Cât de intoxicați suntem și ce ar trebui să facem ?

cat de intoxicati suntem

Cât de întoxicați suntem și ce trebuie să facem ?

Acidoza este definită ca fiind aceea stare, în care rezidurile acide proprii corpului (de la toate celulele care și-au făcut treaba și desfăsurat activitatea )precum și toxinele introduse în corp, prin diferite căi (digestiv, respirare, piele ) ajung să aglomereze sistemul limfatic (principalul sistem care curăță organismul de toxine și acizi pe care îl elimină prin rinichi la exterior ).

Când sistemul limfatic este încărcat excesiv cu reziduri acide și toxine, circulația limfatică devine stagnantă și atunci dă pe dinafară. Exact ca un râu de munte, plin de aluviuni și noroi, dacă ajunge intr-o zonă în care traseul său a fost blocat de pietre sau arbori căzuți. Identic în corpul nostru toxinele sistemului limfatic încerc să incarce țesuturile din jur, producând ceea ce se cheamă acidoza țesuturilor. Medical se numește acidoza limfatică interstițială. Astfel se poate descoperi cum poate intra rapid în acidoză un om sănătos. Acidoza din corpul omenesc seamănă cu acidoza din societate.

Ce facem cu gunoiul pe care-l producem cu toții ????

Ce facem cu gunoiul in societatea noastră ???

DR Morse in cartea sa -Să trăim sănătoși fără toxine- explică de ce a creat Dumnezeu contrariile:

La inceput a fost doar Dumnezeu. Numai EL exista. Creatorul. Nu exista nici o mamă, nici un tată, nicifrate cu care să se joace. Din nevoia de -a se exprima pe sine Creatorul a creat Creația. Dar când îți creezi propria lume tu esti întodeauna tot ceea ce există. Pentru a avea ceva diferit de tine ai nevoie să te ascunzi de tine. De aceea a creat Dumnezeu contrariile. Creatia există datorită contrariilor, fără de care totul ar fi fost la fel. Cu cât te îndepărtezi de Dumnezeu, cu atât contrariile sunt mai evidente.

Cu cât te reapropii de Dumnezeu, cu atât contrariile se unifică și totul redevine Unul din nou. Fără jocul contrariilor (zi -noapte -sus -jos, scund -înalt) toate ar fii la fel, adică un Creator nediferențiat ( ne amintim de celule embrionare, celule stem pluripotente existente în primele zile în embrionul uman ) Oricât de complicată pare chimia, ea se bazează pe jocul celor 2 contrarii

Cel mai fierbinte este componentul ACID

Cel mai rece este componentul ALCALIN


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns