Ulcerul varicos

Ulcerul varicos

Orice bacil are doi inamici puternici, lumina soarelui, respectiv un râs sănătos.

Eotvos Karoly

În zona arterelor sau venelor dilatate, se formează în cursul timpului o inflamație a pielii, o pigmentare și subțierea pielii deasupra venelor dilatate.

Pielea subțiată devine sensibilă la leziuni, iar leziunile pot apărea chiar și fără motiv. În majoritatea cazurilor, ulcerul varicos este o suprafață cu ulcerații a pielii dată de afecțiunile venelor, marginile rănii fiind bine delimitate.

O insuficiență circulatorie a venelor poate apărea la nivelul membrelor inferioare sau din cauza trombozei venoase profunde. O cauză frecventă este dilatarea venelor, așa numitele varice, pielea subțire și sensibilă se crapă la cea mai mică atingere, se formează o rană care se vindecă greu și se formează ulcerul.

În urma insuficienței venoase pielea se poate inflama și vor apărea mâncărimi și durere. Se recomandă verificarea nivelului PCR la analizele de sânge! Dacă nivelul PCR este ridicat, se justifică consumul de turmeric, și uleiul de krill.

În vederea vindecării,proteinelor de origine animală din alimentație, dar nu a grăsimilor de origine animală,!

Extern ;

Amestecați extract din sâmburii de grapefruit și conținutul capsulei de măslin în cremă de gălbenele și ungeți cu grijă suprafața afectată. Tifonul folosit se va trata ca deșeul periculos , se va arde.

Terapie recomandată:

  • Programul de detoxifiere a colonului de 10 zile
  • Măslinul 3×2-3 capsule
  • Complexul de alge (imune suprem ) 3×1-2 capsule
  • Turmeric 3×1 capsule
  • Vitamina C (1000 mg ) 4×2 capsule
  • Uleiul de krill 3x 2-4 capsule
  • Reg enorm 3×1 căpăcel – mai multe informații
  • Circuline 3x 1-2 capsule – mai multe informații

Pentru un discount de 25% aștept mesajul dvs.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

ulcer

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns