Apă purificată în case

Apă purificată în bucătărie = Sănătate

Cea mai eficientă metodă în zilele noastre și ceam mai bună soluție pentru furnizarea apei potabile. Filtrele aparatului se amortieazăz în 3-8 luni, oferind o alternativă mai rentabilă decât apa îmbuteliată. Apa este mult mai pură decât apa îmbuteliată oferită în magazine. Dacă sunteți în căutarea unei alternative la apa îmbuteliată – costisitoare – acest filtru de apă, aparat filtrare a apei cu osmoză inversă este cea mai bună opțiune.

Sănătatea noastră depinde în procent de 80 la sută de cantitatea și calitatea apei. Apa este simbolul vieții, al curățeniei și spiritualității.
La fel și planeta pe care locuim, corpul uman este alcătuit în proporție de 2/3 din apă. A venit vremea să ascultam sfatul înaintașilor noștri și să umplem paharele cu apă curată din bucătăria noastră, furnizat de propriul aparat filtrare a apei, pt ca această curățenie să ajungă și în corpul, în mintea și sufletul nostru.
Din păcat, tocmai apele sunt cele care suferă în primul rând de pe urma modului de viață și a gestionării tot mai iresponsabile a resurselor planetei. Am ajuns să ne întrebăm ce lăsăm urmașiilor, ce mai putem oferi copiilor noștri ?

Soluția este să purificăm apa, să folosim un aparat filtrare a apei. Conform unui raport MTA 2010,53 % din rezervele de apă potabilă și rețeaua de alimentare cu apă potabilă sunt poluate cu pesticide. Despre 90% din apele de suprafață nici nu avem date. În prezent sunt înregistrate 300000 de substanțe chimice și biologice poluante, din care sunt recunoscute 10-20, ca parametru de bază la intrarea în rețeaua de apă potabilă a localitățiilor.

apa
Aparat filtrare a apei

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns