Ulei de Krill

Ulei de Krill – capsulă moale de ulei de krill cu conținut de astaxantină

Alimentația noastră conține în mare parte Omega 6 și 9, care au efecte fiziologice contrare cu cele ale acizilor Omega 3. De aceea, este necesară suplimentarea acestora în formă de tratament sau ”regulat – neregulat”! Krillul este un crustaceu minuscul. Ei formează cea mai mare biomasă mondială, cantitatea estimativă fiind de 500-800 de milioane de tone. Astăzi, se află printre cele mai eficiente produse care conțin ulei esențial nesaturat (Omega 3).

Datorită conținutului ridicat de EPA este benefic, în mod unic, în cazul diferitelor probleme de sănătate. Conținutul de astaxantină sprijină și fortifică procesul de vindecare. Astaxantina naturală este de 20 de ori mai puternică, decât versiunea sintetică, de 50 de ori decât betacarotenul, de 60 de ori decât vitamina C, de 550 de ori decât vitamina E și de 800 de ori mai puternică decât Q10! Este necesară pentru dezvoltarea optimă a fătului și a sugarilor, precum și pentru dezvoltarea placentei și a glandelor mamare, reduce riscul de naștere prematură. Din al treilea trimestru de sarcină și în timpul alăptării, se integrează în sistemul nervos fetal și în celulele retinei, prin laptele matern, asigurând acuitate vizuală optimă și dezvoltarea mintală.

Ajută la menținerea sănătoasă a organelor de reproducere feminine. Stimulează creșterea adecvată a pielii și sănătoasă a părului, asigură suport primar pentru boli alergice cutanate și psoriazis. Reglează metabolismul (are un rol important și în prevenirea diabetului zaharat).

Acizii grași esențiali alcătuiesc pereții celulelor și membranele celulare, care permit preluarea și eliberarea substanțelor nutritive și a moleculelor transportatoare de informații. DHA (acidul docosahexaenoic) și EPA (acidul eicosapentaenoic) au un rol foarte important în rândul lipidelor Omega 3. Organismul poate produce din plante cu eficiența scăzută necesarul de DHA și EPA, doar peștele și fructele de mare conțin cantități mari Omega 3. Prin urmare, uleiul de krill este unic, deoarece conține EPA în procent deosebit de mare!

Dintre efectele benefice ale acestor acizi grași Omega 3, cu catenă de carbon lungă, cel mai cunoscut este protecția sistemului cardiovascular. Reduce nivelul de trigliceride, care este printre principalele cauze ale aterosclerozei, protejând astfel vasele de sânge, și făcându-le mai flexibile . Inhibă formarea cheagurilor de sânge, păstrează grăsimile din sânge la un nivel adecvat, și reglează tensiunea arterială. De asemenea, reduce riscul de moarte subită din cauză cardiacă.

Este responsabil pentru formarea de colesterol, dar, de asemenea, elimină cantitatea în exces. Pentru producerea vitaminei D, organismul are nevoie de colesterol. În cazul în care alimentația nu conține cantități adecvate de acizi grași esențiali, organismul nu poate produce propria vitamină D.

Societatea Maghiară, Europeană și Americană de Hipertensiune Arterială și de Cardiologie îl recomandă, de asemenea, persoanelor care suferă de hipertensiune arterială, accident vascular cerebral și atac de cord! În jurnalul de specialitate Nutrition and Cancer a apărut un raport de caz interesant, potrivit căruia consumul a 10 grame de Omega 3, zilnic, și evitarea totală a Omega 6 (și a uleiurilor alimentare) a avut ca rezultat diminuarea tumorii. În acest studiu: au ridicat doza la 15 grame pe zi, iar tumorile au dispărut.

Știm că un caz nu este caz, dar există un număr tot mai mare de argumente pentru utilizarea corespunzătoare a suplimentelor nutritive, care pot influența foarte mult procesele în direcția cea bună. Permiteți-mi să afirm și eu, bazându-mă pe cercetarea multor academicieni recunoscuți, că astăzi nici un fel de alimentație nu mai este în măsură să furnizeze substanțele vitale (vitamine, minerale, enzime) care sunt necesare pentru corpul nostru doar din hrană.

Este foarte trist faptul că informații distorsionate și manipulate sunt transmise de către cei care au jurat să protejeze sănătatea. În primul rând, tumorile de prostată, de sân, cele ovariene și gastrice au răspuns spectaculos la consumul crescut de Omega 3.

Alte efecte:

 • Sprijină inima, sistemul circulator: inhibă formarea cheagurilor de sânge și inflamația tunicii interne a artelor, previne reapariția infarctului, normalizează ritmul cardiac;
 • Crește numărul de celule cerebrale, îmbunătățește funcționarea retinei ochiului, întărește sistemul imunitar;
 • Vindecă toate procesele degenerative ale pielii (eczeme, psoriazis, căderea părului, etc.). Îmbunătățește starea părului, pielii, unghiilor, de asemenea, este eficient în tratarea eczemelor;
 • Nu are efecte secundare – nu este pro-oxidativ, pătrunde prin bariera dintre sânge-creier și sânge-retină;
 • Reduce și inhibă hipertensiunea arterială;
 • Se recomandă în cazul prostatei mărite (cancer), a cancerului de vezică urinară, a cancerului cavității bucale și a cancerului mamar;
 • În cazul degenerării maculei la vârstnici (DMLV);
 • Are efecte benefice în cazul bolilor Alzheimer și Parkinso, SM (boli neurodegenerative);
 • Împiedică oxidarea colesterolului LDL, protejează împotriva catastrofelor cardiace și cerebrale;
 • În cazul bolilor inflamatorii, cronice și autoimune, deoarece stimulează producția și funcționarea anticorpilor. Crește rezistența;
 • Previne apariția complicațiilor în diabet;
 • Are efect de protejare a nervilor (în special în sistemul nervos central) și efecte generale de protejare a membranei celulare;
 • Protejează ficatul, de aceea este recomandat în detoxifiere;
 • Îmbunătățește funcționarea mușchilor (îndepărtează radicalii liberi din mușchi);
 • Tratamentul ischemiei (stare hipoxică), reducând riscul formării trombozei;
 • Menține pielea tânără, încetinește procesele de îmbătrânire;
 • Tratamentul TBC-ului , gonoreeo, malariei, bolii Lyme, SIDA și altor infecții;
 • Protejează în timpul răcelilor, ajută la ameliorarea simptomelor alergice;
 • Reduce nivelul de colesterol și trigliceride;
 • În caz de psoriazis, fibroză chistică, artrită reumatoidă;
 • Tratamentul sindromului intestinului iritabil, boala Crohn, colită;
 • Prevenirea și vindecarea depresiei, a depresiei maniace, a stresului, a anxietății, a fluctuațiilor de dispoziției;
 • Tratament pentru alcoolici, reduce simptomele de sevraj;
 • În caz de transplant, prevenirea respingerii unui organ nou;
 • În tratamentul complementar al schizofreniei, ajută producția de prostaglandină;
 • Ajută mama să scape de depresie în timpul sarcinii și alăptării;
 • Ajută la păstrarea sănătății părului și a unghiilor, întărește sistemul imunitar în timpul sarcinii și alăptării;
 • Crește potența la bărbați, tratează sterilitatea;
 • Blocarea agregării trombocitare;
 • În cazul insuficienței renale;
 • Apară împotriva radiațiilor dăunătoare (UVB, UVA).

Capsula moale de 2×500 mg conține: fosfolipide marine 450 mg, fosfolipideOmega 3 – 70%; acizi grași Omega 3: (EPA 120 mg, DHA 70 mg, alte Omega 3, 60 mg), Astaxantină 100 qg.
Dozare recomandată: 2-3×1-2 capsule.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

krill

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns