Cosmetice Naturale

Cosmetice cu ingrediente naturale

Pasta de dinți: Ingredientele naturale, îndulcitorul natural, conservantul, agentul de suflare și agenții de colorare asigură grijă perfectă pentru dinți și gingii atunci când este folosită în mod regulat. Agenți antibacterieni naturali: mentă, anason, scorțișoară, cuișoare, salvie, ulei de pătrunjel.

Șampon: Ingredientele naturale pe bază de plante, stimulează creşterea părului, hrănesc şi consolidează firele de păr, curăță scalpul, reduc grăsimea excesivă, ajutând pielea să respire.

82% INGREDIENTE ORGANICE

Efectele probabile ale ingredientelor pe bază de plante:

– rozmarin: eczemă, psoriazis, tratarea părului cleios şi cu mătreaţă;

– urzică: căderea părului, chelie, tratarea părului cleios şi cu mătreaţă;

– gălbenele: eczemă, acnee, recomandat pentru a trata pielea inflamată;

– mentă: atenuează mâncărimile și durerea, cu efect de relaxare a muşchilor.

Săpun lichid – Este un produs deosebit, gel de duș, săpun lichid și șampon pentru păr cu mătreață în același timp. Este indicat pentru pielea uscată și sensibilă. Este o soluție de curățare universală, putând fi întrebuințată atât pentru spălarea mâinilor, cât și în scopul îngrijirii părului cu mătreață.

Produsul este recomandat persoanelor cu pielea extrem de uscată și sensibilă. Poate fi utilizat și pentru spălare și curățare, are efect de eliminare a petelor. Poate fi utilizat de mai multe ori pe zi.

Pe care ai dori să introduci în căminul tău ?

cosmetice

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns