Îngrijirea părului

Îngrijirea părului

Balsamul de păr este indispensabil pentru părul vopsit.

Va deveni mai ușor de pieptănat,de uscat .Este 100% natural cu ingrediente extract de semințe de struguri, urzică, salvie, produse din lapte de nucă de cocos repară firele de păr, „coase” firele despărţite, consolidează structura părului, hrănesc firul de păr, transformă suprafaţa părului netedă ca oglinda.

Datorită ingredientelor naturale poate să ofere o protecție împotriva tratamentelor chimice nocive ect.

Cremă de păr şi de scalp. Încarcă scalpul cu vitamine şi minerale, curăţă ţesutul de sub scalp, ajută la restabilirea circulației sanguine şi limfatice. Conține jojoba, semințe de struguri, cătină albă, carotă, rozmarin, mentă, pliscul-cocoşului, cedru, urzică, ginseng – are efect asupra pielii, a ţesutului subcutanat şi a rădăcinilor firelor de păr.

Datorită conținutului de celule stem vegetale, pantenol (vitamina B5), keratină vegetală, rozmarin, MSM, cafeină și extract de sâmburi de grapefruit are efect vitalizant, tonifiant, regenerator, cicatrizant, antiseptic, antiinflamator.

Celulele stem vegetale dispun de factori asemănători cu cei ai celulelor stem adulte umane, acestea având capacitatea de a influența funcționarea și vitalitatea pielii și a celulelor stem din rădăcinile părului nostru. Se distribuie serul picătură cu picătură pe scalpul umed sau uscat, după care se masează ușor. Nu se clătește!

Pe care ai dori să introduci pe raftul din baia ta ?

ingrijirea parului
îngrijirea părului

Hair Nice – ser pentru întărirea / îngrijirea părului

CELULE STEM – CAFEINĂ – VITAMINA B5

Fără parfum, fără sulfați, fără conservanți, fără coloranți INCI: Aqua, Panthenol, Dehydrolized Keratin, Ocinum Basalicum Hairy Root culture Extract and Helianthus Annuus Seed Oil and Cocos Nucifera O, Rosmarinus Officinalis Hydrolatum, Dimethyl sulfon, Caffeine, Phenoxyethanol, Ethylhexyl glycerine, Citrus Grandis Extract, Menthol.

Numai pentru uz extern!

Datorită conținutului de celule stem vegetale, pantenol (vitamina B5), keratină vegetală, rozmarin, MSM, cafeină și extract de sâmburi de grapefruit are efect vitalizant, tonifiant, regenerator, cicatrizant, antiseptic, antiinflamator. Celulele stem vegetale dispun de factori asemănători cu cei ai celulelor stem adulte umane, acestea având capacitatea de a influența funcționarea și vitalitatea pielii și a celulelor stem din rădăcinile părului nostru.

Se distribuie serul picătură cu picătură pe scalpul umed sau uscat, după care se masează ușor. Nu se clătește! Recomandat în caz de: căderea părului, alopecie, chelire, alopecie areată, mătreață, mâncărimi ale scalpului. Scopul utilizării zilnice este reînnoirea capilară.

Şampon de păr – 250 ml

Ingredientele naturale pe bază de plante, stimulează creşterea părului, hrănesc şi consolidează firele de păr, curăță scalpul, reduc grăsimea excesivă, ajutând pielea să respire. 82%

INGREDIENTE ORGANICE

Efectele probabile ale ingredientelor pe bază de plante: – rozmarin: eczemă, psoriazis, tratarea părului cleios şi cu mătreaţă; – urzică: căderea părului, chelie, tratarea părului cleios şi cu mătreaţă; – gălbenele: eczemă, acnee, recomandat pentru a trata pielea inflamată; – mentă: atenuează mâncărimile și durerea, cu efect de relaxare a muşchilor.

Ți-ar plăcea să faci încă un pas ușor către un păr-piele-unghii mai frumose și mai sănătoase? Dacă da, vă recomandăm un produs delicios de vitamine . Gummy Hair, Skin and Nails Vitamina este o soluție infinit de plăcută pentru a întări părțile „spectaculoase”, susținând corpul cu ingrediente speciale,cu o aromă exotică.

Pe lângă o cantitate semnificativă de vitamine A și B, produsul conține vitaminele C, D și E, precum și 6000 mcg de biotină într-o singură porție, care este numită și „vitamina” pentru păr. Printre numeroasele sale componente, se remarcă acidul pantotenic, iodul și zincul și colagenul cu care mulți sunteți deja familiarizați.

hairvit
îngrijirea părului

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns