Lupta împotriva bacteriilor și virusurilor

Lupta împotriva bacteriilor și virusurilor – Utilizare țintită, în situații concrete.

Datorită compoziției foarte bogate, are efecte extraordinare antivirale, antifungice, antibacteriene, antiparazitare cu spectru larg, completat de curățarea adaptivă, întărirea întregului organism. Este un produs excepțional pe piața suplimentelor alimentare. Vă rugăm să citiți descrierea detaliată a componentelor – astfel încât să obțineți o imagine mai clară și completă privind efectele de influențare a vindecării a produselor.

”Polimerii glucidici cunoscuți sub denumirea de 1-3 betaglucani au efect benefic asupra sistemului imunitar – stimulează activitatea anticancerigenă și antimicrobiană, legându-se la receptorii specifici ale macrofagelor și celulelor albe din sânge, activându-le pe acestea.” (Sir William Dunn, Universitatea Oxford).

Glucanii sporesc în mod dramatic activitatea macrofagelor și răspunsul imunitar nespecific al organismului gazdă, la diferite infecții virale, fungice și parazitare.
dr. L. Myra Patchen, Institutul de Hematologie Experimentală și Știința Radiației, SUA

Datorită complexității compoziției este un produs cu spectru larg și efecte foarte puternice. Efectele sale antibacteriene și antivirale sunt și mai eficiente, datorită antioxidanților. respectiv plantelor medicinale antiinflamatoare, vitalizante și stimulatoare ale imunității. Componentele sale sunt cunoscute deja de demult în medicina populară. În prezent numeroase fapte științifice confirmă efectele benefice ale ingredientelor asupra sănătății. Acest produs combină efectul antimicrobian, sprijină funcțiile care reglează protecția imunitară – un produs cu adevărat holistic!

Suntem influențați din ce în ce mai mult de efecte care reduc funcțiile defensive ale organismului: toxinele de mediu, metalele grele, imunosupresoarele (care suprimă reacțiile sistemului imunitar), stresul, medicamentele. Bolile degenerative și metabolice cronice duc, de asemenea, la o stare cu imunitate suprimată. Nu este o coincidență faptul că numărul afecțiunilor și bolilor asociate cu tulburări ale sistemului imunitar crește în fiecare an. În paralel crește numărul ttulpinilor de bacteroo rezistente la antibiotice.

Efecte:

Efect antibacterian, antiviral și antifungic evident. Intensifică funcționarea sistemului imunitar; ajută la prevenirea și tratarea răcelii, reducând efectul substanței care induce alergii, grăbește vindecarea rănilor. Este eficient în aproape toate infecțiile virale – având chiar caracter preventiv.

Compoziție:

Vitamina C, vitamina E, seleniu, Graviola, suc de zmeură roșie, ceai verde, Betaglucan (100 mg), curcumină, gheara mâței, usturoi, ginseng cooreean, Likopină, Quercetină, rodie, scoarță de brad, Essiac Rea Complex, rubarba indiană, pulbere de brusture, măcriș și ulm, sâmburi de struguri, Complex Ciuperci (Shiitake, Reishi, Maitake), Arabinogalactan – substanța activă cea mai importantă a echinaceei, extract din frunze de măslin.

Curcumină: Substanțele active fortifică vezica biliară, inhibă formarea cheagurilor de sânge, reducând astfel riscul de tromboză, stimulează metabolismul grăsimilor (ajută pierderea în greutate); reduce nivelul de colesterol, îmbunătățește vederea, analgezic, anticoagulant, previne dezvoltarea aterosclerozei, îmbunătățește digestia, ameliorează crampele intestinale, stimulează secreția biliară și funcționarea ficatului, protejează împotriva formării ulcerelor, are efect antiinflamator. Turmericul nu rămâne în organism, are efect puternic de curățare și efect antiinflamator.

Ceai verde: Asigură agerimea mintală, stimulează funcționarea sistemului nervos central. Are efect inhibitor asupra formării și dezvoltării tumorilor și asupra majorității etapelor metabolismului. Influențează în mod benefic funcționarea inimii și a sistemului arterial.

Vitamina C: Antioxidant puternic, joacă un rol important în funcționarea sistemului imunitar și a celulelor nervoase, în sinteza hormonilor, în optimizarea nivelului de colesterol, în alimentarea organismului cu energie și în întreținerea pielii și oaselor.
Vitamina E: Vitamină liposolubilă care are proprietăți antioxidante, care ajută la neutralizarea radicalilor liberi, cu efect nociv acumulați în organism.

Usturoi: Armă formidabilă împotriva colesterolului ridicat. Compușii săi intervin în metabolizarea colesterolului în ficat, astfel reduce cantitatea de colesterol LDL sau colesterol rău care ajunge în fluxul sanguin. Principala substanță activă a usturoiului este alicina, cu proprietăți antibacteriene, care se formează în timpul digestiei din alina conținută de plantă. Analizele de laborator au arătat că usturoiul este un antidot remarcabil împotriva bacteriei Helicobacter pylori, care joacă un rol important în dezvoltarea ulcerului gastric. În medicina populară se cunosc de mult timp efectele antibacteriene și antivirale, în general.
Macrișul mărut (Rumex acetosella): Curăță sângele, utilizat pentru vindecarea diareei, febrei, inapetenței, stomatitei. Stimulează funcționarea căilor urinare.

Sâmburi de struguri: Antioxidant natural, care ajută în lupta împotriva radicalilor liberi, are efect antibiotic, antitumoral, reduce glicemia, protejează inima și sistemul vascular.

Betaglucan: Este folosit pentru stimularea și consolidarea sistemului imunitar. Deoarece macrofagele, precum și alte celule ale sistemului imunitar au un rol important în prelucrarea lui, după consumul lui, sistemul imunitar al organismului primește un ”impuls” cu ajutorul căruia putem învinge mai ușor bolile și, în același timp, rezistăm mai bine în fața infecțiilor.

Arabinogalactan: Principala substanță activă a echinaceei, este carbohidratul cu efect imunostimulent, denumit arabinogalactan, care se leagă de virusurile și bacteriile străine care intră în organism și atrage celulele albe din sânge, care le distrug. În plus, intensifică înmulțirea celulelor albe, crescând astfel rezistența organismului.

Fortifiant al sistemului imunitar: Împotriva răcelilor, gripei potrivit pentru întărirea organismului, protejează împotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor și a altor agenți microbieni patogeni. Pentru vindecarea vânătăilor și inflamației, tratament complementar pentru anumite tumori maligne, poate fi eficient în special la persoanele al căror sistem imunitar a fost afectat de radioterapie sau chimioterapie.

Infecții: Mulțumită efectelor Immune Plus, celulele produc mai intens interferonul, agentul antiviral natural; are efecte benefice în caz de abcese, eczeme, arsuri, ulcere, respectiv de escare de decubit. La femei, poate fi utilizat împotriva secrețiilor vaginale, a herpesului (herpes genital, herpes bucal și zona zoster), împotriva infecțiilor căilor respiratorii și ale tractului urinar, împotriva otitei, respectiv pentru a reduce durata și severitatea infecțiilor.
Infecții ale căilor respiratorii superioare: eficient pentru dureri în gât, amigdalită, bronșită și sinuzite. Reduce și astfel normalizează răspunsul imunitar în cazul reacțiilor alergice, cum ar fi eczemele (pentru care este folosit în mod tradițional).


Frunze de măslin: Vezi detalii la produs: capsule cu extract din frunze de măslin

Pulbere de ulm: Cu ajutorul substanței din scoarța de ulm, sângele este curățat de toxine, și se declanșează procesul de autocurățire în fiecare celulă. Este excelentă pentru tratarea diareei. În plus, se poate folosi pentru tratamentul inflamațiilor, rănilor din gât și cavitatea bucală. Absoarbe substanțele toxice în stare dizolvată și, printr-un aport corespunzător de lichide, poate spăla organismul.

Pulbere de brusture: Acizii oxicinamici din rădăcina de brusture au efect detoxifiant, diuretic și purifică sângele. Contribuie la îndepărtarea acidului uric, ureei, amoniacului și toxinelor din sânge, îmbunătățind astfel funcția hepatică și diureza. În același timp, normalizează echilibrul de sare și lichide, având efecte hepatice protectoare. Ingredientele active ale pulberii atenuează procesele inflamatorii le nivelul sistemului gastro-intestinal, asigură protecția mucoasei stomacului și colonului împotriva iritațiilor și îmbunătățesc secreția acidului gastric. Contribuie la cicatrizarea ulcerelor, atenuează durerile spasmodice și contribuie le eliminarea conținutului intestinului.

Rubarbă indiană: Stimulează digestia. Se utilizează extern împotriva infecțiilor orale și a gingivitei. Are conținut ridicat de minerale, depozit însemnat de vitamina A, B și C, conținut ridicat de seleniu.

Suc de zmeură roșie: întărește sistemul imunitar și previne cancerul. Este depurativ excelent, eficient în cazul anemiei, reduce febra. Datorită conținutului de vitamina A, contribuie la îmbunătățirea vederii. Poate fi utilizat, de asemenea pentru controlarea hemoragiilor. În plus, conține cantități importante de vitamina B1 și vitamina B2. Este deosebit de bogat în coloranți, flavonoide, acizi din fructe, taninuri și fibre vegetale. Conține și pectină, care este cunoscută pentru îmbunătățirea digestiei. Conținutul de calciu, potasiu, magneziu și fier este ridicat.

Seleniul: Ajută la prevenirea aterosclerozei, a accidentului vascular cerebral, este important pentru buna funcționare a pancreasului, carența de seleniu poate cauza oboseală, confuzie, depresie. Îmbunătățește memoria și abilitatea de concentrare.

Graviola: Este antidepresiv, detoxifiant, rezolvă indigestia, favorizează vindecarea rănilor și este alegerea perfecta pentru o cură de detoxifiere, prin post cu sucuri naturale. Are multe efecte benefice, printre care efectul antimicrobian, de aceea este eficient atât împotriva infecțiilor bacteriene și fungice, cât și împotriva boilor cauzate de paraziți. Reduce tensiunea arterială crescută, sucul ei este eficient împotriva afecțiunilor hepatice, enteritei, diareei, dizenteriei, febrei și indigestiei.

Gheara mâței: Gheara mâței (Uncaria tamentosa) a pornit din pădurile tropicale din Peru pentru a cuceri lumea. Locuitorii pădurilor virgine utilizează această plantă, în primul rând, ca amtiinflamator, pentru tratamentul infecțiilor, pentru tratamentul tumorilor și atenuarea afecțiunilor articulare.

Scoarța de brad: Scoarța de pin sprijină activitatea leucocitelor, producerea anticorpilor, îndepărtarea celulelor străine și a agenților patogeni din organism, fiind un imunostimulator foarte puternic. Reduce proliferarea virusurilor, bacteriilor și altor microorganisme. Calmează inflamațiile și favorizează vindecarea edemelor, atenuează durerea. Se obțin efecte care merită menționate în tratamentul artritei (inflamația articulațiilor), bursitei (inflamația bursei) și gastritei (inflamația mucoasei stomacului). Datorită proprietăților antioxidante (de protecție a celulelor), ajută la refacerea organismului. Reduce riscul apariției trombozei, îmbunătățește circulația în vasele mici. Reducerea inflamațiile cutanate acute și cronice.

Ginseng coreean: Crește capacitatea de absorbție a oxigenului și accelerează regenerarea. Îmbunătățește viteza de procesare a informațiilor și memoria și joacă un rol important și în combaterea depresiei. În cazul bolnavilor care suferă de sindromul oboselii cronice, îmbunătățește capacitatea de concentrare. Ca și vitaminele A, C și E, protejează organismul de contaminările chimice, procesele de îmbătrânire și radiații. Este imunostimulator, îmbunătățește starea fizică și mentală. La vârstnici, îmbunătățește nu numai funcționarea sistemului cardiovascular și respiratoriu, dar și timpul de reacție vizuală și auditivă ca urmare ea administrării. Poate atenua și simptomele neplăcute ale menopauzei. Ginsengul coreean este un fortifiant general și. datorită efectului de echilibrare a nivelului hormonal, intensifică potența masculină.

Licopina: Licopina este o moleculă din familia carotenoidelor, un pigment cu efect antioxidant, care asigură culoarea roșu aprins a roșiilor, ardeilor, portocalelor de Sicilia sau cea roz a grapefruitului. Datorită efectului antioxidant, licopina are un efect de prevenire a mai multor tipuri de cancer (în special a cancerului de prostată) și încetinește în mod considerabil dezvoltarea tumorilor. Cercetările sugerează că, prin reducerea nivelului colesterolului LDL, are un efect benefic în ceea ce privește prevenirea apariției afecțiunilor cardiace. Conținutul de licopină este primul factor de protecție împotriva radiațiilor nocive ale soarelui, de aceea este importantă în ceea ce privește prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

Complex de ciuperci (shiitake, reishi, maitake): Ajută la utilizarea oxigenului de către organism, intensifică răspunsurile imunitare ale organismului. Menține la nivelul optim grăsimile din sânge, scade nivelul colesterolului și al trigliceridelor, contribuie la păstrarea sănătății sistemului cardiovascular. Are efect antioxidant, inhibă procesele oxidative, adică de îmbătrânire, cauzate de radicalii liberi, blochează înmulțirea și dezvoltarea anumitor bacterii și ciuperci.

Reduce simptomele menopauzei. Are efect de antiîmbătrânire. Îmbunătățește efectele macrofagelor și ale limfocitelor T, are un efect pozitiv asupra producției de interleukină 1 și 2. Ciuperca Shiitake ajută la producția de limfocite T, inhibând formarea metastazelor. Conține polizaharide, care ajută la dezvoltarea celulelor ”ucigașe” naturale (celule NK), care acționează, în special, în cazul atacului virusurilor. Extractul de ciupercă Shiitake (sulfonat de betaglucan) a mai fost numit și antidotul pentru SIDA. Crește rezistenta.

Preparatele pot fi administrate o perioadă mai lungă de timp, obținând efecte pozitive în cazul diferitelor tipuri de cancer și boli pancreatice. Reglează nivelul glicemiei, deci are efecte benefice și în cazul diabetului zaharat. Ciuperca Maitake (frondosa grifola sau ciuperca maitake) are mulți compuși, care dispun de proprietăți de întărire a sistemului imunitar, îmbunătățind în mod semnificativ sănătatea. Ciuperca Maitake are cele mai eficiente proprietăți anticancerigene.

Acesta poate stimula leucocitele (macrofagele). Aceste fagocite mari absorb, prin fagocitoză (înglobare), ”contropitorii străini”, de exemplu, celulele canceroase, bacteriile și resturile celulare. Acest component constă din polizaharide (1,3 – 1,6 betaglucani) și proteine. A fost brevetat în 1984 în Japonia.

Essiac Tea Complex: Este un complex de ceaiuri străvechi indiene: are efect benefice asupra glandelor și ajută digestia, fiind un fortifiant general al sistemului imunitar. Protejează împotriva cancerului, ulcerului peptic, rinitei, diabetului zaharat de tip 2. Asigură funcționarea regulată a intestinului, eliberând astfel ficatul, ajutând pancreasul.

Dozare recomandată: În caz acut, 3-4×1-2, după câteva zile în cazul unei probleme serioase bacteriene sau virale, 3×3 sau 2 dimineața și apoi la fiecare trei ore 1 capsulă și din nou înainte de culcare: 2 capsule. Aportul bogat de lichide este esențial. În cazul infecțiilor virale, bacteriene, se recomandă susținerea procesului de vindecare cu vitamina C și D. În alte situații 3-4×2 capsule, timp de trei săptămâni, cel mult. Este nerecomandat femeilor însărcinate, respectiv 1 capsulă pe zi pentru femeile însărcinate! Completează terapiile alternative ale tumorilor.

maslinul
Produse | Sănătate
Măslinul

Frunza de măslin este cunoscută încă din antichitate ca un antibacterian, antiviral și imunostimulator foarte valoros. Este un preparat cu efecte deosebite, un supliment alimentar nutritiv 100% natural, extras din frunzele alese ale speciei de măslin Olea Europaea. Studiile din ultimii ani au arătat că efectele ingredientelor active ale unor elemente speciale din frunza de…

Împărtășiți-l
Capsula Papaya
Produse | Sănătate
Capsula Papaya

Capsula Papaya Papaya are un rol important în reglarea metabolismului, deoarece enzima conținută își dezvoltă efectul și în mediul acid al organismului. Efectul este similar cu pepsina umană. În plus, conține enzimă proteolitică (renină) și enzime de descompunere a amidonului (pectază). Enzimele de papaya ajută digestia în condiții de siguranță și în mod natural, stimulează…

Împărtășiți-l
lourdes
Produse
Apă hidrogenizată

Elixirul vieții. Consumul de apă bogată în hidrogen este temelia de bază a vieții noastre !!
Consumați și Dvs 6-8 pahare zilnic din aceasta apă si deja ați facut multe pentru sănătea dvs și a familiei dvs !!

Împărtășiți-l
Suplimente nutritive de calitate
Corp Ideal | Produse | Programe de sănătate | Sănătate
Suplimente nutritive de calitate

Suplimente nutritive de calitate Fiecare om sau animal decedat pe cale naturală, a murit din cauza hranei sărace, adică din cauza deficientei substanțelor nutritive. Dr. Yollok Noi acordăm de generații o atenție mare (hrăniți cu nutrienți) fiindcă ne asociem părerii doctorului Yollok, care afirmă cu certitudine următoarele: În total, 90 suplimente în dieta zilnică. În…

Împărtășiți-l
Bilă Magnetică
Produse
Bilă Magnetică

Face parte dintre produsele ecologice pentru protejarea naturii și a mediului înconjurător. Bila conține un magnet înglobat în polietilenă reciclabilă, rezistentă la frecare, asigurându-i o viață lungă de folosire.

Împărtășiți-l
Extract din sâmbure de grapefruit
Produse | Sănătate
Extract din sâmbure de grapefruit

Extract din sâmburi de grapefruit – Distrugător major de viruși Este folosit de secole ca antiviral, antibacterian și antifungic natural. Poate fi soluția pentru cei care caută un antimicrobian de spectru larg. Extractul, chiar și în cantități reduse, are acțiuni dovedite împotriva a mai multor sute de bacterii și tulpini de viruși, neafectând în schimb…

Împărtășiți-l

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

bacteriiÎmpărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns