Măslinul arma puternică împotriva virușilor și bacteriilor

Măslinul arma puternică împotriva virușilor și bacteriilor

Este un produs ideal pentru imunitate, pentru vindecare. Este important să ne protejăm organismul de bacterii și de viruși cu acest produs puternic.

Rezultatele nu vor întărzia să apară, deoarece a fost confirmat de studii că enzimele de frunză de măslin luptă cu succes inclusiv și cu retroviruși, poate fi excelent în tratarea și vindecarea afecțiunilor provocate de bacterii, de imunitatea scăzută.

Căteva capsule la fiecare masă și conform experiențelor -putem spune -adio chiar și alergiei, gripei, dereglărilor tensiunii alteriale, ulcerului, herpesului.

Știați că…?

Antichitate în era modernă

Frunza de măslin este o plantă medicinală mult apreciată încă din antichitate, care întărește imunitatea. Așa se pare că egiptenii au fost primii care au utilizat frunza de măslin în practica terapeutică. I-au atribuit puteri divine. Ulterior, a fost folosită în medicina populară pentru a combate febra. Prima menționare oficială medicală datează de acum 150 de ani, în legătură cu tratamentul bolilor cu febră mare și a malariei.

La ce poate fi bun?

 • poate ajuta în tratamentul infecțiilor bacteriale, virale și fungice.
 • poate ameliora simptomele problemelor articulare, reumatice, inflamatorii și ulceroase.
 • poate fi un real ajutor în tratarea gripei, a răcelii generale, a diareei, a bolilor căilor respiratorii (astm broșnic, bronșita).
 • poate contribui și la reglarea tensiunii arteriale.
 • poate fi eficient în tratamentul alergiilor.
 • poate ameliora inflamarea sinusurilor.
 • poate contribui la întărirea sistemului imunitar slăbit.
 • are proprietăți puternic antioxidante.

Produsul este un supliment nutritiv 100% natural, extras din frunzele alese ale plantei Olea europaea (măslin). Se poate administra concomitent cu orice fel de antibiotice, în foarte multe cazuri la aceastea din urmă se poate chiar renunța, fiind înlocuite de frunzele de măslin. Capsulele conțin 750 mg extract de frunze de măslin, de concentrație 20%, la un raport calitate/preț imbatabil.

Extractul din frunze de maslin este solutia dovedita clinic pentru o tensiune arteriala optima. Conține oleuropeina, unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali. Aceasta impiedică depunerea colesteroului rău (LDL) pe artere, menținând elasticitatea vasculara. Astfel, inima depune mai putin efort, pompează sângele mai eficient, iar tensiunea arteriala se menține în parametri optimi. 

Măslinul conţine săruri minerale (potasiu, calciu, fier, fosfor, cupru, mangan, magneziu, protide), vitamine (A, B1, B2, C, E), acizi graşi nesaturaţi sau monosaturaţi şi fibre (100 grame de măsline echivalează cu 240Kcal.).

Frunzele de măslin luptă împotriva bacteriilor si viruşilor. Remediile pe bază de extract de frunze de măslin erau cunoscute din vechime. Dovezi medicale din secolul al 19 lea arată că o băutură pe bază de extract de frunze de măslin era folosită cu rezultate bune în tratamentul bolnavilor de malarie. Zeci de studii au urmat, cu rezultate pozitive.

Acestea au demonstrat că fructele şi frunzele de măslin conţin secoiridoizi, mai ales oleuropeină, acesta fiind un compus activ ce scade tensiunea arterială.

Un studiu apărut pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate din America arată că frunzele de măslin conţin mai mulţi polifenoli, mai exact substanţe antioxidante puternice ce previn îmbătrânirea prematură a ţesuturilor. O substanţă activă cu proprietăţi antioxidante este oleuropeină, care în organism este metabolizată într-o altă substanţă, care are la rândul ei proprietăţi antimicotice.*1 

Frunzele de măslin sunt o adevărată comoară de care merită să profităm la maxim.

Pune sănătatea mereu pe primul loc, alege produse 100% naturale!

Beneficii dovedite:

 1. poate să scadă tensiunea arterială
 2. poate să-și îmbunătățească sănătatea cardiovasculară
 3. poate ajuta la gestionarea diabetului
 4. poate reduce riscul de cancer
 5. poate să înbunătățească funcționarea creierului
 6. poate să trateze artrita
 7. poate să distrugă bacteriile și fungii
 8. poate să întărească sistemul imunitar
 9. poate să-și protejează pielea

Alte beneficii ale extractului de frunze de măslin pot include creșterea energiei, ameliorarea durerilor de dinți, diminuarea poftelor alimentare, reglarea bătăilor inimii sau îmbunătățirea vindecării rănilor. Multe studii arată că rata bolilor coronariene și canceroase este mai redusă în zona mediteraneană, deoarece dietele persoanelor din această zonă conțin, într-o formă sau alta, măsline.

Sursă: jamanetwork.com/journals/jamainternalmedicine/fullarticle/2293082

maslinul

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns