Lourdes – Apă hidrogenizată în bucătărie

Lourdes – Apă hidrogenizată în bucătărie = Sănătate

Vă întrebați ce este apa hidrogenizată, în conditiile în care hidrogenul se găsește deja în componența apei. Apa hidrogenizată este o apă îmbogățită cu hidrogen molecular, o apă superioară, care are proprietăți uimitoare pentru sănătate. 

În anul 2007, un tratat al Prof. Shigeo Ota de la Nippon Medical Graduate School a devenit cunoscut in intreaga lume. In acel tratat, denumit ”Hidrogenul inlatura in mod eficient oxigenul activ”, s-a demonstrat faptul ca hidrogenul actioneaza ca un antioxidant terapeutic, reducand selectiv radicalii citotoxici de oxigen. Este una dintre cele mai mari descoperiri in ceea ce priveste beneficiile hidrogenului. 

1,5 litri de apa hidrogenizată pe zi = antioxidanții din 756 de banane sau 516 de mere!

Așadar, apa hidrogenizată este un puternic antioxidant. 

Mai multe informații despre aparat Lourdes

lourdes
Lourdes

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.




Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns