Teoria colesterolului

Teoria colesterolului

Tratamentul medical este la fel de dependent de modă ca vestimentația feminină.

Stuart Sutherland

Plăcile care se formează pe peretele arterelor umane nu sunt formate de colesterolul depus în artere, ce se formează chiar în arteră din cauza alimentației cu carențe, a fumatului, a nivelului ridicat de homocisteine, a grăsimilor ridicate, a infecțiilor bacteriene se declanșează procesele inflamatorii.

Formarea placilor este independenta de nivelul colesterolului. Dar de ce depinde? De procesele inflamatorii apărute în organismul nostru. Lăsați în pace colesterolul! Deci sa combătut de mult ipoteza conform căreia există o corelație dovedită, semnificativă între colesterolul ridicat și bolile cardiace, în primul rând infarctul. Contrar acesteia sa dovedit că un colesterol redus artificial poate dăuna mai mult, mai ales dacă această scădere este obținută cu ajutorul produselor statine pentru scăderea colesterolului.

Specialiștii fac legătură între creșterea numărului de bolnavi cu insuficiență cardiacă cu răspândirea regulatoarelor de colesterol. Contrar crezului popular în sânge se regăsește nu colesterolul introdus și colesterolul produs de organism. Colesterolul apare în cantități mari în glanda suprarenală, în creier și sistemul nervos, deservind numeroase funcții vitale.

Această substanță este produsă de ficat, apoi se transformă în acizi biliari, ajungând împreună cu fierea în intestinul subțire și contribuie la descompunerea grăsimilor. Este indispensabil pentru secreția hormonilor (steroizi, estrogen, progesteron, tesztoszteron, DHEA), fiind substanțe de plecare a sintezei vitaminei D răspunde pentru depozitarea vitaminelor liposolubile (A,D,E,K) și a hormonilor.

Se regăsește în membrana fiecărei celule, reglementând fluiditatea membranei.. în lipsa lui celulele devin rigide, fragile și vulnerabile, 10% din pereții celulelor noastre care se schimbă în permanență, respectiv creierul și mai multe țesuturi nervoase sunt alcătuite din colesterol. Colesterolul este un element constitutiv deosebit de important al neuronilor, funcționează ca izolator în mielina fibrelor nervoase, de aceea un nivel redus de colesterol poate cauza agresivitate, predispoziție accentuată la accidente, capacității cognitive deteriorate (tulburări de memorie, deteriorarea timpului de reacție etc), depresie.

Dacă o persoană trebuie să ia medicamente anti lipidice, în acest caz, se recomandă administrarea de cel puțin 150 200 mg de coenzima Q10 zilnic. În ficat care este indispensabilă pentru funcționarea inimii, iar în lipsa acestei coenzime apare insuficiența cardiacă sau aritmia.

Forma alimentației este întru adevăr necesară, dar aceasta nu este opusă doctrinei prezentate, reduceți consumul de carburant și nu vă temeți de grăsimile de origine animală, dacă aceasta nu provine din fabricile de carne și să nu sunt pline de aditivi. Reduceți consumul de uleiuri vegetale hidrogenate, a margarinei, a omega-6 și creșteți aportul de Omega 3 și consumat ouă cu încredere! În afară de dietă spirulina , acizi grași Omega 3, preparatele cu conținut de ulei de krill, lecitină pot ajuta la scăderea nivelului lipidelor din sânge.

Unele tipuri de ciuperci (shiitake, Saitke.reishi) reduc de asemenea nivelul colesterolului, fără să producă efectele secundare ale statinelor. De asemenea, vă reduce lipidele din sânge fără efecte secundare și mișcarea fizică executată în mod regulat. În schimb fumatul și consumul de alcool vor influența în mod defavorabil sclerozarea.

Terapie recomandată pentru reglarea unui nivel optim al colesterolului pentru protectia pereților

  • circuline 3×2 sau 1
  • Lecitina 3×2
  • Ulei de krill 3×2 sau 1
  • Coenzimă Q10 îmbunătățită
  • Vitamina D +K 2
  • Suplimentul alimentar revoluționar 3×1 căpăcel
  • Complex de alge 3×1 sau 2 capsule

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

flavonoide

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns