Inel magnetic

inel magnetic

Face parte dintre produsele ecologice pentru protejarea naturii și a mediului înconjurător.

Centralele termice pe gaz și motoarele mașiniilor sunt cele mai nocive pentru aerul și mediul nostru înconjurător, prin emanația gazelor rezultate datorită arderii incomplete.

Tocmai pentru soluționarea acestor probleme a fost creat produsul Turbo Booster, care face parte din categoria de produse ecologice. Cum funcționeaza?


– Magneți speciali așezați în formă de inel, produc un câmp magnetic omogen în mijlocul acestuia.
– Inelul se montează pe conducta de combustibil, fără ca aceasta să fie desfăcută, astfel încât combustibilul să treacă prin acest câmp magnetic puternic.
– Astfel la injectare particulele mici de combustibil se amestecă mai usor cu aerul, mai multe molecule de oxigen intră în contact cu moleculele de hidrocarburi, accelerând arderea. – Ca urmare energia irosită cu combustibilul nears, în acest caz este întrebuințată.

 

Montarea unui astfel de Inel Magnetic în fiecare gospodărie, ar fi un pas uriaș în direcția prevenirii poluării aerului!

  • Informații utile
  • Montarea acestor aparate nu afectează garanția mașinilor sau a cazanelor.
  • Neavând componente care se uzează sau care ar trebui schimbate cu timpul, durata lor de funcționare este nelimitată.
  • Poate fi montat înaintea boilerelor, încălzitoarelor de apă, pe conductele de alimentare cu apă a cazanelor, înaintea contoarelor de apă, fără desfacerea legăturilor.
  • Trebuie instalat cu ajutorul inelului de plastic cât mai aproape de carburator, dar fără să aibă efect negativ asupra instalațiilor electrice.

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

inel magnetic

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns