COVID-19

Coronavirus (COVID-19)

adică ce înseamnă coronavirus pentru cei care deja avem un stil de viață sănătos.​

coronavirus

Ce putem face ?

Este evident că afectează pe cei care deja au o imunitate scăzută sau suferă  de mai multe boli cronice. Noi cei care o avem deja în obiceiurile noastre zilnice să consumăm suplimente alimentare, am ridicat dozele pe care le obișnuiam să luăm. Adică zilnic Q-10 dacă ai împlinit 25 de ani, Krill oil, Immune Supreme, Vitamina D cu Vitamina K, C MSM, Flavonoizi complex.

 

Să te ocolească coronavirus, ia-ți adio de la frică. Temerile ucid imunitatea ori frica atrage coronavirusul, până când îți înveți cum să stăpânești frica, ajută organismul cu formula de stres. Conține multe vitamine B și C, începe să gândești, să visezi la evenimente, lucruri pe care vrei să le experimentezi în viață. Putem înbunătîții calitatea vieții cu produse benefice imunității.

Ex: Unde dorești să călătorești, ce mașină dorești, să formulezi dorințe.

Este important pentru tine sănătatea ta și a familiei ?

Dacă DA, dă click pe butonul de mai jos și trimite-mi un mesaj sau poți să mă suni
Vă contactez

De ce este important să consumăm ?

  • Nu este un lux să suplimentăm cu produse naturale, lacunele alimentelor zilelor noastre. Dacă facem inventarul alimentelor consumate, ce credeți acestea acoperă necesarul zilnic a vitaminelor, sărurilor minerale, enzimelor ?

Omul supraviețuiește cu un sfert din ceea ce mănăncă.

Din restul trei sferturi trăieste medicul său

O inscriptie pe o piramidă egipteană .în jurul Î.Hr.3000

Cum am avea pretenția să funcționeze corpul nostru optim dacă nu dăm necesarul de vitamine etc ? V-ați întrebat vreodată  oare digestia are vreo legatură cu imunitatea ? Are, însă primordială. Fiindcă o floră bacterială sănătoasă poate să elimine virușii, cum este și coronavirusul mult discutat.

Reg-enorul de exemplu: curăță organismul între celule, ajutând secreția biliară care la rândul său elimină virușii, bacterii.

Ficatul este un organ foarte important, care necesită atenție permanentă. Liver cleaner, soluție ideală pentru a o detoxifia.

O nouă variantă din cauza alimentației noastre este Mikrobioni Pro cu Flora Plus. Astfel întroducem enzime, verdețuri să ajutăm cu un teren propice să înmulțim locatarii colonului cu bacterii benefice și să nu aibă acces virușii și nici coronavirusul să ne atace.

Consumarea acestor produse naturale este o necesitate care ne ajută să păstrăm sănătatea în timpul epidemiei coronavirus.

Este important pentru tine sănătatea ta și a familiei ?

Dacă DA, dă click pe butonul de mai jos și trimite-mi un mesaj sau poți să mă suni
Vă contactez

Apa are un rol important în sănătate.

Apa din robinet nu este de o calitate cu care să gătim, însă rinichii sunt expuși la filtrarea lor. Noi am optat să investim într-un aparat de filtrare a apei cu osmoză inversă de 11 ani, creând siguranță din punct de vedere al calității apei. Nu cumpărăm din comerți peturi și în felul ăsta nu poluăm mediul. Ar fii ideal să devenim responsabili și să nu cheltuim bani inutil cu care contribuim la poluarea mediului.

Un alt factor important în această alerta cu coronavirus. Eliminarea chimicalelor din casă.

Există soluție: Okonet Clean – Un singur produs pentru curățenie. Spălăm pe jos, spălăm geamuri și dacă punem pe flori ei se vor bucura. Este femeia de serviciu ideală căci este și antistatic. Ne ușurează munca + nici căminul casei nu poluezi.

Apropo coronavirus si dezinfectanți.

Soluții ce folosim noi: Săpun lichid de la păr până la picioare- ca să devină mai efecient, punem 3 – 4 picături de extract de sâmbure de grapefruit și este un dezinfectant natural benefic. Tot în tema imunității este și pasta de dinti, că știm bine că prin salivă se absoarbe repede. Merită să ne uităm când cumpărăm ce conține înainte să o utilizăm. Aceasta datorită conținutului de extract de sâmburi de grapefruit dezinfectează + că nu conține flour, aluminu.

Proverb aplicat de noi este:

Dacă cineva împarte cu tine ceva de valoare, ai obligația să

dai mai departe

Este important pentru tine sănătatea ta și a familiei ?

Dacă DA, dă click pe butonul de mai jos și trimite-mi un mesaj sau poți să mă suni
Vă contactez

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns