Sfat util

Sfat Util: Care este soluția și pașii ca să evităm toxinele și otrăvuriile ?

La originea apariției bolilor de care suferim se află în sufletul nostru și nu există boli incurabil, doar bolnavi incurabili:

În prezent aceasta este nu doar o ipoteză, ci și un fapt confirmat ștințific. (Epigenetică)

Primul pas îl constituie asumarea responsabilității pentru viața noastră, faptele noastre, bolile noastre.

Al doilea pas ar fi să ”acționați” efectiv pentru vindecare. Pentru deteriorarea sănătății noastre sunt răspunzătoare în primul rând modul nostru de viață și obiceiurile noastre alimentare bazate pe acesta. Toxinele prezente în viața noastră de zi cu zi și deghizate în substanțe pentru curățare, cosmetice, potențatori de arome, conservanți, emulgatori, coloranți, agenți de dospire sau, de multe ori în ”medicamente” sunt de asemenea responsabile.

Aceste efecte nocive sunt accentuate de lipsa mineralelor, vitaminelor și a enzimelor. Stresul, ritmul de viață grăbit sunt doar cireașa de pe tort. Suplimentele alimentare, care sunt obținute aproape exclusiv din plante medicinale pot contracara defectele funcționale care apar din cauza carențelor, acestea fiind favorizate de aportul și absorbția necorespunzătoare de minerale și vitamine, respectiv pot soluționa dezechilibrul acid-bază și cel microbiologic.

Produsele speciale din plante medicinale îmbunătățesc funcționarea organelor excretoare, detoxifiind astfel organismul. Eu sunt totodată o persoană rațională. În prezent, numeroase studii efectuate de cercetători au demonstrat că pe de-o parte, legumele și fructele nu conțin suficiente materii prime, indispensabile pentru funcționarea normală a organismului, pe de altă parte, introducem zilnic în organismul nostru substanțe toxice care îngreunează funcționarea organismului și, în multe cazuri, ne îmbolnăvesc în mod evident.

Care ar fi soluția?

Asumarea responsabilității și atenția sporită la propria persoană și mediul înconjurător. Trebuie să ne analizăm obiceiurile de consumator, trebuie să fim mai conștienți de mediu, mai ecologici. Nu doar existența nepoților noștri este în pericol, ci și viața noastră și a copiiilor noștri. Tăcerea, amânarea și politica struțului nu aduc nimic bun. Comportamentul ecologic, prevenția nu pot depinde doar de bani; de exemplu, prin utilizarea unui aparat de curățare a apei, care funcționează pe principiul osmozei inverse (O.I), contribuim la sănătatea noastră și a familiei noastre, în timp ce ne protejăm mediul înconjurător.

Dacă dispunem de un aparat casnic de curățare a apei, nu mai contaminăm mediul cu flacoanele de plastic (PET) și obținem apă într-adevăr curată, propice sănătății noastre, la un preț mai convenabil. Astfel ne scutim de cărat – cu toate că acesta a fost singurul lucru bun, adică astfel ,,făceam și un pic de sport”. În cazul anumitor boli! În privința efectelor produselor pot apărea diferențe și sensibilități individuale.

În cazul deteriorării sănătății, solicitați părerea unui specialist sau consultați un medic, terapeut naturist, care cunoaște aceste produse! Încerc să ofer soluții pentru protejarea mediului nostru înconjurător, pentru persoanele care doresc să facă ceva în acest sens, începând de la curățenia fără chimicale și pânâ la obținerea apei prefect curate.

Doresc să conștientez faptul că protejarea mediului are o importanță majoră din punctul de vedere al sănătății noastre. Verificați compoziția unui detergent, a unui agent de curățare sau a unui cosmetic! Câte substanțe dăunătoare pentru sănătate și mediu conțin? Produsele pot fi utilizate cu satisfație și conștiința curată. Doar deciziile responsabile luate la nivel individual pot contribui la protejarea plantei noastre frumoase, ca să rămână un spațiu primitor și pentru copiii noștri.

Să lucrezi permanent la detoxifierea organismului tău, pentru a avea sănătate și frumusețe, trebuie să urmezi următorii 5 pași :

  • 1. Detoxifierea
  • 2. Deparatizarea
  • 3. Regenerarea sau reîncărcarea organismului cu principii biologice active sau cu alte cuvinte să consumi suplimente nutritive de calitate
  • 4. Alcalinizarea organismului
  • 5. Prevenția îmbolnăvirii

De aceea, sunt ceea ce mănânc și ceea ce nu mănânc, drept pentru care sunt primul meu medic, căci asemenea oricărui mecanism, depindem de combustie.

Eu zilnic folosesc suplimente nutritive de calitate, căci sunt conștientă, că din alimentele zilelor noastre nu pot asigura aportul necesar de enzime, vitamine, săruri minerale. Așa că sunt nevoită să îmi acopăr necesarul prin suplimente nutritive.

Atunci când compasiunea ta nu te include și pe tine, ea este incompletă.

Buddha

Zilnic folosesc complexul de alge care asigura detoxifierea, alcalinizarea, hrănire la nivel celular. Completez lipsa coenzimei q10 pentru că organismul nu mai produce cantitățile de care am nevoie zilnic să fiu energică.

Continuarea acestei postări găsiți pe Alcalinizarea organismului, echilibrul acid-bază postare.

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate

sfat utilÎmpărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns