Bomba de flavonoide

Bomba de flavonoide

Capacitatea sa antioxidantă extraordinară și unică, se distinge dintre produsele asemănătoare. Este un concentrat din suc de fructe cu conținut ridicat de flavonoide și kombucha. Datorită efectelor antioxidante, fructele din flavonoid complex (polifenoli, și flavonoidele) contribuie la inhibarea proceselor nocive, oxidative din organism.

Proprietățile benefice, de păstrare sănătății de regenerare și curățare arterială ale produsului se datorează nu numai concentratului din 9 fructe, ci și conținutului de concentrat de kombucha. Concentratul de kombucha( apă ,zahăr ,ceai negru culturi kombucha), în timpul fermentației, zahărul și ceaiul negru sunt transformați, obținându se substanțe utile din punct de vedere fiziologic.

Savantul laureat al premiului Nobel, descoperitorul vitaminei c, De Szentgyörgyi Albert , a dovedit că flavonoidele cresc resorbția de vitamina A C. În ficat, rinichi și glanda suprarenală. Dacă echilibrul se strică, în celulele se acumulează radicalii liberi și organismul este atacat de stresul oxidativ. Acesta are ca rezultat apariția cancerului, îmbătrânirea prematură, inflamațiile și tulburările neuro degenerative ( boala Parkinson și Alzheimer).

Flavonoidele sunt substanțele produse de plante pentru propria protecție, care asigură, în primul rând, protecția celulelor împotriva radiațiilor nocive UV și alți agenți patogeni vegetali. Aceste substanțe pot fi utile organismului uman, deoarece pot îndeplinii aceleași funcții protectoare în organismul uman și consumul lor poate oferi protecție împotriva efectelor nocive suferite de organism.

Flavonoidele sunt pigmenți vegetali solubili în apă, care se regăsesc, dreamland în coaja, codița, coceanul sâmburele fructelor. Aceasta constituie miezul efectului benefic. Antioxidantul numit resveratrol apără celulele sănătoase de îmbătrânire. Prin inhibarea activității NF -(kappa).B , încetinește evoluția cancerului în cele trei etape de evoluție. În stadiul incipient, intermediar și avansat.

Oferă un ajutor eficient vitamine lor și enzimelor în realizarea unui sistem de protecție eficient împotriva radicalilor liberi. Cel mai mportant grup al antioxidanților de origine naturală este alcătuit de flavonoide. Flavonoidele dispun de o structură de tip polifenolic , care sunt situate grupuri de hidroxile și sau metoxi, astfel efectele biologice și fiziologice ale flavonoidelor cunoscute sunt diferite de la un flavonoide la altul.

Acesta este motivul pentru care trebuie să asigurați o prezență cât mai mare de flavonoide pentru prevenirea afecțiunilor și în faza de tratament (cu ajutorul dietelor speciale, suplimente lor alimentare și produselor nutritive cu efect medical etc…) Cel mai important efect fiziologic al flavonoidelor este identificat de cercetători, inhibarea proceselor de peroxidare a lipidelor, (POL). Acest proces joacă un rol important în apariția afecțiunilor cardiovasculare, in primul rând. Toate produsele cu flavonoide își garantează efectul antioxidant natural de durată doar cu păstrarea culorii vii.

Efecte

  • Tratamentul tumorilor
  • Tratamentul adjuvant al afecțiunilor cardiovasculare
  • Meniu urarea problemelor de digestie, a inapetenței
  • Întărirea sistemului imunitar
  • Inhibarea și prevenirea proceselor oxidative nocive
  • Întărirea organismului și la copii

Concentrat se poate obține o băutură sănătoasă și gustoasă pentru toate vârstele! Ție concentrat de kombucha, concentrat de din suc de măceșe, porumbei, coacăze negre, afine, vișine, soc, pom de stafide, mure, extracte din coajă de struguri roșii , acid citric.

Băutură concentratăcu flavonoide ( Anemie )

Ce conține ?

Conţine 9 sucuri concentrate sau extracte din fructe care pot susţine sistemul imunitar (Ceai-verde, Măceșe, Soc), pot avea acţiune antioxidantă şi de protejare a organismului împotriva stresului oxidativ (Ceai-verde, Măceșe, Coacăze-negre, Soc, Afine, Struguri). concentrat de Kombucha (apă, zahăr, frunze de Ceai verde/Camellia sinensis, culturi de Kombucha) – 60,85%, sucuri concentrate de fructe de: Măceșe/Rosa Canina, Porumbar/Prunus spinosa, Afine /Vaccinum myrtillus, Coacăze-negre/Ribes nigrum, Vișine/Prunus cerasus, Soc/ Sambucus nigra, Pere-pădurețe/ Prunus amelanchier, Mure /Rubus fruticosus – câte 4,4%; extract 4:1 din pielițe de Struguri (Vitis vinifera) – 3,9 % , corector de aciditate: acid citric monohidrat.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

flavonoide

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns