Ai probleme cu alergia ?

Alergia -Ai probleme ?

Alergiile nu sunt altceva, decât “erorile”, oboseala sistemului imunitar

Alergiile nu sunt altceva, decât “erorile”, oboseala sistemului imunitar, atunci când substanțele inofensive sunt identificate drept intruși și sunt combătute. Agresiunea față de propria persoana, lipsa iubirii și acceptarii, trăirea antipatiei, agresivității împotriva unei persoane sau a unui lucru. Suntem alergici pentru că nu ne acceptăm această parte a egoului, aceasta fiind o respingere foarte accentuată a propriei persoane. Menținerea pe termen lung a frustrărilor este conștientă, fiind și mai acentuat la nivel subconstient.

Omul supravietuște cu un sfert din ceea ce mănăncă.

Din restul trei sferturi trăieste medicul său

O inscriptie pe o piramidă egipteană .în jurul Î.Hr.3000

O MALADIE DE CIVILIZAȚIE A TIMPURIILOR NOASTRE.

Alergia este de-o parte, reacția exagerată a organismului față de substanțele care în condiții normale nu produc nicio reacție. Din cauza alimentelor manipulate și a substantelor, care provoacă reacții care nu corespund evoluției și care inundă cu milioanele mediul nostru înconjurător, organismul nostru întâlnește din ce în ce mai multe substante care provoaca reacții alergice.

Alergia este consecința igienei exagerate și greșit interpretate, a lipsei mișcării si apei curate, precum și denaturării alimentelor, a obiceiurilor alimentare, a modului de viață, care contrar credinței populare este curabilă. Aceste substanțe care declanșează acest proces, sunt denumite alergeni. Astfel de alergeni pot fi polenul, părul de animale, acarieni, sporii de mucegai, toxine ale diferitelor animale, unele microorganisme, alimente, medicamente, metale grele etc.

Funcționarea sistemului imunitar se defectează datorită expunerii la chimicalele din ce in ce mai prezente in mediul înconjurător, la radiații, la stresul permanent, respectiv la microbii intăriți (bacterii, fungii, virusuri, paraziți)

Din păcate, stările de deficiență imunitară apar la o vârstă din ce în ce mai fragedă și în număr din ce în ce mai mare, fiind declanșate de gluten, diferite tipuri ale cazeinei și ale zahărului. Acestea sunt așa-numitele alergii ascunse. Numărul estimat al bolnavilor alergici, adica mai multe milioane de persoane din populație.


70-80% ale sistemului imunitar sunt legate de flora intestinală. Centrul de cercetare în Alergologie din Stockholm a publicat in 2001 un sondaj, în care urmărea evoluția copiilor de la naștere până la vârsta de 2 ani.

În acest studiu au ajuns la concluzia că la nou născuți care aveau o floră intestinală mai diversificată riscul alergiilor era mai mic. În cazul alergiilor alimentare la copii, cauza declanșatoare este, aproape fără excepție, diminuarea numărului de tulpini de Lactobacil, Acidofili și Bifidobacteri, împreună cu supradezvoltarea familiei de Enterobacteriaceae. În aceste cazuri am o recomandare deosebită pe care l-am testat și nu există pe piață altul, fiind unic.

Principiul de bază este că organismul nostru se autovindecă, noi doar îl susținem sau îl împiedicăm în acest demers. Din păcate de cele mai multe ori este vorba de aceasta din urmă !!!! Mare parte a alergiilor poate fii redus la pierderea echilibrului microbiologic (candida). Această situație este precedată de creșterea acidității organismului !!! În acest caz doar o severă alcalinizare a organismului rezolvă.

Soluția:

Primul pas îl constituie detoxifierea organismului, care este un program cu un program de 10 zile a detoxifierii colonului si cura cu suplimentul alimentar al secolului sub formă de lichid și alcalinizarea organismului permanentă. Ceea ce înseamnă curățirea colonului și consumarea alimentelor, care nu se fermentează în stomac.

Însă un produs ideal pentru cei care doriți o rezolvare, este Olive Leaf Extract (capsule de frunze de maslin ). Sunt importante eliminarea alergenilor din viață și din alimentația noastră și transformarea alimentației – se vor consuma mai multe legume, mai putine proteine alimalice, dar se recomandă consum curajos de grăsimi, lichide suficiente (2-3 litri) zilnic, în primul rând apă curată filtrată prin sistem osmoză inversă,apă hidrogenată Lourdesrespectiv mișcare, activitate fizică regulată.

În cazul fiecărei alergii este important aportul zilnic de calciu și magneziu. În acest scop, sunt deosebit de potrivite preparatele -Coral calcium, pentru ca raportul calciu-magneziu este optim în aceste produse. În afară de calciu și magneziu conțin 70 de minerale și oligoelemente în formă organică și legături organice. Prin efectele sale de întărire a sistemului imunitar, capsula de frunză de maslin este foarte eficientă în combaterea alergiilor !!!!

Datorită conținutului său ridicat de EPA Krill Oil (uleiul de krill) are un efect benefic, antiinflamator excelent. D3 with K2 vitamina de baza a combaterii alergiilor, fiind mai degrabă un hormon, decât o vitamină. Foarte multe alte boli, care nu sunt diagnosticate ca alergii, au la bază alergiile drept cauză. Determinarea acestui fapt și stabilirea unei terapii este sarcina unui specialist. Totusi, în general, se poate recomanda tratamentul următor.

Bolnavul poate începe această terapie chiar în cazul administrarii medicamentelor, steroizilor. Obiectivul este renunțarea la medicamente, însî acest lucru este posibil doar treptat, sub supravegherea unui medic care cunoaște suplimentele alimentare și nu subestimează puterea naturii. Încetul cu încetul ar trebui să ne schimbăm relația față de natură în toate aspectele vieții, existenței noastre. Un exemplu bun este ambrozia, care are doar rol de indicator, chiar dacă în regiunea noastră nu este o plantă autohtonă și este mai degrabă o plantă medicinală, nu invazivă, dăunătoare !!!


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

alergia

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns