Curăță-ți ficatul și îți cureți sufletul

Ficatul este cel mai mare cardian al inimii.

Omul supravietuște cu un sfert din ceea ce mănăncă.

Din restul trei sferturi trăieste medicul său

O inscriptie pe o piramidă egipteană .în jurul Î.Hr.3000

Pentru glicemie optimă, pentru scăderea în greutate, pentru restabilirea sănătății prin curățirea bilei și a ficatului

Celulele hepatice conțin foarte multe enzime, de aceea funcționarea defectuoasă a ficatului înseamna și activitatea deficitară a sistemului enzimatic. Aceasta la rândul său, afectează în mod negativ funcționarea întregului organism. Ficatul este principalul gardian al inimii !!! Bila ajută la digestia grăsimilor, descompună proteinele, reglează conținutul necesar de lipide în sânge. Susține procesele de detoxifiere în ficat și în intestin, previne acumularea de bacterii patogene în colon.

În cazul în care este disponibil în cantități suficiente în organism. Pentru aceasta este nevoie de două lucruri: grăsime și acest produs, Reg-enor. În termeni generali, dar fără de a fii departe de adevăr, putem spune la baza tuturor lucrurilor stă cantitatea și calitatea corespunzătoare ale producției bilei !!!!!

Bila este principalul agent de alcalinizare al organismului. În cazul în care organismul nu poate digera grăsimea, resorbția de calciu poate fi compromisă, iar acest lucru influențează negativ ca o reacție în lanț -formarea de țesut osos echilibrul ionic. Astfel producția biliară scăzută influențează și aparitia osteoporozei.

Ficatul este cel mai mare cardian al inimii. Purifică sângele venos, cu ajutorul enzimelor distruge bacteriile și parazitii. Valorile LDI crescute sunt consecințele funcțiilor hepatice perturbate. Secreția biliară scăzută ne afectează în mod negativ și imunitatea. Daca sistemul digestiv nu funcționeaza corect și alimentatia noastra este neadecvată, atunci se produce acidifierea organismului, ceea ce poate duce la infecții fungice, la candidoză.

Prin urmare, este necesară prevenirea condițiilor care favorizeaza răspândirea fungilor. Se recomanda consumul alimentelor care nu fermentează cu zahăr, fructele bogate in zahăr, alimente care conțin zahar, sunt focare pentru apariția ciupercilor (micozelor).

Ciupercile (micozele ) produc toxine care paralizează sistemul nervos al peretului intestinal, încetinând mișcarea peristaltică a intestinului. Ele încep să se înmulțească și prin descompunerea și fermentarea alimentelor producând gaze care produc la stare de balonare. Trebuie să ajutăm organismul de substanțele acide, eliminând totodată din spațiul intercelular toate acele substanțe care provoacă inflamație, fiindcă aceste substanțe asigură condiții favorabile pentru înmulțirea fungilor și bacteriilor. Consumând produsul putem obține rezultate deosebit de bune !!!!

Dar nu numai atât !!!! Pot fii atinse înbunătățiri spectaculoase în cazul unor boli cronice îndelungate, care aparent nu au legatură cu digestia sau absorbția. Este unul dintre minunatele produse în restabilirea și menținerea sănătății noastre. În foarte multe cazuri starea pacienților diabetici adulți s-a îmbunătățit semnificativ, iar aportul de insulină a scăzut dramatic (sub supravegherea medicului specialist ). Dispar inflamațiile cronice, SCI, boala Crohn etc. Este la fel de benefic și în cazul sporiazisului. Sunt necesare doar puțină perseverență și disciplină.

În timpul perioadei de tratament minim 3 sau 6 luni sa nu consumăm lapte sub nici o formă, produse lactate, zahăr, alcool, fructe dulci și acre, băuturi carbogazoase. Schimbarea se poate observa chiar după câteva săptămâni ,dar în cazuri nextreme, tratamentul poate dura chiar până la 8 luni. Pentru o curățare mai rapidă se recomandă consumul de lichide!!!!

Această cură se recomandă persoanelor care nu au reușit să slăbească cu nici o cură de slăbire. Nici măcar cu o dietă severă !!!! Pentru ca după eliberarea toxinelor acide din organism, acesta nu mai are nevoie de țesuturile adipoase care functțonează ca —- groapa de deseuri —- . Prin urmare, acest produs este excelent pentru slăbire !!!!

Posibile aplicări al produsului:

 • Tratamentul bolilor metabolice, al disfuncțiilor digestive și al diabetului zaharat
 • Curățarea articulațiilor, dizolvarea plăcilor calcaroase
 • Optimizarea greutății corporale, slăbirea treptată și permanentă
 • Tratamentul candidozei
 • Îmbunătățirea stării generale, creste potența
 • Scurtarea perioadei de derulare a infecțiilor și inflamațiilor
 • Protecția gingiilor
 • Atenuarea problemelor intestinale, detoxifiere
 • Catifelează pielea și crește elasticitatea epidermei
 • Reduce simptomele încontinenței
 • Amelioarea simptomelor alergige
 • Influențeaza pozitiv funcționare sistemului digestiv
 • SCI, Boala Crohn
 • Afecțiuni tumorale
 • Procese alergice
 • Ulcere cronice, inflamații
ficat

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns