Gripă

Gripă

Orice bacil are doi inamici puternici, lumina soarelui, respectiv un râs sănătos.

Eotvos Karoly

Cauze psihice; Febra indică furia, strănutul este legat de critici sau de faptul că vrem să scăpăm de ceva sau de cineva Deseori este vorba de o situație conflictuală. Infecțiile pot fi forme de manifestări ale dezgustului de viață. Un cresc puternic este alimentul psihic al sistemului imunitar, în lipsa acestuia devenind mai vulnerabili în fața atmosferelor negative.

În cazul în care ne răcim, nu trebuie să consumăm carbohidrați, lapte și produse lactate, pentru că intestinele devin lipicioase și împiedică dezvoltarea celulelor sistemului imunitar. “În majoritatea cazurilor, bronșita acută este acuzată de viruș, totuși de multe ori se prescriu degeaba antibiotice și pentru cazurile fără complicații, pentru 66% dintre adulți și 75% dintre copii” (Manualul antibioticelor B+V Medical Technikák Lap)

În revista The Lancer, medici cercetători din mai multe țări au publicat următorul rezultat de analize;” amoxicilina, antibioticul prescris foarte des pentru infecții a căilor respiratorii superioare, nu contribuie mai mult la vindecare decât substanțele placebo administrate în grupul de control. Adică antibioticele să l prescrise prea repede și de multe ori în mod nechibzuit.”

Conform medicului primar britanic Dame Sally Davies , rezistența la antibiotice este ca o bombă temporizată, reprezentând un pericol de ordinul terorismului. Dacă nu se reduce utilizarea antibioticelor la cantitatea absolut necesară, evul mediu se poate întoarce și va trebui să ne confruntăm cu boli pe care le am învins deja.

În interviul său acordat postului de radio CBC ,Dame Sally Davies a vorbit despre tratamentele cu antibiotic aplicate animalelor destinate consumului s a vorbit despre faptul uluitor că 70% din antibioticele utilizate în întreaga lume sunt administrate animalelor.

Dar această cifră în Statele Unite este și mai mare, atingând chiar 80%. Simplul motiv al aplicării este, că administrat animalelor tinere, antibioticul accelerează în mod considerabil creșterea și, în același timp, este mult mai simplu și ieftin să îndopi toate animalele cu medicamente, decât să asiguri condiții igienice, în care să nu apară bolile

În cazul răcelii secundate de tuse puternică, inflamații ajunge destul de repede în căile respiratorii inferioare. Și în această situație, majoritatea medicilor prescrie antibioticele fără să știe dacă răceala a fost cauzată de o bacterie sau de un virus. Dacă inflamația a fost cauzată de o infecție virală, atunci nici un antibiotic nu va avea efect.

Astfel ninci amoxicillina , nici un alt antibiotic nu vă va apărea de pneumonie, Ba din contră, în cazul prezenței pneumoniei nu va aduce o vindecare mai rapidă. Atenționează Paul Little , medicul conducător al cercetărilor de la universitatea Southampton. Însă antibioticele cauzează deseori efecte secundare considerabile. Cel mai frecvent apare diareea gravă.

Deteriorarea bacteriilor intestinale și astfel o slăbire suplimentară a sistemului imunitar, apariția ciupercilor sau a reacțiilor alergice În primul rând al erupțiilor. De aceea medicul cercetător Paul Little atrage atenția testele noastre ne au arătat că majoritatea persoanelor care suferă iarna de răceală, guturai, gripă se vindecă singur, și procesul de vindecare nu a fost mai lung, decât în cazul persoanelor care au luat medicamente.

Deci înainte ca cineva să înceapă administrarea antibioticelor, cel mai bine ar fi să se convingă dacă suferă într adevăr de o infecție bacteriană. Dacă cineva dorește să evite sau să treacă cu simptome mai ușoare și mai repede peste infecțiile, trebuie să și accelereze sistemul imunitar cu doze mari de vitamine, plante medicinale care întăresc sistemul imunitar, ca exemplu folosind echinaceea, curcuma, ghimbir, mușchi de piatră un stimulant eficient al imunității este saună și dușurile cu apă rece alternate cu apă caldă.

Ca și antibiotice naturale se pot folosi cepele, extractul de sâmburii de grapefruit, usturoiul și hreanul . Lipsa de Vitamina D declanșează în fiecare an epidemia de gripă. Nu vaccinul este adevărat sau singura protecție corespunzătoare împotriva gripei, ce cantitate suficientă de vitamina D afirmă Jon canell Opinia societății noastre este foarte divizată în ceea ce privește utilitatea vaccinului antigripal.

Astfel că fiecare persoană trebuie să decidă în mod responsabil cu privire la vaccinurile solicitate și acceptate. Preparatele recomandate pot fi administrate și împreună cu alte medicamente, dar în multe cazuri chiar în mod independent. Să nu subestimăm niciodată forța naturii!

Produsele de mai jos oferă posibilitatea alegerii.

Se recomandă folosirea concomitentă a două sau trei preparate. Pe lângă aplicarea curei, se recomandă un consum bogat de 2 3 L de apă pe zi curată purificată, filtrată prin sistem cu OI, reforma alimentară, puține proteine de origine animală și produse lactate, multe legume, fructe, mișcare regulată și auto dezvoltarea psihică permanentă!

Terapie recomandată se recomandă administrarea în paralel una trei suplimente alimentare, chiar și în doze mari! Măslinul în cazuri acute se pot lua chiar și patru ori două sau chiar patru pastile

Terapie recomandată

  • Imun plus două sau patru ori două capsule pe zi
  • Extractul din sâmbure de grapefruit se poate administra de la bebeluși la vârstnici de la una două picături la patru ori 10 sau chiar 30 picături pe zi, adăugate La o cantitate mică 2-3 dl pe apă sau ceai
  • Vitamina D3 împreună cu k 2 10000 UI
  • Colostrum 3 4 *x 2x 4 capsule pe zi
  • Flavonoid complex se obține o băutură sănătoasă din acest complex
  • Produse cu conținut de vitamina C 4000-8000mg/zi
  • Calciu okinawa 3×2-4 capsule

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns