Solicitare psihică accentuată

Solicitare psihică accentuată

Cine nu acordă timp suficient odihnei, va fi nevoit, mai devreme sau mai târziu să aibă timp de boală. (John Wanamaker) În competiția de zi cu zi nu nu mai obosește, ci și creierul, sistemul nervos se epuizează, astfel scade randamentul psihic și pragul de toleranță.

În procesul receptiv sistemul nervos central depozitul cunoștințelor și capacităților este în creier, diferite teorii ale acestuia fiind responsabile pentru învățare și memorie . Funcționarea complexă a creierului este influențată, în afară de alimentare cu sânge, si de alimentarea cu oxigen și nutrienți. În condițiile unui ritmul de viață accelerat.

Tot mai multe informații ne bombardează creierul și cresc stresul. Combinația de mai jos ne ajută să luăm decizii rapide și potrivite zi de zi.

Terapia recomandată

 1. Produse cu conținut de coenzimă
 2. Lecitină
 3. Complex de vitamina b
 4. Ginkgo biloba
 5. Krill oil
 6. Plusz energy

Ai probleme de concentrare? Simți că ești mereu obosit?

Știm cât e de greu să rămâi concentrat, fie că ești student luptându-te cu pagini și pagini de cursuri, sau seniorul care încearcă să urmărească o conversație. Indiferent de vârstă, concentrarea poate fi o provocare.

Dar nu te îngrijora, pentru că avem soluția! Lecihitin

 • Suplimentul nostru de Lecithin nu doar că îți reîncarcă bateriile mentale, dar are beneficii remarcabile pentru sănătatea ta:
 • Îmbunătățește memoria și claritatea mentală
 • Susține sănătatea cardiovasculară
 • Luptă împotriva semnelor îmbătrânirii
 • Reduce nivelurile ridicate de colesterol
 • Protejează ficatul
 • Întărește părul și unghiile
 • Oferă suport în efortul fizic și mental
 • Îți pot spune din experiență proprie

Lecihitin te ajută să rămâi ager și plin de viață, în fiecare zi! Convinge-te și tu de puterea Lecithinului! Pentru detalii și comenzi, conectează-te cu noi!

#Lecihitin #Concentrare #Energie #Sanatate #Vitalitate


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

psihica

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns