Articulații și oase

Pentru îmbunătățirea structurii și mobilității articulare

Pierderea flexibilității arterelor, sclerozarea arterelor, începe în ziua în care ajung prima dată în organismul nostru substanțe  chimice și minerale anorganice din apă

Dr. Allen E.Banik

De ce avem nevoie de suplimente nutritive?

Odată cu trecerea anilor, apar și primele semne de deteriorare a corpului. Cele mai comune semne sunt durerile de oase și articulatii, mai ales durerile de genunchi. Aceste dureri sunt mult mai frecvente datorită presiunii pe care o exercită corpul asupra genunchilor.

Dureriile de genunchi cele mai frecvente

La un moment dat, genunchii își pierd din flexibilitate, iar treburile zilnice devin o povară. Problema se agraveaza din ce în ce mai tare dacă nu este tratată la timp. Iată câteva suplimente naturale recomandate deoarece a fost util și benefic la mai multe persoane:

Pierderea flexibilitătii arterelor ,sclerozarea arterelor începe în ziua în care ajung prima dată în organismul nostru substante chimice si minerale anorganice din apa

Dr Allen E.Banik

Recomandare

Produs 1

Poate ajuta la refacerea stratului de țesut cartilaginos, poate reduce inflamația și durerea.

Ca terapie curativă, produsul este recomandat în afecțiuni articulare deja instalate, dar se poate utiliza și în scop profilactic.

Avantajul produsului este că se poate folosi și în cazul artrozei instalate, în acest caz fiind necesară o cură completă.

Acum cu -25% discount

Vitamina D

 • contribuie la absorbţia normală a calciului şi fosforului, respectiv la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge.
 • contribuie la menţinerea sănătăţii dinţilor, a sistemului osos, precum şi în menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular.

Coral Calcium cu Vit D3

Calciul este substanța minerală care se găsește în cea mai mare cantitate în organism, este principalul element structural al oaselor.

Este denumită și nutrientul secolului XXI. Participă în cel puțin 200 de procese vitale din organism, contribuind la menținerea sănătății generale a corpului uman.

Calciul ajută la menţinerea sănătăţii sistemului osos  si a sănătăţii dinţilor. Contribuie la o neurotransmisie normală şi la funcţionarea normală a sistemului muscular.

Vitamin D3 + K2

Vitamina K contribuie la coagularea normală a sângelui şi la menţinerea sănătăţii sistemului osos.

Vitamina D contribuie la absorbţia / utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge, la menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţiilor, la menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular şi la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

În primul rând să consumăm apă filtrată cu osmoză inversă. Gluco plus with MSM prin componentele sale sunt bine cunoscute și încercate în domeniul articulațiilor și oaselor. Componentele cu efect sinergic își dezvoltă efectul, în primul rănd, asupra regenerării leziunilor articulare și ale cartilajelor, precum și pentru reducerea și prevenirea uzurilor și a inflamațiilor legate de vărstă, respectiv pentru formarea osoasă .

Prin administrarea lui, se ameliorează durerile cronice ale membranelor, inflamațiile, leziunile țesuturilor conjuctive se regenerează mai repede, se accelerează formarea cartilajelor și oaselor.

Este excelent pentru a sprijini recuperarea după accidente sportive, precum și pentru prevenirea acestora, pentru sănătatea noastră.

Cauzele durerilor articulare

De ce dor încheieturile mâinii? De ce ne dor genunchii? Durerea este cel mai important simptom al afecțiunilor articulare, aceasta putând fi de origine mecanică sau cu caracter inflamator.

Durerea cu caracter inflamator a articulațiilor se instalează în timpul nopții sau dimineața, după repaus, este însoțită de rigiditate instalată pe o durată mai lungă de timp și se ameliorează prin mișcare fizică. Durerea mecanică a articulațiilor apare în urma unui efort fizic, este însoțită de rigiditate de scurtă durată și cedează la repaus.

Un alt aspect important de avut în vedere este iradierea durerii, deoarece în afecțiuni ale coloanei vertebrale aceasta poate iradia până la nivelul genunchiului.

Articulatiile care pot cauza durerea sunt:

 1. articulații axiale ( coloană vertebrală, articulațiile sacroiliace, articulațiile coxo-femurale, scapulo-humerale, temporomandibulare );
 2. articulații periferice (articulațiile mâinilor, pumnul, cotul, articulațiile piciorului, glezna, genunchiul).

În cazul instalării unor afecțiuni articulare dureroase, la nivelul articulațiilor se observă prezența unor deformări, modificări de culoare, semn de inflamație – tumefacție, eritem, prezența unor traumatisme.

Artrița este una dintre cauzele principale ale durerii și rigidității articulare care afectează oasele, ligamentele și articulațiile. Acest termen umbrelă cuprinde mai multe boli. Cele mai cunoscute forme sunt:

 • artriță reumatoidă (poliartrita reumatoida)
 • spondiloartrițe artroza (osteoartrita)
 • poliartriță reumatoidă
 • tumefacția articulară,
 • înroșirea pielii din jurul articulatiei, împreună cu durerea și rigiditatea articulară indică prezența artriței.

Poliartrița reumatoidă este o afecțiune inflamatorie cronică ce afectează membranele sinoviale care acoperă articulațiile și duce la apariția durerii prin deformarea și slăbirea articulațiilor, manifestarea inflamației și acumularea de lichid în jurul acestora.

Aceasta este cea mai frecventă afecțiune inflamatorie reumatică, fiind mai întâlnită la femei decât la bărbați. Afecțiunea debuteaza de obicei treptat, lent, iar în unele cazuri se poate manifesta cu durere acută, mai ales la nivelul articulațiilor mici ale mâinilor, cunoscutele dureri de încheieturi ale mâinilor.

articulatii

Mă interesează, completez formularul de mai jos:

  • Afecțiunile tiroidei
   Afecțiunile tiroidei / Tiroida Tratamentul medical este la fel de dependent de modă ca vestimentația feminină. Stuart Sutherland Cauze psihice este legat direct de centrul energetic al gâtului, astfel hipo sau hipertiroidia poate apărea atunci când avem impresia că întotdeauna ne înghițim supărarea sau viața este nedreaptă cu noi. O stare permanentă de alertă duce…
  • Teoria colesterolului
   Teoria colesterolului Tratamentul medical este la fel de dependent de modă ca vestimentația feminină. Stuart Sutherland Plăcile care se formează pe peretele arterelor umane nu sunt formate de colesterolul depus în artere, ce se formează chiar în arteră din cauza alimentației cu carențe, a fumatului, a nivelului ridicat de homocisteine, a grăsimilor ridicate, a infecțiilor…
  • Bomba de flavonoide
   Bomba de flavonoide Capacitatea sa antioxidantă extraordinară și unică, se distinge dintre produsele asemănătoare. Este un concentrat din suc de fructe cu conținut ridicat de flavonoide și kombucha. Datorită efectelor antioxidante, fructele din flavonoid complex (polifenoli, și flavonoidele) contribuie la inhibarea proceselor nocive, oxidative din organism. Proprietățile benefice, de păstrare sănătății de regenerare și curățare…
  • Colostrum
   Colostrum Primul lapte de vacă, imediat după fătarea vițelului, imunoglobulină naturală Artileria grea a imunității de la bebeluși la bunici Este obținut din laptele de vacă din primele două zile după fătarea vițelului. În afară de efectul deosebit de nutritiv, conține în concentrații înalte anticorpi imunoglobuline naturale, leucocite, enzime, minerale, elemente, antioxidanți și o gamă…
  • Boala autoimună
   Boala autoimună Sensibilitatea ascunsă la gluten și bolile autoimune sunt în corelație. Cerealele conțin multe amidonuri ușor digerabile care cresc nivelul insulinei. În afară de amidon, miezul semințelor de cereale mai conține două tipuri de proteine gliadina și glutenina. Aceste două proteine declanșează sensibilitate a numită pe scurt intoleranță la gluten. Celiachia este o afecțiune…
  • Osteoporoza
   Osteoporoza Conform statisticilor din anii 60 erau 130000 de pacienți afectați de osteoporoză în timp ce în anii 2005 numărul lor a crescut la 1,2 milioane. Este vorba de o înzecire a numărului de bolnavi. Cauza principală este lipsa calciului din alimente și aportul redus de vitamina D. Cauze psihice; scade pofta de viață bolnavul…

  Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

  Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

  Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

  Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații

  .
  Împărtășiți-l
  Previous Post
  Next Post

  Lasă un răspuns