Aparat filtrare a apei

aparat filtrare a apei

Aparat filtrare a apei

Fântână în casa noastră cu apă curată

RO 102 este dotat cu o pompă pentru mărirea presiunii care garantează umplerea rapidă a rezervorului în cazul în care presiunea apei de la rețea este mai mică și astfel debitul devine corespunzător. Apa este sanatoasă, fină, nu se epuizează, nu este plină de corpuri străine, impurități, este deja acasa, nu trebuie să cărați, este moale și nu cauzează depuneri de calcar pe vase, este potrivită pentru gătit, poate fi consumat și in cantități mai mari, costurile de productie sunt neînsemnate, are capacitate de diluare mare, poate fi utilizată multilateral.

Ce este un aparat filtrare a apei prin osmoza inversă ?

Este un fenomen fizic complex, filtrarea se realizează cu membrane cu poriii extrem de mic, de ex: 0,0001 microni, încât doar apa pură poate să treacă. Împuritățiile din apă sunt mult mai mari și la filtrare sunt drenate la scurgere. Acest sistem performant reușește să elimină 99,99% din contaminații.

Când se schimbă filtrele aparatului de osmoză inversă ?

În general filtrele se inlocuiesc la un interval de 6-12 luni.

De ce este mai bună apa filtrată decât cea îmbuteliată ?

Cea mai eficientă metodă în zilele noastre și ceam mai bună soluție pentru furnizarea apei potabile. Filtrele aparatului se amortieazăz în 3-8 luni, oferind o alternativă mai rentabilă decât apa îmbuteliată. Apa este mult mai pură decât apa îmbuteliată oferită în magazine. Dacă sunteți în căutarea unei alternative la apa îmbuteliată – costisitoare – acest filtru de apă, aparat filtrare a apei cu osmoză inversă este cea mai bună opțiune.

Sănătatea noastră depinde în procent de 80 la sută de cantitatea și calitatea apei. Apa este simbolul vieții, al curățeniei și spiritualității.
La fel și planeta pe care locuim, corpul uman este alcătuit în proporție de 2/3 din apă. A venit vremea să ascultam sfatul înaintașilor noștri și să umplem paharele cu apă curată din bucătăria noastră, furnizat de propriul aparat filtrare a apei, pt ca această curățenie să ajungă și în corpul, în mintea și sufletul nostru.
Din păcat, tocmai apele sunt cele care suferă în primul rând de pe urma modului de viață și a gestionării tot mai iresponsabile a resurselor planetei. Am ajuns să ne întrebăm ce lăsăm urmașiilor, ce mai putem oferi copiilor noștri ?

Soluția este să purificăm apa, să folosim un aparat filtrare a apei. Conform unui raport MTA 2010,53 % din rezervele de apă potabilă și rețeaua de alimentare cu apă potabilă sunt poluate cu pesticide. Despre 90% din apele de suprafață nici nu avem date. În prezent sunt înregistrate 300000 de substanțe chimice și biologice poluante, din care sunt recunoscute 10-20, ca parametru de bază la intrarea în rețeaua de apă potabilă a localitățiilor.

Împreuna cu apa așa zis potabilă din rețea, ajung în corpul nostru și resturi de pesticide, insecticide și alte otrăvuri utilizate în agricultură, deșeuri industriale, reziduuri de medicamente și alte subsanțe poluante, al căror efecte pe termen lung este imprevizibilă.

Studiile au arătat că persoanele care nu consumă suficientă apă purificată prezintă risc de boli cardiace crescut cu 50%, iar pentru cei care înlocuiesc apa cu sucuri, cafea, bauturi carbogazoase etc …. crește probalilitatea îmbolnăviriilor de 1,5 ori la bărbați și de 2,5 ori la femei.
Este important de reținut că orice lichid consumat în afară de apă poate cauza deshidratarea organismului, deci întrebarea este când începeți și dvs să folosiți un aparat filtrare a apei în bucătăria dvs.

Schimbarea filtrelor după 6 luni

 • Avantaj sistem de osmoză inversă, aparat filtrare a apei
 • Nu poluează mediul înconjurător, deoarece nu rezultă nici un compus chimic în urma procesului osmotic
 • Agenții rezultați în urma procesului de filtrare nu sunt reținuți in interiorul filtrelor ci sunt eliminați în exterior
 • Sunt eliminate toate metalele grele din apă
 • Sunt eliminați toți nitrații rezultați în folosirea pesticidelor și ierbicidelor în agricultură
 • Este cel mai facil mod de a obține apă pură în interiorul casei dvs.
 • Se îmbunătățește simțitor gustul și mirosul apei filtrate în acest mod. Prin procesul de osmoză se elimină toate substanțele nedorite din apă – clor, nitrați, metale grele, sedimente, etc.
 • Se îmbunătățește inclusiv aspectul vizual al apei (turbiditatea)
 • Apa obținută în acest fel nu conține bacterii
 • Sunt sisteme compacte, ușor de instalat
 • Cost de producție al apei foarte scăzut, întreținerea aparat filtrare a apei extrem de ieftin, cca 100 de lei la fiecare 6luni.
 • Din acest moment puteti folosi apa hiperfiltrata nu doar pentru băut, dar și pentru pregătirea mâncărurilor și băuturilor dvs. preferate
 • Fără consum de energie
 • Este unul din cele mai răspândite procese de purificare a apei din lume fiind prima oara folosit de forțele navale U.S.A., pentru obținerea apei potabile in submarine.
 • Avantaje: nu poluăm mediul cu peturi,nu cărăm apă și nu cheltuim bani

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Apa filtrată prin aparat filtrare a apei este folosit și în aparatul Lourdes.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns