Capsula Papaya

Capsula Papaya

Papaya are un rol important în reglarea metabolismului, deoarece enzima conținută își dezvoltă efectul și în mediul acid al organismului. Efectul este similar cu pepsina umană. În plus, conține enzimă proteolitică (renină) și enzime de descompunere a amidonului (pectază). Enzimele de papaya ajută digestia în condiții de siguranță și în mod natural, stimulează descompunerea și utilizarea proteinelor, grăsimilor și carbohidraților.

Utilizare țintită, în situații concrete. (pentru o digestie ușoară)

Principala substanță activă din papaya verde este enzima papaină, care descompune eficient proteinele, fiind astfel eficient în cura de slăbire, în detoxifiere, și în postul alimentar.

Dacă proteoliza este slabă, în organism se acumulează reziduuri, toxine și substanțe proteice, care se depun în mucoasa intestinală. Papaina curăță pereții intestinali, inhibând astfel formarea mai multor boli (hipertensiunea, diabetul, guta, constipația etc.). Papaya protejează și îmbunătățește starea arterelor sclerozate. Enzimele sale puternice distrug viermii intestinali.

Papaina apare și în preparatele antihelmintice produse sintetic. Își exercită efectul cel mai bine, dacă este administrat după mese. Elimină senzația neplăcută de plenitudine și balonare după mesele copioase.

Se recomandă pentru: diabetici, cei care țin dietă, eliminarea problemelor de indigestie (de ex., constipație, deficit de aciditate, balonare, senzație de plenitudine), tratarea problemelor bilei și ale ficatului, precum și celor care adoră ospețele consistente.

Terapia integrativă a tumorilor nu poate fi concepută fără enzima papaină. Conține: capsulă din celuloză, papaya (fruct și frunză) 80% , enzima papaină. Recomandări de utilizare: Zilnic 3×2-4 capsule sau seara după o masă îmbelșugată 4-6 capsule, cu mult lichid. Poate fi consumat de oricin, peste vârsta de 2 ani!

papaya

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate




Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns