Răcoritoare gustoase și benefică

Răcoritoare gustoase și benefică

Cadou pentru sanatatea familiei.Cel mai valoros cadou.Prevenția este mult mai ieftină decăt vindecarea . De fiecare dată datorită lipsei de vitamine ne dezechilibrăm. Unica frumusete pe care o cunosc este sanatatea .

Kindervit: Fără zahăr, dar foarte delicios și plin de vitamine. Culoare frumoasă și ambalaj vesel.

Ingrediente: îndulcitor: eritritol, acid L-ascorbic, premix multivitaminic (acid L-ascorbic, bioflavonoide citrice, niacinamidă, acetat de tocoferol, acid pantotenic, sulfat de zinc, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, beta-caroten, acid folic D- biotină, iodură de potasiu, selenit de sodiu, ergocalciferol, cianocobalamină, maltodextrină), aromă, îndulcitor: sucraloză.

Datorită efectului său antioxidant, vitamina C are un rol important în sistemul defensiv al organismului nostru.

Aromă de lămâie, vitamina C, vitamina D3 și MSM cu îndulcitori.

Ingrediente: acid L-ascorbic, metil sulfonil metan (MSM), arome, acid comestibil (acid citric), îndulcitori (sucraloză, glicozide steviol), colekalciferol.

Informatii alergenice: A fost facut intr-o planta care procesa gluten, lapte, soia, oua si nuci.

Utilizare recomandată: Se amestecă ½ lingură (inclusă) de pulbere în suc sau apă.

Acest produs este complet vegan.

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns