar organul bolnav. Fiecare metodă în parte precum și fiecare celulă, organ al organismului este în corelație cu celelalte. De aceea, este extrem de important să le utilizăm sub îndrumarea unui specialist competent.

La vârste înaintate (când apariția tumorilor este mai frecventă) nu numărul celulelor imunitare detectabile, ci mai degrabă activitatea acestor a scade. Faptul trist este, însă, că această vârstă înaintată reprezintă categorii de vârstă din ce în ce mai tinere. Contribuie la vindecare dacă reduceți factorii de risc (fumatul, consumul de alcool)., Anihilați focarele inflamatoare și îndepărtați substanțele chimice care solicită organismul în mod inutil, de exemplu eliminați chimicalele din gospodărie.

În paralel, este indispensabilă soluționarea problemei alimentației, a modului de viață și a problemelor sufletești pentru o reală vindecare, nu doar o stare asimptomatică.! O metodă eficientă de luptă împotriva cancerului este înfometarea celulelor canceroase, adică privindu le de alimentele de care au nevoie pentru proliferare.

Toate antidepresivele cresc cu 11% riscul apariției cancerului de sân și a cancerului ovarian. Există corelație între diabetul zaharat, adică hiperinsulinizmul și rezistența la insulină, respectiv cancerul de colon. Celulele canceroase sunt dependente de zahăr și insulină, se hrănesc cu. zahăr. Față de celulele normale acestea nu devin rezistente la insulină în cazul hiperglicemiei, ba dimpotrivă, cresc numărul receptorilor de insulină în vederea unui consum și mai mare de zahăr.

Studiile au arătat, de exemplu, că pe suprafața celulelor canceroase de la sân sunt de cinci ori mai mulți receptori de insulină în comparație cu țesuturile normale. Adică, absorb de cinci ori mai mult zahăr, astfel pot să crească într un ritm atât de dramatic. Apariția cancerului intestinal îi amenință cel mai mult pe pacienții cu diabet zaharat incipient. La femeile de peste 40 de ani cu diabet riscul dezvoltării cancerului uterin este de trei ori mai mare.

Pacienții cu diabet zaharat de tip 2 au risc dublu de cancer pancreatic, hepatic, uterin, respectiv este cu 20 50% mai mare probabilitatea cancerului de colon, de vezică urinară, a cancerului mamar și a limfomului non hodgkin. Un studiu din 2007, a clasifica drept periculos consumul pâinii (glutenului) și al altor carbohidrați. Legumele au un efect protector. Reprezintă un factor serios de risc laptele și produsele lactate prezentate drept sănătoase, deoarece mare parte din estrogenul introdus în organism provine din acestea.

Estrogenii și alți factori de creștere pot fi în corelație cu apariția tipurilor de cancer dependente de hormoni, de exemplu cancerul de prostată, cancerul testicular, ovarian, cancerul mamar sau cancerul uterin. Preparatele din soia din cauza OMG și a estrogenului respectiv uleiurile vegetale rafinate Nu sunt nici acestea recomandate. Hrănirea celulelor canceroase, aportul caloric excesiv duce la obezitate, iar obezitate a produce sindrom metabolic, apoi din cauza sindromului metabolic se dezvoltă diabetul, bolile cardiovasculare și cancerul.

Celulele canceroase se hrănesc cu zahăr, iar cel mai mare Factor de risc al cancerului este obezitatea. La care se adaugă contaminarea, poluarea apelor și alimentelor noastre!informațiile de mai jos în e sunt informative din buletinul informativ de la universitatea John hopkins și de institutul de cercetare cu experiența terapeutului naturist Ferenczy László.

  • A) zahărul hrănește tumoarea. Prin întrerupere a consumului de zahăr vom priva celulele canceroase de cea mai importantă sursă de nutriție. Înlocuitorii zahărului, nutra sweet, Equal.,Spoonful etc … Conțin aspartam, De aceea sunt dăunători. Eritriolul, xilitolul sunt permise în cantități minime, mierea este interzisă. Dintre fructe sunt permise doar grefetul cu pulpa galbenă, lămâia liimeul și rodia.
  • B) pentru albirea sării de masă se folosesc chimicale. Folosiți fără frică sare din farmacie, NA Cl curat sau sare de la Praid, Dej,Turda. Nu cauzează hipertensiune arterială!
  • C) din cauza laptelui, organismul produce mucus, în special în tractul digestiv și intestinal. În loc de lapte puteți consuma lapte de orez, ovăz sau migdale neîndulcit. Laptele de soia nu este recomandat din cauza conținutului nesigur de hormoni și a nesiguranței genetice.
  • D) celulele canceroase prospera Inmediu acid.

Dieta bazată pe carne este acidă, de aceea este mai bine dacă trecem pe dieta vegetariană, dar consumați totuși grăsime de origine animală din surse curate pentru intensificarea secreției biliare! Cea mai bună soluție este alimentația bazată pe legume crude.

Bineînțeles, tot din surse curate! Prin reducerea consumului de carne roșie se poate înjumătăți riscul apariției cancerului de sân și de colon (compușii organici clorurați care sunt depozitați în grăsimea cărnurilor și compușii folosiți pentru conservarea mezelurilor sunt substanțe cancerigene cunoscute) carnea poate conține antibiotice specifice animalelor sacrificate, hormon de creștere și paraziți, fiecare fiind dăunător, mai ales pentru cei care suferă de cancer.

Este o diferență imensă între conținutul de deuteriu al cărnii animalelor crescute liber și cel al cărnii animalelor crescute în spații închise digestia proteinei de origine animală este greoaie, organismul având nevoie de foarte multe enzime digestive în acest sens. Carnea care rămâne nedigerată în intestine începe să se altereze, cauză depunerea de substanțe toxice suplimentare. Peretele celulelor tumorale este acoperit de un strat gros de proteine. Eliminarea consumului de carne va elibera mai multe enzime care atacă pereții celulelor canceroase și prin aceasta oferă posibilitatea celulelor ucigașe naturale de a distruge celulele canceroase.

Verdețurile care alcalinizează contribuie nu numai la crearea unui mediu bazic care împiedică procesele canceroase, ci oferă o gamă largă de enzime vii. Enzimele necesare pentru construcția celulelor sănătoase mor la 40° C, aceea este important ca doar 20% din alimentația bolnavilor de cancer să fie alcătuită din alimente fierte preparate. O dietă care conține în proporție de 80% legume proaspete, sucuri de legume, semințe, drupe (nuci, alune etc ) ajută organismul să se transforme într un mediu bazic. lLegumele proaspete, sucurile de legume asigură enzimele vii care se rezolvă rapid și, în timp de 15 minute ajung la nivelul celulelor, pentru a hrăni și susține creșterea celulelor sănătoase.

Cu atât sunt mai colorate, cu atât mai bine De aceea se recomandă consumul de broccoli, sfeclă, țelină, morcovi și germeni de fasole!

Evitați cafeaua, ceaiul negru și ciocolata cu conținut ridicat de zahăr, pentru că aceasta au un conținut ridicat de cofeină ceaiul verde este mai bun, având efect anticancerigen.

Apă

53% din resursele de apă, apele supraterane și apele de la robinet sunt contaminate. Pretutindeni în lume 83% din apele de la robinet sunt contaminate cu microfibre din plastic, în Europa contaminarea fiind de 92%. Apa cu conținut redus de deuteriu are efecte benefice.

Este absolut indispensabilă utilizarea suplimentelor alimentare selecționate cu grijă! Măsurarea radiestezică a locului de dormit reprezintă de asemenea o condiție de bază! Nu folosiți cuptor cu microunde, vase din plastic și cu folie, flacoane din plastic (pet pet) nici măcar pentru depozitare deoarece din plastic se eliberează dioxine.dioxinele sunt agenți chimici foarte otrăvitori și cancerigeni pentru celulele corpului uman.

Chimicalele cu conținut de dioxină cauzează În primul rând cancer de sân. Dacă puteți alegeți vă medicul fizic și mintal. Nu urmăriți și ascultați știrile, respectiv nicio informație negativă. Persoanele care suferă de cancer de regulă au o proliferare deparaziți în organism. Paraziții Sunt forme de viață care apar ne chemați acolo unde le asigurăm un cămin corespunzător (organism acid, procese de putrefacție din cauza digestiei slabe).

Ce putem să facem pentru eliberarea organismului de paraziți ?

  • Para cleanse
  • Extract de sâmburi de gratuit
  • Natu lax
  • Complexul de vitamina verzi
  • Probiotic

Începând cu anii ’40 s au publicat numeroase observații cu privire la faptul că sare a pacienților cu cancer s a ameliorat după o doză mai mare de vitamina C. Efectul anticancerigen al vitaminei c se ascunde în legarea radicalilor liberi, neutralizarea substanțelor cancerigene și intensificarea activității celulelor imunitare. Leucocitele din sânge au de 100 de ori mai multă vitamina C decât alte țesuturi.

Acest fapt dovedește că pentru prezența acestora în număr suficient și pentru activitatea cu corespunzătoare avem nevoie de o cantitate mare de vitamina C. În privința cancerului de colon, cancerului rectal, cancerului de colon uterin, de vezică urinară, de plămâni și a cancerului mamar, studiile arată că la persoanele care iau mai multă vitamina C scade riscul îmbolnăvirii de aceste tipuri de cancer.

O valoare ridicată de CRP (proteina C reactiva) înseamnă un risc de deces de 28 de ori mai mare! Infuzia cu vitamina C reduce eficient nivelul CRP și al altor factori inflamatori. Cancerul este boala spiritului, corpului și a sufletului. O atitudine proactivă și pozitivă îi ajută pe cei care luptă împotriva cancerului să devină supraviețuitori. Parcurge lista de examinare a vieții este important detoxifierea, exersați hoponopono meditați zilnic, efectuați exerciții de imaginație, rugați vă ocupați vă de sufletul dumneavoastră.

Aplicați tehnicile de control mintal, încercați autosugestia, hipnoza, autohipnoza.,yoga, meditațiile, rugăciunile, toate pot fi de mare folos. Petreceți cât mai mult timp în compania celor dragi și căutați vă un scop în viață!


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

cancer

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns