Suplimente nutritive de calitate

Suplimente nutritive de calitate

Fiecare om sau animal decedat pe cale naturală, a murit din cauza hranei sărace, adică din cauza deficientei substanțelor nutritive.

Dr. Yollok

Noi acordăm de generații o atenție mare (hrăniți cu nutrienți) fiindcă ne asociem părerii doctorului Yollok, care afirmă cu certitudine următoarele:

În total, 90 suplimente în dieta zilnică. În caz contrar, în organismul dvs, vor apărea bolile cauzate de insuficienţa acestora.

  • 60 minerale
  • 15 vitamine
  • 12 aminoacizi de bază și proteine
  • 3 acizi grași

Organismului dvs. le sunt necesare 90 suplimente nutritive: 60 minerale, 15 vitamine, 12 aminoacizi de bază şi proteine şi 3 acizi graşi. În total, 90 suplimente în dieta zilnică. În caz contrar, în organismul dvs, vor apărea bolile cauzate de insuficienţa acestora. Astăzi, despre aceste lucruri scrie în ziare, se vorbeşte la TV şi la posturile de radio. Medicii discută permanent cu noi despre aceste lucruri numai că nu datorită obligaţiei profesionale ca medic. Să nu credeţi că medicii sunt aceia care cer revistelor să publice aceste materiale, nu. Acest lucru se întâmplă deoarece această informaţie contribuie la vânzarea revistelor. ~ Dr. Joel Wallach

În total 90 de suplimente in dieta zilnică, în caz contrar in organismul dvs vor apărea bolile cauzate de insuficiența acestora. Dacă nu investești in tine insuți minerale, vitamine, atunci vei investi în bunăstarea oamenilor din domeniul medicinei.

Noi avem un noroc extraordinar deoarece plantele au capacitatea de a produce mineralele organice, aminoacizii, vitaminele și acizii grasi de care avem nevoie. Plantele sunt în stare să facă acest lucru. Noi trebuie să folosim in hrana noastră 15-20 de componenți de proveniență vegetală zilnic în proportii echilibrate corecte ca să primim aceste 90 de elemente.

Dacă nu este posibil prin alimente, trebuie să o suplimentăm prin suplimente nutritive de calitate .Aceasta nu mai este un lux în zilele noastre ci o necesitate ca să rămânem sănătoși.

 

Nu cumpărați cu bani grei boala ! Un gram de prevenire face cât un kilogram de cură!!!!!

Dacă nu investești în tine minerale și vitamine atunci sigur vei investi în bunăstarea medicilor.

Fiecare om sau animal decedat pe cale naturală a murit din cauza hranei sărace, adică din cauza deficienței substanțelor nutritive

Dr. Joel Wallasch YollokÎmpărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns