Curățarea arterelor

Curățarea arterelor. Vărsta ta este egală cu vărsta arterelor tale.

În prezent ,cauzele mortalității globale sunt afectiunile cardiovasculare .În acest caz se adevereste mai mult decăt orcănd afirmația că prevenirea este cel mai mult remediu ,deoarece inima nu are semne prevestitoare.

Poate contribui la restaurarea fără riscuri a capacității vaselor capilare și a arterelor mari, încetând calcifierea și constricția vaselor, fără efecte secundare. Vârsta biologică a fiecăruia dintre noi este dată de gradul de uzură a sistemului nostru vascular.

Efecte posibile:

  • poate ajuta la restabilirea şi păstrarea flexibilităţii peretelor vaselor sanguine
  • poate proteja vasele de sânge de calcifiere
  • poate regla tensiunea arterială, protejând astfel sistemul circulator
  • poate optimiza nivelul de colesterol
  • poate contribui la reducerea rezistenței la insulină, astfel poate reduce factorul de inflamabilitate, precum şi riscul de cancer.

Este un produs și împotriva sclerozei, dar este o capsulă specială pentru curățarea arterelor, pentru îmbunătățirea circulației. În prezent, cauzele principale ale mortalității globale sunt afecțiunile cardiovasculare. În acest caz se adeverește mai mult decăt orcănd afirmația că prevenirea este cel mai bun remediu, deoarece inima nu are întodeauna semne prevestitoare.

Datorită bogăției compoziției este un produs unic în natura sa pentru protecția arterelor, a circulației și sprijinirea inimii, reface și menține flexibilitatea peretului arterial. Îl protejează de scleroză, reglează tensiunea arterială, menajănd astfel sistemul circulator. Optimizează nivelul colesterolului.

Prin reducerea rezistenței la insulină, scade și factorul inflamator, deci și riscul apariției cancerului. Este recomandat tuturor cu caracter preventiv,de la vărsta de 25 de ani, dar persoanele cu circulație mai proastă sau afecțiuni cardiovasculare merită să facă cure de 2-3 luni cu acest produs.

Compoziție

Extract de păducel, niacină(vitamina B3 ), L-Arginină, Ghimpe pădureț, piper de Cayenne, extract de rădăcină de ghimbir, castan sălbatic.

Extract de păducel – Îmbunătățește randamentul mușchii inimii. (datorită efectului inotrop pozitiv) Intensifică circulația în arterele coronariene și îmbunătățește alimentarea cu sănge a inimii, crescănd toleranța la lipsa de oxigen. Ajută în cazul anginei pectorale, care este cauza pentru care nevoia de oxigen a mușchiului cardiac depășește cantitatea asigurată de arterele coronariene. Îmbunătățește starea arterelor reduce tensiunea arterială și are un ușor efect calmant .

Niacină (vitamina B3) – Poate ajuta în calmarea arsurilor gastrice și poate atenua hipoclorhidria, prin stimularea secreției de acid gastric. Este indispensabil pentru producerea energiei de către organism. Reduce agresivitatea. Contribuie la prevenirea și tratamentul cefaleei. Atenuează simptomele astmatice.

L-Arginină – Reduce hipertensiunea arterială, îmbunătățește circulația sangvină. Poate reduce nivelul colesterolului și rezistenței la insulină, poate îmbunătății nivelul glicemiei. Împiedică procesele principale ale îmbătrănirii, prelungind astfel durata probabilă de viață. Poate atenua durerea și întărzia apariția anumitor tipuri de cancer. Intensifică activitatea sistemului imunitar.

Ghimpe pădureț – Crește tonusul pereților venelor, reduce permabilitatea pereților arteriali. Are efect diuretic și laxativ. Poate ajuta în caz de edem, senzație de picioare grele, durere, amorțeală.

Piper de Cayenne – Ajută fluxul sangvin, reglează tensiunea arterială, stimulează circulația. Vindecă leziunile cauzate de radicalii liberi. Ajută la digestie. Atenuează simptomele răcelii și gripei. Are efect antipiretic. Ajută resorbția substanțelor active. Accelerează metabolismul și ajută la pierderea în greutate. Are efect benefic asupra, inimii împiedică apariția atacului de cord, deoarece dilată arterele inimii. Stimulează creșterea părului. Una din cauzele calviției este legată de circulația săngelui. Piperul atenuează durerea ,astfel se poate trata cefaleea migrenoasă ,respectiv se pot atenua durerile cauzate de sinuzită.

Reduce durerile dentare și gingivale. Piperul poate vindeca diferite infecții, datorită efectelor sale antifungice, stimulează mișcările peristaltice ale peretului intestina și contribuie la vindecarea ulcerelor. Poate trata probleme digestive și crampele intestinale. Piperul împiedică apariția cancerului, pentru că distruge celulele canceroase din plămăni și pancreas, datorită substanței numită capsicină.

Diosmină – aparține grupului flavonoidelor. Diferite studii au dovedit efectele benefice ale acestei substanțe asupra simptomelor afecțiunilor venoase (senzația de picioare grele, discomfort, măncărime, cărcel, durere și edem). Îmbunătățește tonusul venos și circulația limfatică. Reduce hiperpermeabilitatea arterelor și crește rezistența capilară prin întărirea capilarelor. Este potrivit și pentru diminuarea chisturilor și tumorilor din uter și ovare.

Extract din rădăcină de ghimbir – Stimulează activitatea sistemului imunitar, are efect antiimflamator. Este bun pentru tratamentul bronșitei, a problemelor digestive, a durerilor reumatice, a inapetenței (anorexsie). Reduce efectul destructiv al radicalilor liberi. Anumite surse îi atribuie chiar și efect anticancerigen.

Castan sălbatic – Are efect benefic asupra pereților arteriali, întărește pereții arterelor, împiedică formarea cheagurilor de sănge, reduce inflamația.

Efectul se poate intensifica dacă pe lăngă acest produs concomitent consumați și produse cu conținut de coenzima q10 și ulei de krill.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate

curatarea arterelorÎmpărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns