Articulații și oase

Pentru îmbunătățirea structurii și mobilității articulare

Pierderea flexibilității arterelor, sclerozarea arterelor, începe în ziua în care ajung prima dată în organismul nostru substanțe  chimice și minerale anorganice din apă

Dr. Allen E.Banik

De ce avem nevoie de suplimente nutritive?

Odată cu trecerea anilor, apar și primele semne de deteriorare a corpului. Cele mai comune semne sunt durerile de oase și articulatii, mai ales durerile de genunchi. Aceste dureri sunt mult mai frecvente datorită presiunii pe care o exercită corpul asupra genunchilor.

Dureriile de genunchi cele mai frecvente

La un moment dat, genunchii își pierd din flexibilitate, iar treburile zilnice devin o povară. Problema se agraveaza din ce în ce mai tare dacă nu este tratată la timp. Iată câteva suplimente naturale recomandate deoarece a fost util și benefic la mai multe persoane:

Pierderea flexibilitătii arterelor ,sclerozarea arterelor începe în ziua în care ajung prima dată în organismul nostru substante chimice si minerale anorganice din apa

Dr Allen E.Banik

Recomandare

Produs 1

Poate ajuta la refacerea stratului de țesut cartilaginos, poate reduce inflamația și durerea.

Ca terapie curativă, produsul este recomandat în afecțiuni articulare deja instalate, dar se poate utiliza și în scop profilactic.

Avantajul produsului este că se poate folosi și în cazul artrozei instalate, în acest caz fiind necesară o cură completă.

Acum cu -25% discount

Vitamina D

 • contribuie la absorbţia normală a calciului şi fosforului, respectiv la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge.
 • contribuie la menţinerea sănătăţii dinţilor, a sistemului osos, precum şi în menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular.

Coral Calcium cu Vit D3

Calciul este substanța minerală care se găsește în cea mai mare cantitate în organism, este principalul element structural al oaselor.

Este denumită și nutrientul secolului XXI. Participă în cel puțin 200 de procese vitale din organism, contribuind la menținerea sănătății generale a corpului uman.

Calciul ajută la menţinerea sănătăţii sistemului osos  si a sănătăţii dinţilor. Contribuie la o neurotransmisie normală şi la funcţionarea normală a sistemului muscular.

Vitamin D3 + K2

Vitamina K contribuie la coagularea normală a sângelui şi la menţinerea sănătăţii sistemului osos.

Vitamina D contribuie la absorbţia / utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge, la menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţiilor, la menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular şi la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

În primul rând să consumăm apă filtrată cu osmoză inversă. Gluco plus with MSM prin componentele sale sunt bine cunoscute și încercate în domeniul articulațiilor și oaselor. Componentele cu efect sinergic își dezvoltă efectul, în primul rănd, asupra regenerării leziunilor articulare și ale cartilajelor, precum și pentru reducerea și prevenirea uzurilor și a inflamațiilor legate de vărstă, respectiv pentru formarea osoasă .

Prin administrarea lui, se ameliorează durerile cronice ale membranelor, inflamațiile, leziunile țesuturilor conjuctive se regenerează mai repede, se accelerează formarea cartilajelor și oaselor.

Este excelent pentru a sprijini recuperarea după accidente sportive, precum și pentru prevenirea acestora, pentru sănătatea noastră.

Cauzele durerilor articulare

De ce dor încheieturile mâinii? De ce ne dor genunchii? Durerea este cel mai important simptom al afecțiunilor articulare, aceasta putând fi de origine mecanică sau cu caracter inflamator.

Durerea cu caracter inflamator a articulațiilor se instalează în timpul nopții sau dimineața, după repaus, este însoțită de rigiditate instalată pe o durată mai lungă de timp și se ameliorează prin mișcare fizică. Durerea mecanică a articulațiilor apare în urma unui efort fizic, este însoțită de rigiditate de scurtă durată și cedează la repaus.

Un alt aspect important de avut în vedere este iradierea durerii, deoarece în afecțiuni ale coloanei vertebrale aceasta poate iradia până la nivelul genunchiului.

Articulatiile care pot cauza durerea sunt:

 1. articulații axiale ( coloană vertebrală, articulațiile sacroiliace, articulațiile coxo-femurale, scapulo-humerale, temporomandibulare );
 2. articulații periferice (articulațiile mâinilor, pumnul, cotul, articulațiile piciorului, glezna, genunchiul).

În cazul instalării unor afecțiuni articulare dureroase, la nivelul articulațiilor se observă prezența unor deformări, modificări de culoare, semn de inflamație – tumefacție, eritem, prezența unor traumatisme.

Artrița este una dintre cauzele principale ale durerii și rigidității articulare care afectează oasele, ligamentele și articulațiile. Acest termen umbrelă cuprinde mai multe boli. Cele mai cunoscute forme sunt:

 • artriță reumatoidă (poliartrita reumatoida)
 • spondiloartrițe artroza (osteoartrita)
 • poliartriță reumatoidă
 • tumefacția articulară,
 • înroșirea pielii din jurul articulatiei, împreună cu durerea și rigiditatea articulară indică prezența artriței.

Poliartrița reumatoidă este o afecțiune inflamatorie cronică ce afectează membranele sinoviale care acoperă articulațiile și duce la apariția durerii prin deformarea și slăbirea articulațiilor, manifestarea inflamației și acumularea de lichid în jurul acestora.

Aceasta este cea mai frecventă afecțiune inflamatorie reumatică, fiind mai întâlnită la femei decât la bărbați. Afecțiunea debuteaza de obicei treptat, lent, iar în unele cazuri se poate manifesta cu durere acută, mai ales la nivelul articulațiilor mici ale mâinilor, cunoscutele dureri de încheieturi ale mâinilor.

articulatii

🍀✨ Ești gata să îți îmbunătățești sănătatea articulațiilor? Descoperă puterea naturii cu Joint Complex și Gluco Plus de la Eco Sănătate!
🤸‍♂️🌿 Ai parte de o combinație unică de ingrediente naturale care susțin flexibilitatea și confortul articulațiilor tale. Joint Complex și Gluco Plus sunt aliații tăi în lupta împotriva disconfortului articular și a rigidității.
🌱💪 Cu extracte pure și formule avansate, aceste suplimente sunt concepute să te ajute să duci o viață activă și să te bucuri de fiecare mișcare, fără griji!
✅ Vizitează https://eco-sanatate.ro/articulatii-oase/ și comandă acum pentru a beneficia de puterea extraordinară a naturii în susținerea sănătății articulare!

Ai Grijă de Articulațiile Tale cu aceste produse ideale !
Te confrunți cu dureri de genunchi și încheieturi care îți umbresc zilele?
Ai încercat diverse metode și tot nu ai găsit alinarea? Ei bine, nu ești singur(ă)!
Descoperă SOLUȚIA IDEALĂ pentru oase, articulații și cartilaje!
GLUCO PLUS with MSM – Un aliat de nădejde care poate ajuta la menținerea sănătății și elasticității articulațiilor tale. Este momentul să spui STOP durerilor și să te bucuri din nou de mișcare!
COLAGEN – După o anumită vârstă, corpul nostru are nevoie de o mână de ajutor pentru a produce colagen. Acesta este esențial pentru sănătatea pielii, părului, oaselor și, bineînțeles, articulațiilor. Nu lăsa timpul să-ți pună piedici!
Fie că ești activ(ă) și ai nevoie de un plus de susținere, sau te lupti cu suprauzura articulară, produsele noastre sunt concepute să te sprijine în drumul spre o viață fără durere.
Nu mai aștepta! Vizitează pagina noastră și comandă acum soluția ta pentru o viață activă și fericită! Împreună, putem face durerile de articulații o amintire îndepărtată!
#ArticulatiiSanatoase #DureriArticulare #SanatateaIncheieturilor #Colagen #GlucoPlus #Mobilitate #ViațăActivă

Mă interesează, completez formularul de mai jos:

  • Buletin de stiri
   Trimite-mi un mesaj Selectați din listă: * Contact Numele dvs.: * Adresa dvs. de email: * Numărul dvs. de mobil: * Trimite Împărtășiți-l
  • 10 Idei pentru a Investi în Prevenția Sănătății
   10 Idei pentru a Investi în Prevenția Sănătății: Importanța Suplimentelor Naturale Introducere: Capitolul 1: Alimentația echilibrată – Fundamentul prevenției Capitolul 2: Hidratarea adecvată – Vitală pentru sănătate Capitolul 3: Exercițiul fizic regulat – O inimă sănătoasă, o viață lungă Capitolul 4: Odihna – Componentă cheie în prevenție Capitolul 5: Gestionarea stresului – Pentru o minte…
  • Ser de pigmentare păr
   Ser de pigmentare păr O podoabă capilară sănătoasă și plină de culoare este visul oricărei persoane care se confruntă cu provocarea firelor de păr alb. Acum, grație inovației Hair Nice – Ser de Repigmentare Păr Alb, puteți reda strălucirea și nuanța naturală a părului dumneavoastră într-un mod simplu și eficient. Acest ser este rezultatul unei…
  • 50+
   Este un produs unic de care avem nevoie zilnic .Mai ales daca ai peste 50 de ani . Știai că conține vitamine,minerale,extract de gingobiloba,licopen și luteina . Ai peste 50 de ani și simți că viața începe de-acum?  Descoperă secretul unei sănătăți de fier cu noul nostru supliment dedicat vârstei de aur! Înarmat cu o formulă complexă…
  • Făuritorii Viitorului și cei mai importanți dascăli copii
   Făuritorii Viitorului și cei mai importanți dascăli copii Dacă nu ai o viziune despre ziua de mâine, atunci viitorul tău va fi doar umbra trecutului. (Albhonso R.Bernard ) Copilul va trata sănătatea la fel cum a tratat o toată familia lui. Dacă vede dezinteres, va fi la fel de iresponsabil. Este deosebit de important deci…
  • Eczema (Dermatita atopica)
   Eczema (Dermatita atopica) Cauze psihice: nu am învățat să ne iubim pe noi înșine, din cauza fricii de rănile psihice trăim conform așteptărilor altora. Acordă mi prea mare atenție părerii altora despre noi. Ceea ce putem să oferim propriei persoane nu ne vor oferi alții! Are mai multe tipuri. Pe piele pe suprafețe mai mici…

  Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

  Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

  Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

  Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații

  .
  Împărtășiți-l
  Previous Post
  Next Post

  Lasă un răspuns