Economii, folosind produse eco

Economii, folosind produse bio. Cum obțin aceste economii folosind aceste produse ?

O economie semnificativă putem să obținem, prin filtrul de apă. Costul apei îmbuteliate necesită:

  • timp
  • energie
  • dar și bani.
  • + peturile cu care contribuim în continuare la poluarea mediului.

Am făcut un calcul decănd am filtru pe mine apă, făntănă în casa mea, apa costă 0.01 bani. Asta în bani, dar pentru sănătatea mea și al familiei înseamnă SĂNĂTATE. De ce spun asta ? Fiindcă dacă 80% suntem apă atunci prin consumul apei nesănătoasă voi contribui cu 80% la înbolnăvirea mea și al familiei. Asta este o mare economie căci mai bine previn a încărca organismul cu Clor, nitriți, fosfați, metale grele, hormoni, medicamente, calcari etc. (300.000 de substanțe chimice poluante sunt prezente ) decăt să investesc în medicamente. Rinichii sunt protejați de aceste substanțe toxice. Așadar cu un filtru de apă anual economisesc două mii de lei.

Bila magnetică îmi aduce o economie substanțială la detergenți. Deoarece dedurizează apa exact cum spunea bunica, spală cu apa de ploaie sau de părău, fiindcă apa moale curăță de la sine. Astfel folosesc – înjumătățesc cantitatea de detergenți la spălare în comparație cu cantitatea pe care o foloseam înainte. Asta calculănd rezultă o economie. Mă servește o viață și asta este o economie de o viață. O singură dată o cumpăr și mă servește o viață.

Inelul magnetic – Cei mai mari poluatori ai mediului sunt cazanele, respectiv motoarele autovehicolelor, care ard hidrocarburile. Din cauza arderilor incomplete, o parte din energie – combustibil se pierde și este eliminat prin coș. Eu am instalat inelul magnetic pe conducta de gaz în interiorul centralei termice și am făcut o economie a consumului de gaz 7%. Este o economie că se adună, se simte economia la facturi de gaz.

Acest inel magnetic a fost găndit pentru rezolvarea acestor probleme. Într-o carcasă inelară au amplasat magneți în așa fel ,încăt să producă un cămp magnetic deosebit de omogen în mijlocul inelului. Cămpul magnetic puternic al inelului nu permite încărcarea electrostatică a moleculelor de combustibil, reduce viscozitatea și altfel, combustibilul sau carburantul va fi pulverizat în particule mult mai mici. Aceste particule mai mici se amestecă mai bine cu aerul și, astfel, mai mult oxigen ajunge în contact cu moleculele hidrocarburilor, adică randamentul arderii va fii îmbunătățit.

Astfel instalat pe conducta de benzină sau motorină vom obține o economie la 10% la combustibil. Pe o mașină cu o capacitate mai mare cilindrică se instalează 2 sau 3 inele magnetice. Datorită unei arderi mai complete, scade cantitatea de CO și CH, nocivi, din gazele de eșapament. Asamblarea inelului magnetic nu influențează garanția autovehiculelor, cazanelor centralelor termice. Durata de viață a inelului magnetic este practic nelimitată, nu are piese uzabile care ar trebui schimbate.

Folosind un singur produs pentru curățenie cu o tehnologie prin fermentație naturală cu care pot să șterg podeaua, geamul, baia, ghiuveta ne mai avănd nevoie de alte produse pentru curățenie economisec bani. Plus apa cu ce am făcut curat o pot folosi ca îngrășămănt pentru flori. Acest produs asigură o gospodărie fără chimicale.

Îndepărtează grăsimile și cele mai multe murdării de pe majoritatea suprafețelor. Curăță și lustruiește. Este un produs prietenos cu pielea și mediul. Curăță depunerile și mirosurile neplăcute din țevi. Forța de dizolvare a uleiurilor volatile se unește cu forța de curățare a microorganismelor vii cu efecte benefice. Are componenți care se descompun complet din punct de vedere biologic.

Utilizare: Pentru spălarea podelei dilulați cu apă în proporție de 1:300-500, pentru murdăria din bucătărie 1:10, pentru curățenie generală 1:100, pentru spălarea mașinii 1:50, pentru spălarea geamurilor 1:100, pentru lichid de spălare parbrize 1:50.

Este un agent universal de curățare, care conține glicerină, aloe vera și extract de mușețel. Este un gel de duș și săpun excepțional, dar este benefic și pentru tratamentul scalpului cu mătreață. Este produsul ideal de îngrijire a pielii pentru persoanele cu pielea foarte uscată și hipersensibilă. Este un adevărat miracol! Este perfect și pentru spălat și curățat, având proprietăți de îndepărtare a petelor, calmează pielea arsă. Utilizare: igienă generală, spălarea părului, curățarea petelor, calmarea durerilor în cazul arsurilor, antiinflamator – cu uz extern.

Astfel economisec un gel de duș,o spumă de ras,o soluție de curățat pete,un detergent de rufe,un detergent de vase , un detergent de spălat geamurile , o cremă pentru calmarea ,vindecarea pielii.Deci un singur săpun cu mai mult de 10 utilizări.

Având filtru de apă este o economie de 2080 de lei pe an pentru o familie cu 2 membrii.

Folosind bila magnetică rezultă o economie de 540 de lei pe an, căci de fiecare dată se foloseste o cantitate mult mai mică de detergent, chiar jumătate față de cantitatea pe care ați folosit inainte.

Utilizarea inelului magnetic pe masina reducând consumul acestuia pe an aveți o economie de 1602 lei/ mașină. Folosind un alt inel pe centrală termică cu gaz rezultă o economie de 360 de lei pe an.

Când folosești la curățenie un singur produs și la igienă corporala tot un singur produs, faci o economie de 540 de lei.

Suma totală, care se poate economisii, ajunge la 5122 lei.

Economia lunară este de 430 de lei

Acești bani poți să investești în sănătatea ta și a familiei.

Ce părere ai ?

Împărtășește cu mine într-un comentariu.
Ai creat un mediu favorabil, un aer sănătos în casă și ai fost responsabil că nu ai cheltuit bani pe chimicale. Obișnuiesc să întreb: Ce ai făcut aztăzi, ca mediul înconjurător să fie și maine viabil ?

Îngrijirea ,spălarea

  • Cu săpun lichid, care conține glicerină, aloe vera și extract de mușețel, fiind un gel de duș, săpun ideal excepțional, fiind și un tratament ideal a mătreaței.
  • Este ideal de îngrijire a pielii pentru persoanele cu pielea foarte uscată și hipersensibilă.
  • Este perfect și ideal pentru spălat și curățat, deoarece are proprietăți de îndepărtare a petelor, calmează pielea arsă.

Se recomandă alegerea pastei de dinți fără fluor și aluminiu. Prin mucoasa cavității bucale toate substanțele se absorb ușor, de aceea trebuie să alegem cu atenție ce punem în gură și mai ales ce pastă de dinți.

Această pastă de dinți este exclusiv pe bază de plante medicinale, are gust și aromă plăcută. Datorită substanțelor active naturale și conservanților, îndulcitorilor și coloranților, în cazul utilizării regulate, asigură îngrijirea completă a dinților și gingiei. Substanțele active, care se absorb în smalțul dinților, previne apariția cariilor și reduce formarea plăcilor și tartrului. Conținutul de extract de sămburi de grafruit are efect antibacterian, antifungic și dezinfectant pentru cavitatea bucală. Este recomandat și copiilor.

Conține -Mentă, anasonul, scorțișoară, cuișoare, salvia, pătrunjelul – protejează cavitatea bucală, asigurănd o respirație proaspătă. Datorită gustului și aromei revigorante, se poate folosi și în locul gumei de mestecat.

https://bit.ly/3rSTFY4https://eco-sanatate.ro

economiiÎmpărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns