Imunitate puternică

Imunitate puternică

Cu alte cuvinte artileria grea în lupta împotriva bacteriilor și virușilor.

Utilizarea cănd este nevoie în situații concrete. Datorită compoziției foarte bogate ,are efecte extraordinare antivirale, antifingice, antibacteriene, antiparazitare cu spectru larg, completat de curățarea adaptivă, întărirea întregului organism.

Este un produs excepțional pe piața suplimentelor alimentare. Vă rugăm să citiți cu atenție descrierea detailată a componentelor -astfel încăt să obțineți o imagine mai clară și completă privind efectele de influențare a vindecării a produsului.

Polimerii glucidici cunoscuți sub denumirea de 1-3 betaglucani au efect benefic asupra sistemului imunitar -stimulează activitatea anticancerigenă și antimicrobiană, legăndu-se la receptorii specifici ale macrofagelor și celulelor albe din sănge ,activăndu-le pe aceasta

Dr William Dunn, Universitatea Oxford #Glucanii sporesc în mod dramatic activitatea macrofagelor și răspunsul imunitar nespecific al organismului gazdă ,la diferite infecții virale ,fungice și parazitare.

Dr L.Myra Patchen,Institutul de Hematologie Experimentală și Știința radiației SUA Datorită complexității compoziției este un produs cu spectru larg și efecte foarte puternice.

imunitate

Efectele sale antibacteriene și antivirale sunt și mai eficiente ,datorită antioxidanților ,respectiv plantelor medicinale antiinflamatoare, vitalizante și stimulatoare ale imunității. Componentele sale sunt cunoscute deja de demult în medicina populară. În prezent numeroase fapte științifice confirmă efectele benefice ale ingredientelor asupra sănătății. Acest produs combină efectul antimicrobian,sprijină funcțiile care reglează protecția imunitară -un produs cu adevărat holistic !

Suntem influențați din ce în ce mai mult de efecte care reduc funcțiile defensive ale organismului -toxinele de mediu, metalele grele, imunosupresoarele (care suprimă reacțiile sistemului imunitar ), stresul,medicamentele .Bolile degenerative și metabolice cronice duc ,de asemenea, la o stare cu imunitate suprimată. Nu este o coincidență faptul că numărul afecțiunilor și bolilor asociate cu tulburări ale sistemului imunitar crește în fiecare an. În paralel crește numărul tulpinilor de bacterii rezistente la antibiotice.

imunitate

Efecte

Este antibacterian ,antiviral și antifungic evident.Intensifică funcționarea sistemului imunitar ,ajută la prevenirea și tratarea răcelii,reducănd efectul substanței care induce alergii,grăbește vindecarea rănilor.Este eficient în aproape toate infecțiile virale -avănd chiar caracter preventiv.

Compoziție

imunitate

Vitamina C, Vitamina E, seleniu, Graviola, suc de zmeură roșie, ceai verde, Betaglucan(100mg), curcumină, gheara măței, usturoi, ginseng corean, pulbere de brusture, măcriș și ulm, sămburi de struguri, Complex de ciuperci (Shiitake,Reishi,Maitake )Arabinogalactan-substanță activă cea mai importantăa echinaceei,extract de frunză de măslin.

Durerile de cap si ameteala, la fel ca starea de nervozitate, pot fi consecinte ale umflarii vaselor de sange, fenomen cauzat de limitarea cantitatii de oxigen care ajunge la creier.    Toate afectiunile de mai sus pot fi sursa si a altor deficiente, nu doar simptome ale carentei de fier, deci este mai mult decat recomandabil sa cereti si sfatul unui specialist pentru mai multe analize si investigatii.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns