Bilă Magnetică

bila magnetica

Bilă magnetică – anticalcar

Face parte dintre produsele ecologice pentru protejarea naturii și a mediului înconjurător.

Bila magnetica conține un magnet înglobat în polietilenă reciclabilă, rezistentă la frecare, asigurându-i o viață lungă de folosire.

Așadar bila magnetică poate fi folosită în următoarele domenii:
– În cuva mașinilor de spălat rufe sau vase, deoarece dedurizează apa și scade cantitatea de detergenți necesari spălării. În timpul folosirii, bila nu face zgomot și protejează rufele.
– În apa de baie intrucat pielea devine mai netedă și mai sănătoasă
– În apa pentru udatul plantelor și la adăparea animalelor, deoarece acestea vor deveni mai rezistente, mai sănătoase,

 

Este foarte simplu de folosit, nu are nevoie de revizie tehnică nici de energie externă.Durata de viață este nelimitat.

 • Informații utile
 • impiedică formarea depuneriilor de calcar
 • scade cantitatea necesară de detergenți și substanțe pentru dedurizarea apei
 • protejează mediul înconjurător

Efectele bilei magnetice:

 • împiedică depunerea calcarului.
 • diminuează cheltuielile de încălzire a apei aferente maşinilor de spălat, prelungind durata de funcţionare ale acestora.
 • elimină utilizarea substanţelor de dedurizare.
 • permite scăderea cantităţii de detergenţi necesari spălării.
 • reduce poluarea mediului.

Domenii de utilizare:

 • aşezată în cuva maşinilor de spălat rufe sau vase.
 • păstrată în cana de apa potabilă, reduce formarea pietrelor renale şi biliare, curăţă organismul şi scade efectul dăunător al clorului.
 • folosit în apa de baie, pielea devine mai netedă şi sănătoasă.
 • prin utilizarea apei magnetizate la adăparea animalelor şi udatul plantelor, acestea vor fi mai sănătoase şi rezistente.

Nu concep o gospodărie fără o bilă magnetică. În primul rănd o bilă magnetică dacă este în cuva mașinii de spălat atunci asigurăm să nu se depună calcarul pe țevi astfel prelungim viața acestuia.

Toți avem robinet de apă însă poate că nu ați încercat să puneți pe ea, ceeace rezultă datorotă bilei magnetice ca apa să devină mai moale . Am luat o bilă magnetică separat de aceea pe care o am în mașina de spălat și am pus fasolea la fiert cu bila magnetică. Pe surprinderea mea fasolea a fost gata în 30 de minute, fără să fii fost înmuiată înainte.

Consider o investiție utilă pentru toți cei care doriți să economisiți, detergent fiindcă la spălarea rufelor am redus doza de detergent la jumătate. Astfel bila magnetică mi -a adus economii în jur de 400 lei pe an. Cine folosește lunar 2 kg de detergent anual ar fii 24 kg, această cantitate datorită bilei magnetice se reduce la 12 kg .

Este o bilă pe care o introduceți în cuva mașinii de spălat, în mașina de spălat vase.

Aveți o economie mare la detergeți deoarece consumul acestuia se reduce la jumătate. Încă o economie nu mai aveți nevoie de dedurizant chimic. Așa că este ideal pentru detartarea mașinii de spălat rufe, respectiv a mașinii de spălat vase, pentru reducerea consumului de detergent.

Bila magnetică este din polietilenă reciclabilă. Nu produce zgomot în mașina de spălat și protejează chiar și rufele. Dacă îl punem în cana cu apă și îl lăsăm acolo timp de 6-10 ore, această apă magnetizată va avea efect benefic asupra organismului nostru. Datorită apei dedurizate de bila magnetică, pielea noastră va fi mai moale, mai sănătoasă. Proprietățile bilei magnetice: împiedică depunerile de calcar, reduce cantitatea de detergenți și dedurizanți utilizați, este simplu de utilizat, durata lui de viață este nelimitată


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns