Un aliment nebănuit de sănătos

sanatos

Un aliment nebănuit de sănătos

Dr Marinescu Andrei, un medic cardiolog român, cine este și un mare exemplu căci este pensionar deja de 39 de ani, academicianul având 109 ani, dar se simte bine. Putem să urmăm recomandarea acestui medic: a spus că secretul longevității sunt vasele sanguine curate. Dacă acestea sunt curate, poți trăi chiar și 120 de ani cum afirma Dr Marinescu.

Cel mai potrivit la această temă este citatul de mai sus. Te invit să citești despre importanța menținerii vaselor sanguine în continuare.

Am înțeles, că funcționarea organelor și sistemelor din organism depinde de calitatea circulației sanguine. Circulația sanguină înseamnă livrarea oxigenului și substanțelor nutritive către organele interne, precum și colectarea dioxidului de carbon și a produselor metabolice.

Cu vârsta însă, am început să fac din ce în ce mai puțină mișcare, iar vasele mele sanguine au început să se murdărească. Aceasta s-a petrecut din cauza a mai mulor factori, nu doar dăunători (de exemplu, fumatul, alimentația nesănătoasă, ecologia, modul de viață sedentar), ci și naturali (depunerea de lipide, proces ce se produce în toate organele). 

În copilăria-, adolescența-, tinerețea mea am  mișcat mult, m-am plimbat, am alergat, vasele mele sanguine erau noi, elastice, curate -nutriția organelor se petrecea la maximum.

Ce înseamnă vase sanguine ”murdare”?

Imaginați-vă niște țevi pline de rugină. Ce se întâmplă? Presiunea apei crește, iar apa are gust neplăcut. Același lucru se petrece și cu vasele sanguine. Atunci când se depune pe ele colesterolul sau alte substanțe, presiunea crește ( vasele murdare sunt cauza principală a hipertensiunii!), sângele conține impurități, circulația sanguină este dereglată. În consecință, se produc schimbări în toate organele și sistemele din organism. Chiar și pielea este un anumit sistem.

Citatul meu favorit este:

Atâția ani avem cât de curate sunt vasele sanguine în corpul nostru, sustin medicii și terapeuții naturiști.

În concluzie, trebuie să avem grijă să curățăm vasele sanguine, căci prin felul asta putem să prelungim viața cu 20 de ani.

Iar acum dau vestea cea mai bună:  sunt produse speciale naturale care are rolul principal de a curăța vasele sanguine, să ajută ca circulația să fie mai bună, să curețe pereții vaselor de impurități, să subtieze sângele, regleaza tensiunea etc.

Statisticile vorbesc de la sine: bolile cardiovasculare provoacă de 4 ori mai multe decese decât celelalte cauze. 

Medicii sunt conștienți de acest lucru, știu că este necesară curățarea vaselor, dar din anumite motive, medicina o neglijează.Majoritatea medicilor prescriu remedii pentru scăderea tensiunii arteriale în cazul hipertensiunii. Acestea însă nu sunt menite să vindece, ci au un efect temporar.

E necesar ca vasele sanguine să fie curățate.Apropo, această metodă e practicată de oamenii din Occident cu vârsta peste 35-40 de ani de mai bine de jumătate de secol. Toți pacienții de acolo cunosc despre necesitatea curățării vaselor.M-am tot întrebat mereu de ce nu se întâmplă la fel și la noi.

Care ar fii metoda? Am căutat mereu soluția pentru acest lucru, iar acum mă bucur că pot oferi un produs special pentru asta, este natural și puteti înlocui câteva pastile și să vă curățați arterele pe cale naturală.

Datorită bogăției compoziției sale este un produs unic în natura sa pentru protecția arterelor, a circulației și sprijinirea inimii. 

Ajuta la refacerea și menținerea flexibilității peretelui arterial și la reglarea tensiunii arteriale prin curățarea depunerilor de pe pereții vaselor sanguine. 

Contribuie la restaurarea fără riscuri a capacității vaselor capilare și a arterelor mari, încetând calcifierea și constricția vaselor, fără efecte secundare. 

Vârsta biologică a fiecăruia dintre noi este dată de gradul de uzură a sistemului nostru vascular. 

Funcționarea organelor și sistemelor din organism depinde de calitatea circulației sanguine. 

Circulația sanguină înseamnă livrarea oxigenului și substanțelor nutritive către organele interne, precum și colectarea dioxidului de carbon și a produselor metabolice.În copilărie, adolescență, tinerețe, ne mișcăm mult, vasele sunt noi, elastice, curate -nutriția organelor se petrece la maximum. 

Cu vârsta, facem mai puțină mișcare, iar vasele noastre încep să se murdărească. Aceasta se petrece din cauza mai multor factori, nu doar dăunători (de exemplu, fumatul, alimentația nesănătoasă, ecologia, modul de viață sedentar), ci și naturali (depunerea de lipide, proces ce se produce în toate organismele).

Se recomandă în afară de asta încă două produse.

Efecte posibile:

  • protejarea vaselor de sânge de calcifiere
  • reglarea tensiunii arterială, protejând astfel sistemul circulator
  • optimizarea nivelul de colesterol
  • contribuierea la reducerea rezistenței la insulină, astfel poate reduce factorul de inflamabilitate, precum şi riscul de cancer. – restabilirea şi păstrarea flexibilităţii peretelor vaselor sanguine

Vă stau la dispoziție și vă dau mai multe informații.
Găsiți numărul meu de telefon în meniul contact.
Vă doresc zile pline de multe bucurii.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns