Măslinul

Frunza de măslin este cunoscută încă din antichitate ca un antibacterian, antiviral și imunostimulator foarte valoros. Este un preparat cu efecte deosebite, un supliment alimentar nutritiv 100% natural, extras din frunzele alese ale speciei de măslin Olea Europaea.

Studiile din ultimii ani au arătat că efectele ingredientelor active ale unor elemente speciale din frunza de măslin – unele enzime proteolitice, reverstranscriptaze (RT) – pot fi foarte utile în lupta împotriva retrovirsurilor. În călătoriile noastre prin Asia, Orientul Îndepărtat, este elementul indispensabil din bagajul nostru de călătorie.

Susține echilibrul florei intestinale prin faptul că hrănește bacteriile intestinale utile. Importanța frunzelor de măslin constă, în special, în substanțele squalen și oeluropein. Una dintre cele mai mari descoperiri din ultimii ani în domeniul științei nutriției este squalen, care face parte din punct de vedere chimic din familia carotenoidelor, iar efectul este aproape identic cu al acestora. Joacă un rol important în menținerea sănătății pielii, o face mai moale și mai rezistentă la razele solare nocive și este capabil de a mobiliza sistemul imunitar.

Rezultatele uimitoare ale cercetărilor privind oleuropeina au fost prezentate pentru prima dată publicului de către profesorul bulgar V. Petrov. Administrată chiar în cantități mici, a redus cu aproape 60 la sută hipertensiunea arterială la subiecții care au participat la cercetare. Poate elimina aritmiile cardiace, poate îmbunătăți funcția arterelor coronare, poate stimula alimentarea cu sânge a inimii. Pe lângă acestea, este un excelent antispastic.

Oleuropeina protejează și împotriva radicalilor liberi. Oleuropeina asigură supraviețuirea măslinului, deoarece protejează copacul de formarea radicalilor liberi, precum și de daunele cauzate de atacurile insectelor, bacteriilor, virusurilor și fungilor. Nivelul ridicat de oleuropeină crește atât de mult rezistența măslinului, încât acesta poate ajunge până la vârsta biblică de 1000 de ani.

Extractul de frunze de măslin conține antioxidanți în formă concentrată, fiind neprețuit și pentru sănătatea noastră. Efectele excelente ale extractului de frunze de măslin asupra sănătății se bazează pe cooperarea perfectă a mai multor ingrediente terapeutice. Acestea acționează sinergic și, prin urmare, își consolidează reciproc eficiența. Aceste caracteristici contribuie la faptul că extractul frunzelor de măslin armonizează sistemul digestiv, reduce colesterolul, protejează împotriva afecțiunilor cardiovasculare, acționează ca un diuretic natural și poate preveni cancerul.

În plus, este eficient împotriva bacteriilor cauzatoare de carii, împotriva tuturor infecțiilor cauzate de virusul herpes, de Candida albicans, precum și împotriva patogenilor rezistenți la antibiotice. Astfel, frunzele de măslin sunt deosebit de valoroase pentru sănătatea organismului nostru.

Frunza de măslin – una dintre cele mai mari minuni ale naturii! Pentru farmacia casei – în bagajul de călătorii.

Efecte:

 • Tratarea infecțiilor bacteriene, virale sau miotice;
 • Tratamentul alergiilor, astmului bronșic;
 • Tratamentul sindromului de intestin iritabil;
 • Tratamentul TBC-ului, gonoreei, malariei, bolii Lyme, al SIDA și al altor infecții;
 • Boli inflamatorii, ulcere;
 • Ameliorarea inflamațiilor articulare, bolilor reumatice;
 • Tratamentul herpesului de tip 1 și 2;
 • Ameliorarea gripei, a simptomelor generale ale răcelii;
 • Tratamentul diareei;
 • Ameliiorarea bolilor căilor respiratorii (astm, bronșite, laringite etc.);
 • Reglează tensiunea arterială, reduce hipertensiune arterială;
 • Normalizează hiperaciditatea gastrică, vindecă ulcerul;
 • Ameliorează sinuzita nazală;
 • Recondiționarea funcțiilor circulatorii, protecția inimii, tratamentul aritmiei cardiace;
 • Ameliorarea slăbiciunii imunitare cronice;
 • Înlăturarea sindromului de oboseală cronică, depresie;
 • Creșterea activității, vitalității, efect de întinerire;
 • Tratarea infecțiilor cu bacterii ale căilor urinare și a vezicii urinare;
 • Tratarea bolii Crohn.

Dozare recomandată: 3×1-4 capsule, înainte de mese. Se poate administra cu orice antibiotic, în multe cazuri poate înlocui medicamentele. Pentru copiii peste 2 ani și pentru mamele care alăpteazp se recomandă maximum o capsulă pe zi.

Postări recomandate:


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

maslinul

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns