Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
O nouă metodă în combaterea candidozei
o nouă metodă în combaterea candidozei Rolul principal al produsului constă în eliminarea substanțelor străine din spațiul intercelular, precum și întărirea sistemului digestiv și imunitar. În paralel cu administrarea produsului se va institui și o dietă adecvată, care contribuie la epurarea organismului. Astfel împiedicând apariția acidozei metabolice. Este eficient în primul rând în menținerea funcționării…
Coenzima Q10
Q 10 Înaintea începerii anului școlar și nu numai Stiați că are un rol important în prevenirea bolilor cardiovasculare, a arterosclerozei? Că până la vârsta de 25 de ani organismul nostru produce 500mg q-10 pe zii și le șii folosește. Însă la 60 de ani aceasta productie de qoenzima scade la 10 % . Trebuie…
Soluții practice în ajutorul sistemului imunitar
Pentru un viitor viabil Tehnologia este ceea mai nouă abordare a unui viitor viabil. Tehnologia probiotică utilizează forța naturală a microbiilor aleși cu efecte benefice. Aplicarea ei deschide noi dimensiuni în numeroase domenii ale vieții. În urma efectului acesteia, mediul nostru înconjurator (Animale ,plantele,noastre ,solul,apele ) va fi mai sănătos, mai energic și nu…
Cât de intoxicați suntem și ce ar trebui să facem ?
Cât de întoxicați suntem și ce trebuie să facem ? Acidoza este definită ca fiind aceea stare, în care rezidurile acide proprii corpului (de la toate celulele care și-au făcut treaba și desfăsurat activitatea )precum și toxinele introduse în corp, prin diferite căi (digestiv, respirare, piele ) ajung să aglomereze sistemul limfatic (principalul sistem care…
Accident vascular celebral – Ischemie
Accident vascular celebral – Ischemie Atacul celebral (ischemia ) este moartea țesutului celebral,care poate surveni din cauza alimentării insuficiente cu sânge al creierului, a lipsei de oxigen sau din cauza morții a țesuturilor, cauzate de hemoragia cerebrala.Atât de blamata slănină de porc, consumată din greu de strămoşii noştri, are, de fapt, proprietăţi curative. Chiar dacă…
Ce mâncăm în timpul curei ?
Ce mâncăm în timpul curei / dietei ? PROPUNERI / SUGESTII DE MENIURI asociabile unei cure / diete Ketogen GENERALITĂȚI Gătim cu untură, dar nu unsuros (gras) La găluștele din făină de mălai se utilizează cantitate dublă de ouă și puțină apă Salata proaspătă de sezon va fi stropită cu zeamă de lămâie și…
Vasele sanguine
Vasele sanguine Dr Marinescu Andrei, un medic cardiolog român, cine este și un mare exemplu căci este pensionar deja de 39 de ani, academicianul având 109 ani, dar se simte bine. Putem să urmăm recomandarea acestui medic: a spus că secretul longevității sunt vasele sanguine curate. Dacă acestea sunt curate, poți trăi chiar și 120…
Câteva simptome ale unui intestin murdar
Câteva simptome ale unui intestin murdar Curățirea ficatului de calculi Trebuie să ne asigurăm că ficatul este mereu sănătos, ca să-și poată îndeplini cele 50 de funcții ale sale. Ficatul curăță sângele de majoritatea factorilor nocivi. Una din cele mai importante sarcini ale ficatului constă în scoaterea din sânge a cadavrelor de eritrocite, care și-au…
Suplimente nutritive de calitate
Suplimente nutritive de calitate Fiecare om sau animal decedat pe cale naturală, a murit din cauza hranei sărace, adică din cauza deficientei substanțelor nutritive. Dr. Yollok Noi acordăm de generații o atenție mare (hrăniți cu nutrienți) fiindcă ne asociem părerii doctorului Yollok, care afirmă cu certitudine următoarele: În total, 90 suplimente în dieta zilnică. În…
Sfat util
Sfat Util: Care este soluția și pașii ca să evităm toxinele și otrăvuriile ? La originea apariției bolilor de care suferim se află în sufletul nostru și nu există boli incurabil, doar bolnavi incurabili: În prezent aceasta este nu doar o ipoteză, ci și un fapt confirmat ștințific. (Epigenetică) Primul pas îl constituie asumarea responsabilității…
- 1
- 2