Faringită și amigdalită

Faringită și amigdalită – Cauze psihice

Sufletul trebuie vindecat ca celulele să fie sănătoase. Nu este nimic mai important la tratamentul afecțiunilor sufletului uman. Decât faptul că bolnavul să aibă credință… Și mai ales credința în propria vindecare. În faptul că mai are scopuri și sarcini în viață pe care trebuie să le facă. Cine poate să ofere toate acestea pacientului acela va vindeca.

Albert Wass

Suntem într o situație presantă, sufocantă , însă ne suprimam furia și frustrarea legată de aceasta. Trebuie să identificăm sursa care provoacă frustrarea în situația dată. Amigdalita poate apărea și în cazul în care omul ar dori să spună ceva sau alții se așteaptă să spună ceva, totuși este incapabil să vorbească, nu îndrăznește, mai degrabă își înghite vorbele.

Amigdalele funcționează în cazul de față ca niște filtre, absorbind ceea ce este interior, filtrul se va înfunda la un moment dat este cea mai frecventă afecțiune. Poate fi de origine virală sau bacteriană. Începe cu o senzație de usturime în gât, apoi continuă cu durere la înghițire și umflarea ganglionilor limfatici de sub bărbie.

Terapie recomandată

  • Capsule de maslin 3-5×1 capsule
  • Gargară cu extract din sâmburi de gratuit 20 de picături dizolvate în 200 ml de apa și 3-6×10-20 de picături dizolvate în 200 ml apă și băut.
  • Colostrum 3×2-3 capsule
  • Vitamina C zilnic 3-5000 mg fracționat sub formă de băutură
  • Immune protect spray 2-5 pulverizări in gură.chiar și la fiecare ora ( este foarte eficient )
  • Vitamina D3+K2 zilnic 5000-10000Ui.4 tablete de supt

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

faringita

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns