Căderea părului

Căderea părului

Orice bacil are doi inamici puternici, lumina soarelui, respectiv un râs sănătos.

Eotvos Karoly

Conform medicinii naturiste chineze părul simbolizează forța vitală.

Cauze psihice

Încercăm să ținem totul sub control, ne este frică să confruntăm lumea exterioară, ca să nu pierdem controlul. Credem întotdeauna că facem totul mai bine decât ceilalți.

De asemenea poate însemna extenuare, psihice suprasolicitat. Cauzele pot fi diverse. Metalele grele și alte substanțe toxice care se acumulează în organism, tulburări hormonale, digestive, malabsorbtie, stres etc. În multe cazuri, are la bază pierderea echilibrului microbiologic și anume, candida cu denumirea populară.

Analizele de laborator specifice și măsurătorile bazate pe principiul biorezonanței (dacă sunt efectuate de persoana cu cunoștințele de specialitate corespunzătoare) pot testa candida. După identificarea cauzelor, trebuie alese suplimentele alimentare corespunzătoare!

De multe ori identificarea bazelor este îngreunată, de aceea posibilitățile trebuie luate la rând și excluse. Pierderea accentuată a părului poate fi cauzată de faptul că organismul nu poate asigura nutrienții necesari scalpului pentru creșterea părului (carență de minerale, oligoelemente, vitamine).

Printre consecințele se numără nu numai încetinirea creșterii părului, ci și faptul că părul va deveni subțire și fragil, iar creșterea se va opri complet. În lipsa nutrienților bulbii piloși adorm, nu mor imediat. Dacă vor primi nutrienții necesari în vederea creșterii, creșterea părului va începe din nou. Ce a mai bună și eficientă metodă este alimentarea celulelor prin fluxul sanguin cu materialele necesare.

Acest obiectiv se poate atinge cel mai simplu cu preparatele care se resorb din canalul digestiv. Conform celor mai noi studii, căderea părului poate fi primul semn al lipsei de vitamina D. În plus, poate avea la bază cauze hormonale, poluare cu metale grele și stres.

Terapie recomandată:

  • Excluderea candidei, detoxifierea, protejarea ficatului și a rinichilor.
  • Complexul de alge ( imune suprem ) 3 x1-2 capsule
  • Programul de 10 zile a detoxifierii colonului
  • Complex de vitamina B
  • Cura cu suplimentul natural sub formă de lichid ( Reg enor ) 3 X 1 căpăcel
  • Ulei de krill sau Omega 3 3x 1-2 capsule
  • DHEA 1-2 capsule
  • Complexul de vitamine pentru păr 2x1capsule
  • Vitamina D3 + k2. 2x 3 capsule
  • Green multi complex 1-2 capsule

Pentru un discount de 25% aștept mesajul dvs.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

par

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns