Accident vascular celebral – Ischemie

ischemie

Accident vascular celebral – Ischemie

Atacul celebral (ischemia ) este moartea țesutului celebral,care poate surveni din cauza alimentării insuficiente cu sânge al creierului, a lipsei de oxigen sau din cauza morții a țesuturilor, cauzate de hemoragia cerebrala.Atât de blamata slănină de porc, consumată din greu de strămoşii noştri, are, de fapt, proprietăţi curative. Chiar dacă nu ţine la siluetă, acest aliment natural, fără chimicale sau E-uri, conţine din plin retinol, niacină, tiamină, seleniu, riboflavină, potasiu, fosfor şi calciu.

Care sunt cauzele sufletesti al acestei boali ??

Este manifestarea opunerii față de viață, față de schimbări. Sângele, purtătorul bucuriilor, nu mai poate alimenta anumite părți ale creierului, astfel funcționarea acestuia se oprește și survine paralizia. Dacă vrem să ne regasim bucuria, trebuie să ne deschidem în fața presimțirilor și a iubirii.

Medicamentele contraceptive cresc riscul incidentei atacului celebral, mai ales la femeile de vârstă mijlocie. Factori declanșatori pot fi tensiunea ridicata, stresul. Riscul este mărit în cazul diabetului, fumatului, al consumului de alcool. Conform European Stroke Network din Manchester – fiind Reteaua Europeana de Ischemie – au confirmat că procesele inflamatorii din organism joacă un rol acentuat în apariția atacului celebral și a altor boli neurologice.

Leziunile celebrale cauzate de accidentul vascular celebral și a altor boli neurologice.

Leziunile cerebrale cauzate de accidentul vascular cerebral sunt agravate în mare măsură de procesele inflamatorii din creier si organism, ceea ce prezintă o activitate accentuată în bolile care reprezintă un factor de risc în incidenta atacului celebral.

Cauza acestuia este consumul exagerat de carbohidrați simpli și zahăruri !!!!

Cercetatorii au dovedit de asemenea că infectiile bacteriene și virale repetate agravează rezultatul atacului cerebral prin accentuarea proceselor inflamatorii. Simptomele ischemiei paralizia laterală (pe o parte) sau slăbiciunea bruscă a feței, a brațului sau a piciorului. Tulburări ale vorbirii, ale găsirii cuvintelor sau ale formării sunetelor, care apar brusc(Afazie) încețosarea vederii (chiar pana la orbire), vedere dublă sau diminuarea rapidă a clarității vederii. Amețeala care apare brusc, pierderea echilibrului, tulburări de mișcare.

Durere de cap de natură neobișnuită, fără antecedente, acompaniată de rigiditate cervicală, durere a feței, durere între ochi, vărsături și dezorientare (dezorientare este carcteristica unui tip specific de accident vascular celebral, cel subarahnoidian)
Pot apărea dezorientare, tulburări de memorie, tulburări ale orientării în spațiu, respectiv ale simțurilor. Cei peste 100 de miliarde de neuroni ai creierului nostru dispun fiecare, de peste un milion de pompe de sodiu !!! Cam atât despre consumul redus de sare ..

Sunt soluții și remedii naturale pentru ischemie. În cazul in care doriți să aflați soluțiile recomandate de terapeuți naturiști, vă rog să-mi trimiteți un mesaj, lăsați un număr de telefon sau o adresă de email să putem comunica.

Vă doresc multă sănătate și deschidere către iubire ca să rămânem sănătoși.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns