Artrită reumatoida inflamația cronică a articulațiilor

Artrită reumatoida inflamația cronică a articulațiilor

Cauze psihice:

Indică rigiditate, inflexibilitate în anumite situații, față de anumite persoane. Ne măcinăm în permanență din cauza problemelor noastre, ceea ce va conduce la critică față de propria persoană sau față de ceilalți.

Din cauza așteptărilor mult prea mari, avem senzația că viața noastră este doar amărăciune. Afecțiune inflamatorie cronică a organismului care afectează în primul rând articulațiile. Este o boală declanșată în mare măsură de alimentația și modul nostru de viață. Se pot obține rezultate foarte bune și definitive prin detoxifiere și alcalinizare permanentă !

Membrana sinovială a articulației se îngroașă și împiedică funcționarea normală. Elementele țesutului conjunctival propriu al organismului sunt identificate după fiecare nerv, apărându se cu o reacție inflamatorie. Articulațiile și formațiunile înconjurătoare se deteriorizează treptat. Starea este agravată de consumul proteinelor de origine animală și a carbohidraților cu absorbție rapidă.

Simptome:

la început, proastă dispoziție, febră, pierderea din greutate.dintre simptomele inflamatorii ale articulațiilor care pot apărea brusc, dar și insidios, cel mai devreme apare îngroșarea inflamatorie a membranei sinoviale, precum și creșterea cantității lichidului articular. Acestea împiedică mișcarea articulațiilor, apar spasme în mușchi, apoi se alterează poziția îndoita , a articulației.

Pe lângă inflamația tecii tendonului, apar noduri reumatice în piele și deformări ale oaselor. Cu evoluția afecțiunii poate apărea o rigiditate dureroasă a țesutului conjunctiv sau osos al articulației, ceea ce duce la distorsionarea articulației în cauză.

Terapii externe

Băi cu efect bazic. Puneți 100 de g de bicarbonat de sodiu la o cadă de apă (facem apa cu pH ul de 8,5) și îmbăiați vă timp de o oră în această baie călduță. Înainte și după baie, aplicații frecțiuni uscate care vor ajuta ca pielea să elimine substanțele acide același efect poate fi obținut și cu apele de baie bazice din țară.

Masaj recomandat; Prin procedeele speciale de masaj putem favoriza eliminarea reziduurilor acidotice din țesuturile locale. Se poate combina cu geluri și creme bazice Se recomandă efectuarea regulată a exercițiilor yoga și de respirație, a rugăciunii și a meditației.

În perioadele active, dureroase ale bolii se recomandă repausul fizic. Mai târziu, după ce inflamația încetat, trebuie refăcute forța musculară și raza de mișcare al articulației. Prin terapia acvatică Kneipp și reforma alimentației, putem ajuta mult la ameliorarea stării artritice ( eliminarea consumului de proteine de origine animală, a laptelui și cașului, precum și reducerea carbohidraților, zilnic minim 1,5 L de apă alcalină).

Terapie recomandată

Dizolvați in cca.200 ml de apă câte o linguriță dozatoare din produsele microbion pro plus fiber și keto green, aromatizați cu SCD Herbal, pulbere pentru băuturi cu vitamina C și administrați cu această băutură două capsule de Flora plus.

Cu o oră înainte sau după masă, aproximativ șase luni sau chiar un an. Program de 10 zile pentru detoxifierea colonului Noni 3×2-5capsule (în cantități mari atenuează durerea și reduceri inflamația) Turmeric 3x 1-2 capsule Joint complex 3x 2 capsule MSM cu vitamina C 8000mg zilnic Gluco plus with MSM 3×1-2 capsule Omega 3 sau Krill oil pentru ungerea articulațiilor, reducerea prost aglandinelor pro inflamatorii 3x 1-3 capsule Reg enor 3×1 căpăcel Vitamina D3 + k2 6 tablete

Colagen capsule sau pulbere 3x 2 capsule sau 3×1 linguri dozatoare dizolvate în 300 ML apă

artrita

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns