Stres formula cu vitamina C

Stres formula cu vitamina C

Orice bacil are doi inamici puternici, lumina soarelui, respectiv un râs sănătos.

Eotvos Karoly

Administrare specifică, țintită.

Este un complex de vitamine, minerale și plante medicinale care întărește sistemul nervos, detensionează și relaxează. Cu toții suntem expuși zilnic factorilor de stres din cauza stilului de viață cotidian. Un factor de stres în sine este și faptul că nu trăim după ritmul cicardian.

Deși un anumit grad de stres este pozitiv, util și neîmbunătățește vigilența, prea mulți stres poate cauza numeroase probleme care influențează negativ sănătatea mintală și fizică. Dacă nu suntem atenți la semnele de avertizare ale corpului nostru și nu ne calmăm, stresul cronic poate duce la apariția unei serii de boli.

Boli care apar și din cauza stresului,; cefalee, tinitus, boli cardiovasculare, diaree, constipație, alergii, erupții, stări de vomă, arsuri gastrice, dureri de stomac, balonare frecventă, senzație de micțiune frecventă, dureri de spate și articulare, herpes, depresie, tumori, infertillitate etc .

În cazul multor persoane, de concertare a din perioadele de stres crește riscul de accidente. Principalii compusi ; Vitaminele B1, B2, B6, C, biotină, acid folic

PABA (acid para amino benzoic)

PABA este eficient în combaterea stresului, iar lipsa acestuia provoacă încărunțire prematură sau albirea subită a șuvițelor.

PABA protejează pereții intestinali, părul și pielea. Acid pantotenic efect benefic asupra funcționării glandelor suprarenale. Colina și inositolul are efect calmant.

Kalciul și magneziul diminuează efectele nocive ale stresului și reprezintă surse de Ion importanți în transmisia semnalelor, de exemplu în musculatura cardiacă. Hamei, mușețel și valeriană, passiflora contribuie la un somn liniștit și la relaxarea corpului.

Unu sau trei capsule zilnic, în timpul zilei, respectiv una sau două capsule înainte de culcare pentru un somn mai odihnitor. Nu se va utiliza de gravide și de tinerele mămici! La conducerea autovehiculelor, se recomandă administrarea cu grijă, în funcție de sensibilitatea individuală.

Pentru un discount de 25% aștept mesajul dvs.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

ulcer

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns