Susținerea sistemului imunitar

sustinerea sistemului imunitar

 

Susținerea sistemului imunitar

Omul este cel mai mare miracol al naturii: protecția acestui sistem extrem de complex și vulnerabil cade în sarcina sistemului imunitar. Dacă sistemul imunitar slăbește, devine hipersensibil, pot apărea procesele alergice, putem deveni victime ale infecțiilor și organismul nostru va fi copleșit de procesele tumorale. Astăzi nu ne putem hrăni sănătos și alimentele noastre nu mai conțin vitamine, enzime, săruri minerale așa că trebuie să le acumulăm de undeva, trebuie să avem grijă de susținerea sistemului imunitar. A consuma suplimente nutritive de calitate nu este un lux- este o necesitate dacă dorim să ne simțim bine în corpul nostru.Tehnologia este ceea mai nouă abordare a unui viitor viabil.

Tehnologia probiotică SCD utilizează forța naturală a microbiilor aleși cu efecte benefice. Aplicarea ei deschide noi dimensiuni în numeroase domenii ale vieții. În urma efectului acesteia, mediul nostru înconjurator (Animale ,plantele,noastre ,solul,apele ) va fi mai sănătos, mai energic și nu în ultimul rând, vom putea și noi să trăim mai sanatos, mai energic. Eficiența și siguranța metodei au fost dovedite în cadrul cercetăriilor efectuate în America, Asia și Europa.

Cauze care determină slăbirea organismului și a imunității:

– oboseala cronică, stresul, lipsa somnului, fumatul, obezitatea, dietele dezechilibrate, deshidratarea, chimicalele din alimentație și aș putea enumera mai departe.

Folosiți formularul de mai jos ca să mă contactați, vă voi ajuta.

Întărirea imunității devine o necesitate mai ales în perioadele de tranziție de la un anotimp la altul și oricând suntem afectați de stres, oboseală, suprasolicitare fizică și psihică, trebuie să avem grijă de susținerea sistemului imunitar.
Există numeroase soluții pentru creșterea rezistenței sistemului imunitar, pentru susținerea sistemului imunitar. Află în continuare cele mai bune trucuri pentru întărirea imunității.

Dar ce este imunitatea ?

Imunitatea reprezintă capacitatea organismului de a lupta împotriva virusurilor, bacteriilor, fungilor, toxinelor și altor factori nocivi astfel încât să se mențină sănătos. Imunitatea poate fi: înnăscută – cea pe care o moștenim și asupra căreia nu putem interveni și dobândită – cea care se formează de-a lungul vieții, pe măsură ce organismul intră în contact cu agenți patogeni, alergeni, toxine. Acest tip de imunitate dobândită poate fi protejată și întărită prin diverse mijloace naturale (un stil de viață sănătos, alimentație naturală, mișcare, remedii naturale, odihnă). 

Există sute de virusuri care cauzează răceli, bacterii care cauzează infecții respiratorii, infecții digestive… Sistemul imunitar trebuie să lupte împotriva acestora, iar cel mai bun ajutor pe care i-l poți da este să ai un stil de viață sănătos. deci în concluzie trebuie să avem grijă de susținerea sistemului imunitar.

Protejează-ți flora intestinală

O imunitate puternică pornește de la o floră intestinală sănătoasă. Peste 70% din sistemul nostru imunitar se găsește la nivelul intestinului. Astfel, intestinul reprezintă prima barieră de apărare a organismului împotriva virusurilor, bacteriilor și altor agenți patogeni.

Flora intestinală (microbiota) este alcătuită din miliarde de bacterii: unele benefice, numite probiotice, și altele mai puțin benefice. Important este ca între bacteriile intestinale să existe un echilibru care să asigure funcționarea optimă a imunității.

Alimentația este un factor primordial pentru echilibrul florei intestinale. În acest scop, nutriționiștii recomandă următoarele alimente bogate în probiotice și prebiotice: varză proaspătă și murată, broccoli, conopidă, legume cu frunze verzi, sparanghel, andive, semințe de in, ceapa, praz, mere. Probioticele și prebioticele pot fi asimilate și sub formă de suplimente nutritive.

Consumând aceste produse, completăm lipsa din alimente.

Fă-ți plinul de vitamine si minerale

Sistemul imunitar are în componență și anumite globule albe, numite limfocite, cu rol esențial în apărarea organismului de infecții și alte boli. Pentru ca sistemul imunitar să funcționeze în manieră optimă este important să avem o alimentație bogată în vitamine și minerale cu efect antioxidant. Antioxidanții activează producția de limfocite B, limfocite T și celule macrofage, care intră în luptă cu virusurile și bacteriile ce intră în contact cu organismul.

Cele mai importante vitamine și minerale antioxidante sunt: vitamina C, vitamina A, vitamina E, zincul, magneziul, seleniul.

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns