Exces de acid gastric sau Reflux-ul

Exces de acid gastric sau Reflux-ul

Cauzele psihice poate arăta că nu reușeștisă îți înghiți problemele și nu poți termina un eveniment sau o perioadă critică. Reții perioadă îndelungată resentimentele. Îți frănez opiniile și nu și curajul să-ți asumi propria persoană. În prezent ,este chiar o boală populară refluxul gastroesofragian,adică slăbiciunea sfincterului care desparte esofagul inferior de stomac.

Sfincterul nu poate împiedica refluxul acidului gastric și va arde mucoasa.

Consecințe:

  • arsură gastrică
  • gust acru în gură
  • balonare
  • greață
  • regurgitare
  • răgăire
  • tuse
  • eventual sughiț.

De multe ori cefaleele de origine necunoscut au drept cauză această afecțiune .Arsura gastrică apare la scurt timp după luarea mesei și la culcare.Poziția culcată agravează arsura gastrică ,pentru că astfel acidul ajunge mai ușor în esofag.Din această cauză multe persoane dorm în poziție semișezănd.

Durerea se poate intesifica în cazul consumul de anumite ,alcool,cafea.

Ce ne recomandă terapeutul naturist Ferenczy Laszlo:

Este necesară reforma alimentației.Reducerea consumului proteinelor de origine animală,a laptelui,produselor lactate și scăderea cantității de carbohidrați ,zahăr și alcool. Se recomandă 1,5 litri de apă curată zilnic. Se recomandă REfacerea echilibrului acido-bazic al organismului cu alte cuvinte ALCALINIZAREA.

Se recomandă Calciu, Capsulă de frunză de măslin, Formula de stres + vit C, Krill oil și nu în ultimul rând Capsulă cu enzime digestive.

În detaliu despre Capsula cu enzime digestive:

Extractele din enzime vegetale, care nu au efecte secundare, sunt importante atăt pentru sănătate și viață lungă. Căt și ca asigurare de viață împotriva bolilor.

Durata de viață este invers proporțională cu capacitatea organismului de a-și folosi potențialul enzimatic.# (Dr Edward Howell biochimist și cercetător în nutriție ) Studiile au dovedit că 80% din populația Pămăntului suferă de lipsa enzimelor vitale.Enzimele sunt biocatalizatoare accelerează reacțiile chimice care au loc în organism.

Eliberează din alimente vitamine,minerale și aminoacizi ,care sunt necesare în vederea funcționării netulburate a organismului și pentru o viață sănătoasă.-deci putem afirma că fără enzime nu există viață.! Însă organismul nostru le poate obține doar din alimente verzi și crude ,din fructe ! Enzimele alimentare care se regăsesc în alimentele crude sunt cele care ajută la digestia completă a alimentelor.

Temperatura îndelungată de peste 40 * C ucide enzimele ,deci temperatura obișnuită de fierbere va distruge enzimele alimentelor în proporție de 100%.

Corpul slăbit și lipsit de enzime este predispus la cancer,obezitate ,afecțiuni cardiace și metabolice .Cu toate că organele digestive produc și ele enzime ,specialiștii în nutriție consideră că avem nevoie și de enzimele din fructele și legumele crude pentru o digestie perfectă și pentru menținerea vitalității și sănătații noastre.

Tulburările digestive ai simptome neplăcute ,dar sunt și mai grave acele cauze ascunse care duc la afecțiuni serioase.Tulburările enzimatice sunt indicate la începutul de balonare ,care este urmat de diaree sau constipație. Mai tărziu apare pierderea în greutate ,slăbiciunea ,slăbirea sistemului imunitar și va culmina cu afecțiuni cronice.

Printr-un aport sărac de fructe și legume crude favorizăm carența de enzime și cedăm în fața afecțiunilor.Tulburările digestive apărute deja pot fi anihilate cel mai ușor cu ajutorul enzimelor digestive introduse din exterioir. Ar fi necesară administrarea acestora după fiecare consum de alimente fierte !!

Nu crează dependență !!

Produsul conține principalele grupe de enzime digestive sub formă de amilază, protează, lipază, esterază, peptidază, nuclează, elastază, colagenază, tripsină și kimotripsină.

  • Este bine de știut că îmbătrănirea timpurie este cauzată de lipsa de enzime !
  • Efectul principal Ajută la eliminarea ușoară a scaunului după mesele grele,prevenirea ,tratamentul și vindecarea balonării,flatulenței,greții și spasmelor.

Digestia mai ușoară a produselor lactate, tratamentul erupțiilor cutanate și a problemelor legate de evacuarea scaunului (diaree/ constipație )

În caz de orice tulburare !

Doza recomandată 2-4 tablete înainte sau după masă. În caz de constipație 4-6 capsule o singură dată înainte de culcare ! Poate fii utilizat și în perioada sarcinii și alăptării, maxim 3x 1-3 capsule.

reflux


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns