Despre Noi

despre mine

și echipa mea
Acest blog a ieșit din atelierul firmei Royal Group la începutul lunii ianuarie 2018, fiind un proiect la care am visat de mai mulți ani, dar numai în decembrie 2017 am hotărât să-l realizez.

Am început din pasiunea de a ajuta oamenii să trăiască mai sănătos, mai în armonie cu ei însiși și care-și vor să realizeze un venit suplimentar chiar și lângă un loc de muncă existent.

Pe scurt

Visul meu este ca oamenii în jurul meu să fie mai veseli, mai sănătoși, plin de energie.
… să aibă atâta înțelepciune să-și asume responsabilitatea asupra sănătății și asupra vieții. Voi, cititorii blogului meu, zilnic îmi trimiteți mesaje, întrebări, îmi dați feedback, apreciați postărille mele și le discutăm împreună. Știu că sunt pe calea cea mai bună cu munca și misiunea mea, mă bucur enorm de mult. Vă mulțumesc din suflet pentru voi, în fiecare zi sunteți alături de mine.

Pe blog împărtășim numai opiniile noastre private pentru ca apoi să venim cu argumente pro și contra. Îmi doresc ca acest blog să fie un loc prietenos și deschis, vă invit să-mi vizitați blogul, împărtășițci cu cei dragi vouă ca și ei să plece mai îmbogățit cu informații despre sănătatea lor.

Munca mea și a echipei mele

Scriu posturi, vorbesc, învăț oamenii să aibă o viață sănătoasă, moderez, facilitez, concep și dezvolt seminarii / conferințe. Vă invit pe pagina mea personală Facebook, pe pagina Facebook a blogului, în grup privat a blogului pe Facebook și pe pagina mea de Linkedin pentru mai multe detalii despre mine, despre munca noastră, misiunea noastră și ce am făcut până acum în viața mea profesională.

Am descoperit această companie fantastică cu capital din Ungaria.
Colaborez cu ei de 10 ani si nu numai, ci am doar acest job. Mi-am creat o echipă superbă cu lideri. M-am decis să mă alătur acestei companii, deoarece am realizat și am învățat cum pot să trăiesc mai sănătos și cum pot să cheltui banii conștient in acest magazin fără să dăunez mediului și să primesc si înapoi bani. Asta mi a plăcut și m-a făcut să le povestesc și cunoștințelor. Mi-a plăcut gândirea, filozofia acestuia, căci pe piață sunt foarte multe produse.

 

Se publică la tot pasul. Ceea ce pe mine m-a ținut aici este ideea fundamentală că nici strămoșii noștri nu au consumat medicamente, nu au folosit chimicale și nu au cheltuit bani pentru astea. Stilul lor de viață a fost mult mai viabil decât al nostru astăzi .Cam pe firul asta de idei sunt concepute 140 de produse care servesc sănătatea, prevenția, vindecarea, la nivelul gospodariilor: la curățenie, la igienă corporală, cosmetice, apă de izvor în casă. Toate oferind și aerului și apei și a pământului și a omului sănătate căci nu dăunează. Din gospodăria mea și a colaboratorilor mei nu iese nimic ce ar dăuna mediului. Acestea pe piata din România nu sunt cunoscute, decât în județul Covasna și Harghita. Caut persoane care ar fii deschise să deschidem piața în România și să creăm o echipă în așa fel să fie benefic pentru noi, pentru ei și pentru planeta pământ.

Am crea ceva benefic tuturor. Eu te ajut. Decizia este doar a ta .

Firma este de încredere, fiind prezentă pe piață din anul 1996, în continuă dezvoltare și creștere.

Sloganul nostru este a nu lăsa în urma ta urme ecologice.

În esență noi împreună cu echipa mea nu poluăm mediul la nivelul gospodăriilor. Nu poluăm nici cu rămășițe de medicamente că nu consumăm. Mă ocup de construirea și dezvoltarea echipei. În interiorul firmei sunt produse naturale din plante. Tot ce are nevoie o familie pentru a menține sănătatea, a preveni de multe ori de a vindeca le are la dispoziție. Deasemenea pentru curățenie, igiena corporală de o calitate excelentă la un preț accesibil. În acești ani am reușit împreună cu echipa și cu liderii mei să îmbunătățim calitatea vieții a sutelor de familii. Te așteptăm și pe Tine în echipa noastră dacă, îți plac aceste valori pe care le promovăm.

Haideți să ne cunoaștem:

Am multe planuri și idei de proiecte, pe care abia aștept să vă împărtășesc cu voi. Pentru o propunere de colaborare și orice feedback, vă rog să-mi trimiteți un email la [email protected]

Abia aștept să ne cunoaștem.

Adresă

Str. bercsényi nr. 10

Work Hours

Luni - Vineri: 8.00 am - 6.00 pm

De profesie juristă, cu căteva școli, cursuri de spiritualitate (reiki,theta healing,prana nadi,curs de preot ect), am un băiat adult și încă doi adulți pe care le consider copii mei, cu doi nepoți.

Toată viața mea am căutat să fiu propriul meu șef, adică am fost întreprinzătoare cu magazine (plafar,bijuterii,florării), angajate, spații comerciale. Am realizat că de fapt am devenit sluga magazinelor.
 
Am avut bani însă timp pentru cei dragi mie nu. Am realizat că dacă continui așa și nu îmi aloc timp mie și copiilor, nepoților le pierd și rămăn doar cu bani. Așa că am căutat să întreprind altceva, unde să am bani dar și timp pentru familie.

Schimbarea a fost o companie internațională prezentă pe piață de 25 de ani, cu care am intrat în parteneriat. Așa că nu am angajați, nu am spații comerciale, controale,stres.

Mi-a plăcut sloganul firmei,cu atătea soluții practice la nivelul gospodăriilor ,aplicabile,ecologice care m-au încăntat că pot să contribui la oprirea poluări mediului, pot contribui la sănătate, la vindecarea oamenilor, la reducerea cheltuielilor, la introducerea apei de izvor în gospodăriile lor.

Am început să le folosesc și m-am găndit dacă este benefic mie este și la prieteni, cunoștințe benefic.

Am aplicat sloganul: Dacă cineva împarte cu tine ceva de valoare, ai obligația să dai mai departe.

Am fost plăcut surprinsă că și ei au început să fie încăntați de ele și povesteau și ei la cunoștințele lor. Astfel după un an am reușit să căștig suficient pentru un trai decent si am putut renunța la venitul anterior.

Acum ajut colaboratorii mei și pe viitorii mei colaboratori să -și îmbunătășească viața, să aibă venit, nivele de carieră, să trăiască stilul de viață sănătos pe care o trăim.

Le îndrum simplu și eficient ca obiceiurile de a cumpăra să le facă de aici căci așa dezvoltă propria afacere, lucrănd flexibil de acasă și făcănd bine cu aceste obiceiuri simple aerului, apei, mediului, pămăntului, omului.

Dacă te poți rezona cu aceste obiceiuri, idei, cu crearea acestor valori te ajut cu mare drag. Dacă vrei să schimbăm doar idei,experiențe, scrie-mi în mesaj.
 
Zile pline cu tot ce vă doriți!
Aștept să vorbim să ne cunoaștem.

Fiecare om este autorul propriei sale sănătăţi sau boli.

Buddha
Împărtășiți-l

Lasă un răspuns