Fără magneziu nu există viață

magneziu

 

Fără Magneziu nu este viață

Preț Special: 90 de capsule la 39 de lei.

Toate procesele noastre de producere a energiei necesită magneziu.

Activarea a aproximativ 400 de enzime nu există fără magneziu. În lipsa acestora, nu putem vorbi, apar tulburări metabolice, chiar și la începutul copilăriei, poate începe osteoporoza. În absența magneziului, nici mușchii, nici nervii nu funcționează normal.

În prezent, consumul de zahăr a atins un nivel extraordinar, dar foarte puțini oameni știu că cei care consumă zahăr și grăsimi necesită magneziu pentru catabolismul acestora.

Vitamina B6 ajută la absorbția de magneziu, vitamina C contribuie la transformarea oxidului de zinc şi magneziu în mediu umed în citrat de magneziu absorbabil.

O doză lunară într-o cutie.

Prin respectarea dozei zilnice produsul asigură doza zilnică necesară de magneziu. Conținutul unui cutii de 90 capsule, asigură doza lunară necesară. Cum se poate citi și pe eticheta produsului: contribuie la buna funcţionare a sistemului nervos, la menținerea funcţiei psihologice normale.

Stresul zilnic şi alimentaţia nesănătoasă nu mai reprezintă ceva ieşit din comun pentru cei mai mulţi dintre noi care ajung să se confrunte cu diverse boli cauzate de carenţele nutriţionale. Ştiaţi însă că un simplu supliment alimentar ne poate schimba aproape total viaţa, asigurându-ne necesarul de energie şi un sistem imunitar mai puternic?

Carenţa de magneziu este asociată cu un număr mare de afecţiuni cronice,

… iar când este neglijată se poate ajunge la complicaţii serioase care pot pune viaţa în pericol. Iată de ce este important să consumăm zilnic alimente bogate în magneziu sau, în cazul în care acest lucru este imposibil, să ne asigurăm necesarul prin intermediul suplimentelor.

 

Iată 6 moduri prin care magneziumul ne poate îmbunătăţi sănătatea:

 • 1. Magneziul participă la procesul de digestie căci bazându-se pe el, organismul mistuie în mod eficient alimentele. Atunci când este insuficient, ne confruntăm cu disconfort abdominal, balonare şi alte probleme. Magneziul are rol de coenzimă de-a lungul tractului digestiv, ceea ce înseamnă că pe lângă misturirea mistuirea alimentelor ajută şi la absorbirea nutrienţilor în organism. De asemenea, stimulează producţia de acid hidrocloric în stomac şi a bilei la nivelul ficatului.
 • 2. Magneziul este al patrulea în clasamentul celor mai importante minerale din organismul uman, prin urmare participă la mai bine de 300 de procese metabolice între care cel care reglează nivelul zahărului din sânge. Carenţa de magneziu este asociată cu rezistenţa la insulină, simptom care duce la diabet şi alte boli cronice.
 • 3. Magneziul asigură sănătatea inimii, întrucât participă la distribuirea eficientă a potasiului, calciului şi a altor nutrienţi la nivel celular. Potrivit unui studiu din 2006, apărut în publicaţia Modern Nutrition in Health and Disease, toţi aceşti nutrienţi favorizează sănătatea nervoasă, musculară şi un ritm cardiac normal.
 • 4. Nu doar calciul, dar şi magneziul participă la buna funcţionare a sistemului osos. Ba mai mult decâ atât, se pare că magneziul este chiar mai important decât calciul pentru oase, în condiţiile în care jumătate din întreaga cantitate de magneziu din organism este stocată chiar în oase. Împreună cu calciul şi cu vitamina D, magneziul fortifică sistemul osos.
 • 5. Datorită capacităţii de detoxifiere, magneziul este considerat un adevărat purificator pentru organism. Metalele grele, substanţele chimice din mediul înconjurător sau din alimentele nesănătoase, pesticidele şi ierbicidele, precum şi alte toxine care ne pătrund în corp şi ne atacă organele vitale sunt neutralizate şi eliminate mai uşor dacă nivelul de magneziu este în limite normale.
 • 6. O rezervă suficientă de magneziu poate scădea riscul de cancer. Potrivit unui studiu publicat recent în American Journal of Clinical Nutrition, cu fiecare 100 mg de magneziu pe care le integrăm zilnic în alimentaţie ne putem reduce riscul de cancer colorectal cu 13 procente.

Atunci când compasiunea ta nu te include și pe tine, ea este incompletă.

Buddha

  Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

  Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

  Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

  Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG
  Împărtășiți-l
  Previous Post
  Next Post

  Lasă un răspuns