Reglatorul glicemiei

Reglatorul glicemiei

Componentele sale vegetale îndepărtează eficient zahărul excesiv din organism ,întărind splina și pancreasul.Ajută și în cazul rezistenței la insulină. Datorită compoziției sale are un efect foarte divers.

 • Reglează glicemia ,favorizează normalizarea nivelului colesterolului în sănge ,reduce probalitatea formării cheagurilor de sănge în vene
 • Ajută la prevenirea infecțiilor virale și bacteriene de diferite tipuri ,în general intensifică activitatea sistemului imunitar .
 • Util în prevenirea răcelii
 • Oferă protecție împotriva substanțelor cancerigene ,reduce efectul mai multor substanțe alergene. =În cantități mai mari funcționează ca un laxsativ natural
 • Protejează pielea de îmbătrănire înainte de vreme ,întărește unghiile și părul.Încetinește îmbătrănirea celulelor,,previne formarea acidului uric.Introduce mai mult oxigen în organism.,crește rezistența ,influențează în mod favorabil funcționarea creierului.
 • Datorită efectului de antioxsidant ,se recomandă administrarea la bolnavi cardiaci ,poate reduce ateroscleroza .Ajută la capacitatea de contracție a inimii ,care astfel poate să pompeze mai puternic săngele.
 • Are efect benefic în cazul afecțiunilor pulmonare .
 • Poate însemna un ajutor pentru bolnavii cu parkinson ,pentru că atenuează spasmele.
 • Îmbunătățește procesul de regenerare a celulelor ,de aceea este deosebit de util în stările de slăbiciune de după boli și pentru învingerea oboselii cronice.
 • Scade nivelul glicemiei ,de aceea bolnavii cu diabet zaharat îl pot folosi doar pe lăngă controlul permanent al glicemiei.!
 • Detoxsifiază ficatul ,intestinele ,vezica ,ajută organismul să scape de toxsine și reziduri.

Compoziție

Vitamina C ,E,magneziu,biotină,zink ,crom,scorțișoară,liliac indian ,piper cayene ,juniper berry,Huckleberry,vanadyl sulfate ,alpha lipoic acid .L-taurine

Biotină: Datorită conținutului ridicat de biotină ,BLD joacă un rol important în metabolismul glucozei,adică al carbohidraților .Cooperează cu hormonul pancreasului,insulina.O altă caracteristică a biotinei este că aceasta contribuie la o piele frumoasă ,netedă ,catifelată și un păr strălucit și des.Sursă naturală de biotine în afară de drojdie este ficatul ,gălbenușul de ou,roșia ,boabele de soia ,orezul brun și tărățele.Majoritatea biotinei utilizate de celulele noastre este produsă de bacterii în sistemul intestinal.

Acest lucru însă posibil doar dacă universul complex ,extrem de sensibil și organizat al microbilor nu este tulburat de nimic.Cea mai mică tulburare ,un pahar de țuică tare ,un singur cub de zahăr sau o tabletă de antibiotic poate destabiliza această ordine,producănd un adevărat haos.Biotina ajută la prelucrarea proteinelor ,fiind un aliat important al vitaminelor B ca de exemplu ,al acidului folic ,al acizilor pantotenici și al vitaminei B12 în cursul metabolismului.În plus ,contribuie la structura acizilor grași și la arderea grăsimilor.

ZINK =Zincul din acest preparat are un rol cheie în metabolizarea celulelor imunitare,așa numitele limfotice T.Funcționarea sistemului nostru imunitar ,rezistența față de infecții ,respectiv durata învingerii unei infecții sunt influențate de aportul de zink.Persoanele cu carență de zink sunt mai vulnerabile în fața agenților patogeni ,iar aportul acestui oligoelement poate scurta timpul de vindecare în cazul unei răceli.,chiar cu 40%.Are rol decisiv în comunicarea dintre celulele nervoase ,de aceea ajută la procesul de învățare și de formare a amintirilor.Protejează pielea și mucoasa .

S-a dovedit a fi eficient în tratamentul leziunilor ulceroase ,în reducerea inflamațiilor și încetinirea înmulțirii bacteriilor. De asemenea s-a dovedit și faptul că încetinește evoluția bolilor oculare la bătrănețe ,în special a degenerescenței masculare,legate de evoluția bolilor oculare la bătrănețe ,în special a degenerescenței maculare ,legate de vărstă (DMLV)Unele studii efectuate în cazul DMLV ,avansate au arătat că combinația zincului și vitaminelor cu efect antioxsidant (vitaminele C,E și Beta -carotenul)poate încetini evoluția bolii.Oferă avantaje în tratarea acneei,în prevenirea și tratamentul pneunomiei și poate ajuta și în cazul osteoporozei.

CROM =Cel de-al treilea component important al produsului este cromul,care contribuie la încorporarea aminoacizilor ,accelerează sinteza proteinelor și are o influență benefică asupra proceselor metabolice.În paralel cu înaintarea în vărstă ,scade cantitatea cromului în organism ,ceea ce duce la diabet zaharat.Cromul influențează funcționarea hormonului din organism ,numit insulină ,care reglează glicemia.

Contribuie și la eficiența curelor de slăbire .În cazul unei diete corespunzătoare și puțină mișcare,sportivii care au primit suplimente alimentare cu crom ,într-o perioadă de test de 6 săptămăni ,au pierdut 3,2 kg de grăsime corporală ,iar cei care nu au primit crom au pierdut doar 1 kg.

Extract de lemn dulce -= datorită conținutului de glicirizină și acid gliciretinic lemnul dulce poate fi utilizat în tratamentul ulcerului gastric și al gastritei.Rădăcina lemnului dulce poate fi utilizat în afecțiuni digestive (balonare,digestie lentă ,răgăit,flatulență)În medicina populară este utilizată de mult timp ,datorită efectului expectorant și antitusiv.Lemnul dulce fortifică sistemul imunitar ,este eficient în prevenirea tartului dentar și a cariilor dentare.Din cauza efectului estrogenic slab -datorită flavonoidelor -protejează celulele hepatice și contracarează efectele nocive ale radicalilor liberi.Poate fi folosit și analgezic și antispastic.

Gymnema sylvester =Substanța conținută de plantă este acidul gimnemic ,care contribuie la normalizarea glicemiei.Această substanță poate bloca resorbția grăsimilor și carbohidraților ,deci poate fi folosit ,în mod remarcabil în tratamentul diabetului zaharat și, ca supliment ,în cure de slăbire.Crește eficiența insulinei.Cei cărora li s-a administrat extract din frunze de gymnema,timp de căteva luni,au avut nevoie de mai puțină insulină în vederea controlării glicemiei .La persoanele cu diabet zaharat de tip 2 (non-insulino-dependent),extractul din frunze de gymnema a îmbunătățit glicemia ,fiind nevoie de mai puține medicamente în vederea controlării afecțiunii.

Coada șoricelului=reglează funcționarea rinichilor ,crește apetitul ,vindecă gastralgiile ,balonarea,tulburările hepatice,intensifică activitatea vilozităților intestinale și astfel asigură un tranzit intestinal regulat .Deoarece este eficient și în cazul tulburărilor circulației și vasospasmelor ,poate fi recomandat și în cazul anginei pectorale.

Piper de Cayenne =Are efect imediat asupra inimii ,imediat după administrare ,apoi își exercită treptat efectul asupra arterelor ,capilarelor și nervilor ,îndepărtănd depunerile din artere,respectiv toxsinele din fluxul sanguin.Îmbunătățește circulația ,reconstruiește celulele sangvine ,reduce colesterolul,dizolvă trigliceridele.

Smirnă= Antiimflamator ,reduce numărul trombocitelor ,scade nivelul colesterolului,are efect astringent,hemostatic,antiseptic,(Împiedică infecțiile ),întărește sistemul imunitar ,favorizează ,declanșează ciclul menstrual.

Castravete amar =Are efect antibacterian și antiviral.Castravetele amar conține o mulțime de componenți biochimici ,care au efect antibacteran și antiviral.Extractele obșinute din frunzele castravetului amar și au dovedit eficiența față de bacterii precum E-coli,Staphillococcus,Streptococcus și salmonela ,respectiv Helicobacter pylor,agentul patogen al ulcerului gastric.

Recomandarea terapeuților naturiști +3×1-3 capsule ,zilnic,în timpul meselor.

Poate fi administrat persoanelor cu afecțiuni cardiovasculare ,respectiv diabeticilor .Persoanele cu diabet zaharat îl pot utiliza doar cu controlul permanent al glicemiei.! Efectul de reducere a glicemiei depinde de doza administrată .Utilizarea lui în timpul sarcinii și al alăptării este interzisă ! Poate fi un supliment în cura de slăbire pentru că topește grăsimile. Pentru diabetici este extrem de importantă protecția vaselor de sănge !

Cura cu curățarea vaselor de sănge și Uleiul de Krill


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

glicemieÎmpărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns